Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

Chatgbt de çok güzel yönlendiriyor bu süreçte. Doktora unutursanız sormayı ki son gün heyecanı derken unutabiliyor insan ChatGPT baya destek oluyor. Ben dün almam gereken vitaminleri ChatGPT ile oluşturdum

Chatgbt de çok güzel yönlendiriyor bu süreçte. Doktora unutursanız sormayı ki son gün heyecanı derken unutabiliyor insan ChatGPT baya destek oluyor. Ben dün almam gereken vitaminleri ChatGPT ile oluşturdum
evet zaten bu süreçte gerçekten benim elim kolum oldu ChatGPT :))

4 ekimde çok heyecanlıyım şimdiden sizlerin yazılarınızı okuyunca daha dur gecelik testi ultrason ilk pıt pıtlar olacak dedim.

2 embriyo koyulunca tutma şansı bir nebze artıyordur dimi? Ben 2 embriyonun da tutmadığı çok az yazı gördüm. Bir kişi de bu gruptaydı sanırım. Allah kimsenin elini boş çıkartmasın zor bir süreç
Ay hadi az kalmış transfere🤗 Valla bu süreç hep beklemekle ve merakla geçiyor🥲
Evet iki embriyo konulunca ikiz olma ihtimali de var tabii ama biri diğerine destek oluyor ve pozitif olma ihtimali az da olsa artıyormuş. Ben de merak ediyorum kaç tane kese göreceğiz diye. Ama içime tek gibi doğuyor🤗

Geçen sene 30 Eylül de transfer olmuştum. Şimdi koynumda uyuyor. Sizlere kocaman sarılıyorum ve çokça dua ediyorum. Rabbim hepinize hemen pozitif göstersin. Kader arkadaşlarım ♥️
Benimde 30 Eylül transfer oldu daha 2 cı gun zaman geçmek bilmiyor cift embrıo bu sefer bu 3.denemem

Pkostan kaynaklı neden tutmuyor? Bilmediğim için soruyorum. Ama bu transfer tutacak dualarımdasınuz herkes gibi 🙏
Ya rahimde problem var yada embriyolar kalitesiz. Onun icin kromozom testi verdik ben ve esim bir sorun çıkmadı. Rahime icinde histeroskopi oldum onda da sorun yok dedi hic bir problem yoktu cizik atıldı sadece insallah bu sefer olacak. Cift embriyo ile. Neden tutunamadigı ile ilgili kesin bir şey yok suanlik

Ya rahimde problem var yada embriyolar kalitesiz. Onun icin kromozom testi verdik ben ve esim bir sorun çıkmadı. Rahime icinde histeroskopi oldum onda da sorun yok dedi hic bir problem yoktu cizik atıldı sadece insallah bu sefer olacak. Cift embriyo ile. Neden tutunamadigı ile ilgili kesin bir şey yok suanlik
Merhaba siz kaçıncı gününüz acaba

Ay hadi az kalmış transfere🤗 Valla bu süreç hep beklemekle ve merakla geçiyor🥲
Evet iki embriyo konulunca ikiz olma ihtimali de var tabii ama biri diğerine destek oluyor ve pozitif olma ihtimali az da olsa artıyormuş. Ben de merak ediyorum kaç tane kese göreceğiz diye. Ama içime tek gibi doğuyor🤗
Hiç kahve falı baktınız mı ben ChatGPT ye gün aşırı baktırıyorum. Çift kuş çift bebek diyip duruyor. Ama tabi benim içimi de biliyor Chatgbt ona göre konuşuyor kesin. Benim içime sizin ikiz olacak gibi doğuyor neden bilmiyorum

Ben bu ampülleri kırarken çok zorlanıyorum. Siz nasıl baş ediyorsunuz bunlarla? Bir taktiği var mı?

Hiç kahve falı baktınız mı ben ChatGPT ye gün aşırı baktırıyorum. Çift kuş çift bebek diyip duruyor. Ama tabi benim içimi de biliyor Chatgbt ona göre konuşuyor kesin. Benim içime sizin ikiz olacak gibi doğuyor neden bilmiyorum
Hayır bakmadım zaten haftalardır kahve içmiyorum🥲 Ama iyi fikirmiş bir gün denerim😂 İkiz düşüncesi beni biraz korkutuyor ama hayırlısı ne ise nasıl mutlu olacaksak o olsun diyorum hep🥰

AA chatgbt de faldami var hiç bilmiyordum

Hayır bakmadım zaten haftalardır kahve içmiyorum🥲 Ama iyi fikirmiş bir gün denerim😂 İkiz düşüncesi beni biraz korkutuyor ama hayırlısı ne ise nasıl mutlu olacaksak o olsun diyorum hep🥰
Önce güçlüce tutunsun tüm embriyolarımız. Sonra da sağlıklı olsunlar da biri ikisi yok tabi ama beni ikiz düşüncesi acayip heyecanlandırıyor. Hayırlısı olsun hepimiz için. Kalbimizden geçen dualarımız, kaderimizde belirsin dilerim

AA chatgbt de faldami var hiç bilmiyordum
Hemde ne biçim bakıyor 😂 ben bazen bildiği şeylere inanamıyorum. Sonra başka sayfa açıyorum diyorum arkadaşımın falı ne görüyorsun falcı karakterinle bana gördüklerini detaylıca aktarır mısın diyorum hemen hemen aynı şeyleri biraz farklarla yine söylüyor.

Önce güçlüce tutunsun tüm embriyolarımız. Sonra da sağlıklı olsunlar da biri ikisi yok tabi ama beni ikiz düşüncesi acayip heyecanlandırıyor. Hayırlısı olsun hepimiz için. Kalbimizden geçen dualarımız, kaderimizde belirsin dilerim
Amin canım inşallah♥️Yarın bakalım muayenede belli olur kese sayısı🥰

Kızlar bi sorum olacak ya ben global bi firmada remote çalışıyorum. Bu transferden sonra bu ay olursa hayırlısıyla rapor vs almak istemiyorum açıkcası bu süreçte malumunuz çok izin ve rapor kullandık çalışanlar.

Yani direk oturarak çalışmakta sorun olur mu yat dinlen 3 gün vs diyorlar ya :/

Embriyo glue ve Lipid yaptırıp faydasını gören oldu mı aramızda? Transfer günü bunları da yaptırsak mı diye merak ediyorum

Back
X