Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş. Allah evlat isteyen kimseye aratmasın bu mübarek günde dualarımız kabul olsun :Saruboceq: sanki denemişimde olmamış gibi bi imaj oldu ama bilemiyorum tabi Allah aratmasın sen ne kadarlık evlisininşallah bende senin gibi aynı niyetteyim kontrole gideceğim bayramdan sonra. İnş istediğimiz başarılara ulaşırız canım :)
inş. Allah evlat isteyen kimseye aratmasın bu mübarek günde dualarımız kabul olsun :Saruboceq: sanki denemişimde olmamış gibi bi imaj oldu ama bilemiyorum tabi Allah aratmasın sen ne kadarlık evlisin
ağustos hayallerim suya düşüyor benim..adet olcam heralde karnım ağrıyor rahmim sanki dışarı çıkacakzemuszemus hayırlısı bakalım eylül yada ekim:)mübarek günlerde kolları sıvayın kızlarrr..iftardan sonra..Allah ne verdiysekaydirigubbakcemile3
eğer hamiş değilsen ramazanda çalışmalara başlayacaksın sanırım ben eylül yada ekim düşünüyorum ramazan yorucu ve uykusuz geçen bi ay olduğu için koca gözüm görmez muhtemelen :umursamaz:... bide denerim tutar falan bayram temizliği yapayım derken düşürmeyeyim eyvahedigeldismileağustos hayallerim suya düşüyor benim..adet olcam heralde karnım ağrıyor rahmim sanki dışarı çıkacakzemuszemus hayırlısı bakalım eylül yada ekim:)mübarek günlerde kolları sıvayın kızlarrr..iftardan sonra..Allah ne verdiysekaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım bi nedeni varmıymış ölee olmasının Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inş. :Saruboceq: bende kasımda 2 yıl dolacakamin canım inşallah :Saruboceq: benim evliliğim 2 sene bitti nisanda 3. senemizdeyiz zemuszemus ama 6 aydır deniyoruz daha görünürde yok bişey aralık ayındada bebeğim karnımda öldü bakalım artık Rabbim bir daha ne zaman nasip eder ramazan bitiminde doktora gideceğim işte bende kontrol için :hulya: sen ne kadarlık evlisin canım ??
hoşgeldin canım Allah inş gönlüne göre verir cümlemizin de inş. :Saruboceq: sen ne kadarlık evlisinayyy nbu topic ne iyi olmuş... tam da böyle bir topic arıyodum....bende ağustos sonunda adet olucam ondan sonra korunmayı bırakıcaz inşallah... benim düşüğüm olduğu için 6 ayın dolmasını bekliyorum... bu bir ay bile beklemek o kadar zor ki....
bnde sen gıbıyım mannak 4 gun gecıkınce acaba mı dedım ama yavas yavas oluyorum bende sanırım..:)
sadece ıkı kere korunmasız ılıskı yasamıstık cunku ,eylulde ıstıyoruz olmadı ekim :)
canım bizde 1 aydır korunmayı bırakmıştık en başında ilk ay olmaz diyordum ama 4 gün gecikince çok umutlanmıştım ya
ben bebiş konusunda çok kararsızdım ilk defa bu ay ciddi anlamda korunmayı bıraktım bende artık bebiş olabilir falan diye düşünüyordum
ama şimdi o kadar çok üzüldümki anladımki ben bayya bebek istiyormuşum yaaaaaaaaaa:2:
üzülme canım hemen ilk ay olcak diye bişey yok sonuçta... olumlu düşünce olumlu sonuç... moral çok önemli bu işlerde.... mesela ben her denememizde hamile kaldım... ama sonuç sıfır yine de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.... hatta korunmammız gerekn dönemde eşime yatakları ayıralım diye takılıyodum bile....:kedi: