Eylül ve Ekimde gebelik düşünenler

asilmavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2010
1.516
2
66
Bursa
bayramıda geçireyimde sonra ya bismillah hamiş kalmayı isteyenler birlikte yol alalım gebelik öncesi yapılacaklar, beslenmemiz, kontroller vs.

inşallah bende senin gibi aynı niyetteyim kontrole gideceğim bayramdan sonra. İnş istediğimiz başarılara ulaşırız canım :)

inşallah bende senin gibi aynı niyetteyim kontrole gideceğim bayramdan sonra. İnş istediğimiz başarılara ulaşırız canım :)
inş. Allah evlat isteyen kimseye aratmasın bu mübarek günde dualarımız kabul olsun :Saruboceq: sanki denemişimde olmamış gibi bi imaj oldu ama bilemiyorum tabi Allah aratmasın sen ne kadarlık evlisin

ağustos hayallerim suya düşüyor benim..adet olcam heralde karnım ağrıyor rahmim sanki dışarı çıkacakzemuszemus hayırlısı bakalım eylül yada ekim:)mübarek günlerde kolları sıvayın kızlarrr..iftardan sonra..Allah ne verdiysekaydirigubbakcemile3

inş. Allah evlat isteyen kimseye aratmasın bu mübarek günde dualarımız kabul olsun :Saruboceq: sanki denemişimde olmamış gibi bi imaj oldu ama bilemiyorum tabi Allah aratmasın sen ne kadarlık evlisin

amin canım inşallah :Saruboceq: benim evliliğim 2 sene bitti nisanda 3. senemizdeyiz zemuszemus ama 6 aydır deniyoruz daha görünürde yok bişey aralık ayındada bebeğim karnımda öldü bakalım artık Rabbim bir daha ne zaman nasip eder ramazan bitiminde doktora gideceğim işte bende kontrol için :hulya: sen ne kadarlık evlisin canım ??

ağustos hayallerim suya düşüyor benim..adet olcam heralde karnım ağrıyor rahmim sanki dışarı çıkacakzemuszemus hayırlısı bakalım eylül yada ekim:)mübarek günlerde kolları sıvayın kızlarrr..iftardan sonra..Allah ne verdiysekaydirigubbakcemile3

Allah iyiliğini versin kız :roflol: :sm_cool: :roflol:

eğer hamiş değilsen ramazanda çalışmalara başlayacaksın sanırım ben eylül yada ekim düşünüyorum ramazan yorucu ve uykusuz geçen bi ay olduğu için koca gözüm görmez muhtemelen :umursamaz:... bide denerim tutar falan bayram temizliği yapayım derken düşürmeyeyim eyvahedigeldismile

amin canım inşallah :Saruboceq: benim evliliğim 2 sene bitti nisanda 3. senemizdeyiz zemuszemus ama 6 aydır deniyoruz daha görünürde yok bişey aralık ayındada bebeğim karnımda öldü bakalım artık Rabbim bir daha ne zaman nasip eder ramazan bitiminde doktora gideceğim işte bende kontrol için :hulya: sen ne kadarlık evlisin canım ??
geçmiş olsun canım bi nedeni varmıymış ölee olmasının Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inş. :Saruboceq: bende kasımda 2 yıl dolacak

Amin canım cümlemize nasip etsin inşallah.....evet hormanlarım düşük çıktı gebelik bir hafta gecikmeli görünüyordu sorunlu hamilelikti birazda :( hamileyken progesteron ilacı kullanıyordum ama nasip değilmiş dünyaya gelmesi demekki :((

ayyy nbu topic ne iyi olmuş... tam da böyle bir topic arıyodum....bende ağustos sonunda adet olucam ondan sonra korunmayı bırakıcaz inşallah... benim düşüğüm olduğu için 6 ayın dolmasını bekliyorum... bu bir ay bile beklemek o kadar zor ki....

ayyy nbu topic ne iyi olmuş... tam da böyle bir topic arıyodum....bende ağustos sonunda adet olucam ondan sonra korunmayı bırakıcaz inşallah... benim düşüğüm olduğu için 6 ayın dolmasını bekliyorum... bu bir ay bile beklemek o kadar zor ki....
hoşgeldin canım Allah inş gönlüne göre verir cümlemizin de inş. :Saruboceq: sen ne kadarlık evlisin

Bende 2 aydır istiyorum artık ama 2 aydır sonuç hüsran haftaya doktora gidicem bakalım isteyen herkese versin allahım inş.

ben de 2 yıllık evliyim canım... 3 kez düşük yaptım... bakılmadık yerim yapılmadık tetkik kalmadı... hiç bir sorun yok çok şükür.... bir kez daha denicez... eğer olmassa tüp bebek yapıcaz.... inşallah gerek kalmaz.... siz nasıl hazırlanıyosunuz... ben dün folic e başladım... geçen ay soğan kürü yapmıştım... bu ay da incir kürüne başladım... yumoşlar kaliteli olsun diye.....pazartesi günü de sigarayı bırakıcam inşallah...

selam kızlarr
bende az önce hayal kırıklığına uğradım
adetimin gecikmesinin 4. günüydü bugun
sabbahları mide bulantım ve göğüs uçlarım çok acıyordu eee adette olmadığım için çok umutlanmıştım akşama kan testi yaptıracaktık eşimle ama az önce adet oldum çok canım sıkıldı ya

bnde sen gıbıyım mannak 4 gun gecıkınce acaba mı dedım ama yavas yavas oluyorum bende sanırım..:)

sadece ıkı kere korunmasız ılıskı yasamıstık cunku ,eylulde ıstıyoruz olmadı ekim :)

asilmavii cim niye öle düşürürüm falan diyon ya boşver temizliği falan hadi sende başla çalışmalara bak sonra böle uğraşıos iştee

Son düzenleme:
bnde sen gıbıyım mannak 4 gun gecıkınce acaba mı dedım ama yavas yavas oluyorum bende sanırım..:)

sadece ıkı kere korunmasız ılıskı yasamıstık cunku ,eylulde ıstıyoruz olmadı ekim :)

canım bizde 1 aydır korunmayı bırakmıştık en başında ilk ay olmaz diyordum ama 4 gün gecikince çok umutlanmıştım ya
ben bebiş konusunda çok kararsızdım ilk defa bu ay ciddi anlamda korunmayı bıraktım bende artık bebiş olabilir falan diye düşünüyordum
ama şimdi o kadar çok üzüldümki anladımki ben bayya bebek istiyormuşum yaaaaaaaaaa:2:

yok bız korunmayı bırakmadık ,sadece ıkı kere korunmasız ılıskıye gırdık ,olmazdı zaten

ınsallah bu ay tutar ,yumurtlama gunlerını nsıl hesaplıcaz sımdı :)

14.günü mü sayıcaz ayın 19.u yanı ,ınsallah hemen hamıle kalabılırız

kızlar 12,14,ve 16. günleri kaçırmayın derim... bazen tam 14 de olmuyomuş çünkü yumurtlama... yada 2 günde bir Ya Allah deyip...sempatiksalakcinni gerçi ramazanda biraz zor olur ama... bide bebek düşüncesiyle yapmayalım bence....

canım bizde 1 aydır korunmayı bırakmıştık en başında ilk ay olmaz diyordum ama 4 gün gecikince çok umutlanmıştım ya
ben bebiş konusunda çok kararsızdım ilk defa bu ay ciddi anlamda korunmayı bıraktım bende artık bebiş olabilir falan diye düşünüyordum
ama şimdi o kadar çok üzüldümki anladımki ben bayya bebek istiyormuşum yaaaaaaaaaa:2:

üzülme canım hemen ilk ay olcak diye bişey yok sonuçta... olumlu düşünce olumlu sonuç... moral çok önemli bu işlerde.... mesela ben her denememizde hamile kaldım... ama sonuç sıfır yine de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.... hatta korunmammız gerekn dönemde eşime yatakları ayıralım diye takılıyodum bile....:kedi:

üzülme canım hemen ilk ay olcak diye bişey yok sonuçta... olumlu düşünce olumlu sonuç... moral çok önemli bu işlerde.... mesela ben her denememizde hamile kaldım... ama sonuç sıfır yine de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.... hatta korunmammız gerekn dönemde eşime yatakları ayıralım diye takılıyodum bile....:kedi:

çok saol canım bneim çok haklısın moral çok önemli ya

bu arada çok çok geçmiş olsun canım ya Rabbim bi daha yaşatmasın o kötü günlerini

Back
X