Eylül ve Ekimde gebelik düşünenler

insallah canım yaa. bu gidisle zaten beklicez tahliller1 aysonra cıkıcak baska bi tahlil daha var yaptırmak istedigim onuda yaptırayım falan derken bu eylül adetim coktan gecer herhalde. sende 2 düsük yapıssın allah sabır versin canımm cok üzülüyoo insan allahım bize yardımcıolsun tekrar yasatmasın insallah. senin hic arastırıldımı canım düşük nedenlerin bu hamileligine bisey yapılacakmı ılac falan kullanacakmısın.allahım en kısa zamanda bizede nasip eder insallahhhhhhh

cok üzüldüm canım ama elden gelen hic bisey yok.bende 8 haftalık bebegimi kaybettim karnımda kalbi durdu kğrtaj oldum cok acı cekiyo insan tek tesellim bi melek annesi olmak melegimin beni cennetin kapısında bekliyo olması sende öyle düsün bi bekleyenimiz var orda.benimde bekleme sürem ekimde doluyo insallah ekimde aynı zamanda allah bize gönlümüzdekini verir .her isteyene kısa zamanda versin rabbim su mübarek günlerdeki duamızzz

canim aslinda doktorum benim düsüklerime normal dedi.yani cogu kadin erken dönemde düsük yasiyo hatta bazilari düsük yaptigini farketmiyo dedi.arastirmaya 3. düsükten sonra baslanmasi en mantiklisi dedi ama ben yinede bütün testleri yaptirdim.esimden de kan aldilar.herseye baktilar bi sorun yokmus.benimkinin sebebi stres diye acikladi doktor baska bise yok dedi.o yüzden de ilac kullanmicam simdilik.bu ikinci denemem bakalim bu sefer olur insallah.

bisorun olmamasına sevindim canım insallah bundan sonraki gebeligin stressiz ve rahat gecer ve bebegini kucagına alırsın.ben 1 aydır internette hep arastırıyorum kendimde hemsire oldugum icin drlara sorup duruyorum.iyice kafam karıstı bunaldım artık her dr farklı sey söylüyoo kendi drum hic arastırma önermedi korunmadavermedi sadece folc asit kullan dedi. ama ben bir daha gebe kalmadan önce bakılabilecek herseye bekılsın istiyorum.ben elimden geleni yapimde gerisi allaha kalmıs diyorum.ama arastırdıkca korkum daha fazla arttıyor daha fazla üzülüyorum.insallah benim sonuclarımda iyi cıkarda kafam biraz rahat olurr.allah hepimize hayırlısını versin rabbim bizi bebeksüz koymasın innsallahhhhh:Saruboceq:

insallah canim.

doktorum bana ekimde korunmayı bırakmadan önce yapılması için birçok tahlil verdi kızlar önce onları yaptırıcam kan sayımı kolesterol karaciğer enzimleri toksoplazma parvovirüs brucella gibi birçok bakteriyel hastalık hepatitlerin hepsi bakılacak full kontrolden geçicem iyi olacak aslında bir yaramazlık görürse çaresine bakarız sonra sağlıklı bir şekilde yola devam ederiz dedi

eylülmavi sende durumlar ne...sonuçlar çıktımı?hayırlısı eylül bize uğurlu gelir inşallah hepimize..

eylülmavi sende durumlar ne...sonuçlar çıktımı?hayırlısı eylül bize uğurlu gelir inşallah hepimize..

yok canım daha cıkmadı.en son pıhtılaşma için olan testide yaptırdım pazartesi. sonuç için 1 ay sonrayı verdiler ama erken çıkabilirmi diye görüşecegim tekrar araştırmalar çalıştığım hastanede yapılıyor çünkü.bi sitedeki dra soru yazmıştım oda bişey çıkmayadabilir yazmış kendini üzme bundan sonraki gebeliğin yüzde 85 devam eder yazmış.bakalım artık günler bize ne getirecek beklemek çok zor insanın aklı sürekli sorularla boğuşuyo bu süreçte allahım bize yardımcı olsun sabır versin tabi birde bebek versinn

herkese selam,yeniyim, 3 yıl 3aylık evliyim, 1,5 yıldır korunmuyorum henüz hamile kalamadım burada ne güzel bir ortam var bende aranıza katıldım inşlh iyi haberleri paylaşırız

herkese selam,yeniyim, 3 yıl 3aylık evliyim, 1,5 yıldır korunmuyorum henüz hamile kalamadım burada ne güzel bir ortam var bende aranıza katıldım inşlh iyi haberleri paylaşırız

hos geldin canım aramıza. 1 bucuk yılolmus gittiniz mi peki dra canım.insallh hep birliktee kavusuruz bebislerimize

merhaba kızlar bende 7 aydır korunmuyorum ıkı yıllık evlıyım.ıns eylul ayı hepımız ıcın hayırlı haber alacagımız ay olur.artık bı bebısımız olsun Allahım nolur bızım dualarımızı kabul et:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar..ben de aranıza yeni katıldım...
ben de bebek istiyorum...doktora gittim...beni çok rahatlattı...kendisinin de hamile kalmak için 9 ay beklediğini söyledi...bu arada ben kan testleri ve 21. gün testi yaptırdım. progesteronum 6,35 çıktı...5 in üstü, çatlama olduğunu gösterirmiş ama 10 üstü çok daha iyiymiş dedi..benim ki normalmiş...hergün folik asit kullanıyorum folbiol al dedi doktor...hayırlısı...ohaoldumsmile

Son düzenleme:
hayırlısıı kızlarr allah hayırlısını versinn hepimizeeee saglıklı hamilelikler saglıklı bebekler versiinnnnnnnnn

merhaba arkadaşlar.. ben yılın 12 ayı hamile kalmaya çalışıyorum ama malesef olmuyor. 3 senelik evliyim.. bu ay çok umutluydum klomen kullanmıştım yumurta takibi yapılmıştı ama olmadı.. bu sabah kırmızılar geldi yine.. rahim filmi çekilecek bu ay.. rahim filminden sonra hamile kalan bir sürü insan olduğunu biliyorum..aslında çok da umutlanmayım diyorum ama elimde değil. neyse yüce rabbim herşeyin hayırlısını versin. minik meleklerimize en kısa sürede kavuşmayı nasip etsin

amin canımm. bende bir çok yerde okudum rahim filmi çekildikten sonra hamile kalan çünkü o sırada kanallar açılıyormuş inşallah senin de öyle olur canım .

meraba arkadaşlar bende 1 yıllık evlıyım aslında bebeğe erken diye bakıyodum ama yaşım 25 olacak dedımkı kendıme aman olsun bıtanede onunla biraz daha olgunlaşayım dedim daha fazla yaş farkımızda olmasın:)))))bende eylül ve ekimde bebiş düşünüyorum aslında bir kaç kere korunmamıştık ama dün adetim oldu bende aynı kendimi hamile gibi hissediyodum ama değilmişim rabbim hepimize versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…