canim bence üc ay bekle sen.bende düsük yapmistim.kürtajli düsüklerde 6 normal düsüklerde 3 ay beklemeyi öneriyor doktorlar.rahim kendini toparlasin diye.yapanlar yok mu var tabiki.ama ileri yaslarda bu kadin sagligini nasil etkiler bilemiyorum.kisacasi ben bekledim.sanada her ihtimale karsi beklemeni öneririm.
ondan sonrada insallah hemen gelir bebisler.
merhabalar bende varım kızlar
ben ekimde başlıycam çalışmalara mecburen bir kızımvar benim geçen şubatta 2.bebeğime hamile kaldım 12 haftalıkken ense kalınlığı çıktı ve sonra büyük bir beyin anomalisi tespit edildi gebeliğim sonlandırıldı 5buçuk aylıkken çok acılar çektim hem fiziksel hem psikolojik 4 ay bekleme sürem ekimde doluyor ekim başı gibi hastalanmam gerekli ondan sonra korunmayı bırakıcaz eylül ortası folik asite başlıycam
canim aslinda doktorum benim düsüklerime normal dedi.yani cogu kadin erken dönemde düsük yasiyo hatta bazilari düsük yaptigini farketmiyo dedi.arastirmaya 3. düsükten sonra baslanmasi en mantiklisi dedi ama ben yinede bütün testleri yaptirdim.esimden de kan aldilar.herseye baktilar bi sorun yokmus.benimkinin sebebi stres diye acikladi doktor baska bise yok dedi.o yüzden de ilac kullanmicam simdilik.bu ikinci denemem bakalim bu sefer olur insallah.insallah canım yaa. bu gidisle zaten beklicez tahliller1 aysonra cıkıcak baska bi tahlil daha var yaptırmak istedigim onuda yaptırayım falan derken bu eylül adetim coktan gecer herhalde. sende 2 düsük yapıssın allah sabır versin canımm cok üzülüyoo insan allahım bize yardımcıolsun tekrar yasatmasın insallah. senin hic arastırıldımı canım düşük nedenlerin bu hamileligine bisey yapılacakmı ılac falan kullanacakmısın.allahım en kısa zamanda bizede nasip eder insallahhhhhhh
canim aslinda doktorum benim düsüklerime normal dedi.yani cogu kadin erken dönemde düsük yasiyo hatta bazilari düsük yaptigini farketmiyo dedi.arastirmaya 3. düsükten sonra baslanmasi en mantiklisi dedi ama ben yinede bütün testleri yaptirdim.esimden de kan aldilar.herseye baktilar bi sorun yokmus.benimkinin sebebi stres diye acikladi doktor baska bise yok dedi.o yüzden de ilac kullanmicam simdilik.bu ikinci denemem bakalim bu sefer olur insallah.
bisorun olmamasına sevindim canım insallah bundan sonraki gebeligin stressiz ve rahat gecer ve bebegini kucagına alırsın.ben 1 aydır internette hep arastırıyorum kendimde hemsire oldugum icin drlara sorup duruyorum.iyice kafam karıstı bunaldım artık her dr farklı sey söylüyoo kendi drum hic arastırma önermedi korunmadavermedi sadece folc asit kullan dedi. ama ben bir daha gebe kalmadan önce bakılabilecek herseye bekılsın istiyorum.ben elimden geleni yapimde gerisi allaha kalmıs diyorum.ama arastırdıkca korkum daha fazla arttıyor daha fazla üzülüyorum.insallah benim sonuclarımda iyi cıkarda kafam biraz rahat olurr.allah hepimize hayırlısını versin rabbim bizi bebeksüz koymasın innsallahhhhh:Saruboceq:
bende gebelik düşünüyorum olur inş bakalım mens bitsin çalışmalar başlar....
hadi canım inşallah allah gönlümüze göre versinnnn
eylülmavi sende durumlar ne...sonuçlar çıktımı?hayırlısı eylül bize uğurlu gelir inşallah hepimize..
herkese selam,yeniyim, 3 yıl 3aylık evliyim, 1,5 yıldır korunmuyorum henüz hamile kalamadım burada ne güzel bir ortam var bende aranıza katıldım inşlh iyi haberleri paylaşırız
merhaba arkadaşlar.. ben yılın 12 ayı hamile kalmaya çalışıyorum ama malesef olmuyor. 3 senelik evliyim.. bu ay çok umutluydum klomen kullanmıştım yumurta takibi yapılmıştı ama olmadı.. bu sabah kırmızılar geldi yine.. rahim filmi çekilecek bu ay.. rahim filminden sonra hamile kalan bir sürü insan olduğunu biliyorum..aslında çok da umutlanmayım diyorum ama elimde değil. neyse yüce rabbim herşeyin hayırlısını versin. minik meleklerimize en kısa sürede kavuşmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?