• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benimde bugün 14. günüm ya acaba kan tahlili yaptırsammı en azından yoksa bile boşuna umutlanmam
Canım bugün benim 9. günümdü dr. kontrole çağırdı ve salı gününe kadar test yapma, Moralini bozma boşuna dedi.16 .günde ancak belli olurmuş...

kızlar benimde bugün 14. günüm ya acaba kan tahlili yaptırsammı en azından yoksa bile boşuna umutlanmam
Kesinlikle öyle ben 2 aşılamamda da 12. gün yaptırdım belli oluyor ozaman beklemeye kendini strese sokmaya hiç gerek yok cnm

yine aşılama yaptırırm cnm, ama ekim de şehir dısındaym o yüzden tutmazsa kasıma kalacak

Anladım canım bızde hayırlısıyla bu haftayı atlatsaydık tahlıl zamanımız geldı cok sukur sonuca gore hareket edecegız ınsallah test sonucun pozıtıf olur canım bence olumlu olacak öyle hıssedıyorum :)

Bizde esimin degerleri cok kotu. Sayi az morfoloji cok ileri hareketlilik dusuk canim ya

canım sızde degerler ne durumda benım esımınde degerlerı dusuk dr proxed plus verdı ıkı ay kullan dedı ıkı ay bıtmek uzere 10 ekımde teste gıdecegız sız ılac kullandınızmı benım dr um nasıl bır yol ızleyecegımızı soylemedı once sonucu gormek ıstıyor

desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar. cuma ekimde şehir dışına çıkacagm için boş geçecek ama kasımda tüp bebeğe geçeyim diyorum. hareket azlığında aşılamanın şansı çok düşükmüs

kızlar tahlil yaptırdım sonuç 1 saat sonra çıkçak bakalım hayırlısı neyse o olsun

Back
X