- 15 Eylül 2014
- 467
- 409
- 103
- 37
BN şuan 3.aşılama için ilaç kullanıyorum salı günü olcsk galibasizin aşılamada kaçıncı gündü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BN şuan 3.aşılama için ilaç kullanıyorum salı günü olcsk galibasizin aşılamada kaçıncı gündü?
Kesinlikle cnmAynen cnm ya, en aziNdan bir iki kkişinin tutsaydi da bize de moral olsaydi![]()
Hangi ilaclari kullanıyorsunuz. ?BN şuan 3.aşılama için ilaç kullanıyorum salı günü olcsk galiba
Gvalla bende anlamadım canım yaa geçen ay doktora gittiğimde bi bayan vardı aşılamayla ikizlere hamileydi bi bizimkiler tutmuyo(
Cnm bn pazartesi klomene başladım yarın ve cuma da iğne gonal f sonra pazar kontrol seninHangi ilaclari kullanıyorsunuz. ?
Hem klomen hem gonal f mi? Gonal f ne icin?G
Cnm bn pazartesi klomene başladım yarın ve cuma da iğne gonal f sonra pazar kontrol senin
Aminnnnİste oldu hamileyim diyen birilerini duymaya moral bulmaya birilerinin umut olmalarina o kadar ihtiyacimiz varki Rabbim duysun hepimize hayirli saglikli guzel kaderiyle rizkiyla bereketiyle evlatlarimizi mucizelerimizi bize yollasin...
Amiinnn inşallahİste oldu hamileyim diyen birilerini duymaya moral bulmaya birilerinin umut olmalarina o kadar ihtiyacimiz varki Rabbim duysun hepimize hayirli saglikli guzel kaderiyle rizkiyla bereketiyle evlatlarimizi mucizelerimizi bize yollasin...
Aslında ona gerek yok ama tüp bebek tedavisine geçebilmek için devlet şart koymuş 2 kez iğneli aşılama gerekiyormuş oyüzdrb düşük dozda 2 gün iğne kullancamHem klomen hem gonal f mi? Gonal f ne icin?
Hayırlısı olsun. .Ben iku aşılama negatif olunca ara verdimAslında ona gerek yok ama tüp bebek tedavisine geçebilmek için devlet şart koymuş 2 kez iğneli aşılama gerekiyormuş oyüzdrb düşük dozda 2 gün iğne kullancam
Teşekkür ederim inş hepimiz için hayırlısı olurHayırlısı olsun. .Ben iku aşılama negatif olunca ara verdim
Yaaa üzülme diyemiyorum canım elinde değil insanın bi Dr a gitsen belki nedenini söyler hayırlı zamanı değilmiş demekki tatlımartık esim doktora gitmek istemiyr cnm hepsi ilaç veriyor umutlan
kan verdim negatif cıktı cnm, hala regl olmadım progesteron jel den dolayı gecikti herhalde diye düşünüyorum
gelmeye basladı canım reglim, şişliğim indi rahatladım biraz. üzülmeden yapamıyor insan ama artık alıştım nerdeyse her ay negatif sonuç almaya, pozitif görürsem birgün şok olacağımYaaa üzülme diyemiyorum canım elinde değil insanın bi Dr a gitsen belki nedenini söyler hayırlı zamanı değilmiş demekki tatlım
Geldimi iyi bari. Adet oluncada uzuluyoruz olamayincada :) kuvete girmismiydingelmeye basladı canım reglim, şişliğim indi rahatladım biraz. üzülmeden yapamıyor insan ama artık alıştım nerdeyse her ay negatif sonuç almaya, pozitif görürsem birgün şok olacağım![]()
girmeme gerek kalmadan oldum cnm, yatmadan önce gireym diyordm ama olmusumGeldimi iyi bari. Adet oluncada uzuluyoruz olamayincada :) kuvete girmismiydin
hadi ya üzüldüm cnm, regl mi oldunBenden de güzel ve olumlu haber yok malesef![]()
2. aşılamamın da sonucu hüsran
Canım test yaptırdın mi sen. Bende sanırım.bugun yaptıracağım dayanamiyorum:)Aşılamanın 10. günü canım...
yok ben yaptırmadım ama sabah evde idrar testi yaptım negatifti..Zaten doktor salıdan önce yaptırma,idrarda çıkmaz kanda da 14. günü bekle en azından demişti.Sanırsam bekleyeceğim :)Canım test yaptırdın mi sen. Bende sanırım.bugun yaptıracağım dayanamiyorum:)