• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde bugün 16. günüm ama adet olmadım daha ağrım falanda hiç yok geçikicek herhalde bu ay benimkide

yok ben yaptırmadım ama sabah evde idrar testi yaptım negatifti..Zaten doktor salıdan önce yaptırma,idrarda çıkmaz kanda da 14. günü bekle en azından demişti.Sanırsam bekleyeceğim :)
Anladım canim bende emin olmadm cok sabırsızlanıyorum olumlu yada olumsuz öğreneyim diye çıkar mi diye eminde olamıyorum.

Kizlar bu ay ben ovalasyon testi kullancam...clearblu markali kullananlar cok memnun adetin bes gunude corek otu+bal+tarcin karisimi yiyecm bu ayda oyle deniyecem ins dogal yoldan gelir bebislerimiz tek tek isim bilmiyorum ama toplu hepinize dua ediyorum..Rabbim kabul etsin.inşAllah

Kizlar bu ay ben ovalasyon testi kullancam...clearblu markali kullananlar cok memnun adetin bes gunude corek otu+bal+tarcin karisimi yiyecm bu ayda oyle deniyecem ins dogal yoldan gelir bebislerimiz tek tek isim bilmiyorum ama toplu hepinize dua ediyorum..Rabbim kabul etsin.inşAllah
Allah razı olsun canım, Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah...

Insallah hicbirseye gerek kalmadan doğal yolla gelir bu ay bebeğin canım.

Ins canim ya inan pskolojik.olarak maf oldum...Rabbim en iyisini bilir zamani var diyorum envguzel zamanda gelsin ins bebislerimiz senin durumun nenoldu
Aynen canim Rabbim daha nasip etmemis demek ki. Hayırlısıyla yakın zamanda nasip etsin inşallah. Benim de bugün asilamanin 11. günü hafif adet ağrısı gibi karnım ağrıyor olmadi benimde sanırım:(

Aynen canim Rabbim daha nasip etmemis demek ki. Hayırlısıyla yakın zamanda nasip etsin inşallah. Benim de bugün asilamanin 11. günü hafif adet ağrısı gibi karnım ağrıyor olmadi benimde sanırım:KK43:
Aşılama olduğumuz gün sayılmıyormuş canım..10. günümüzdeyiz daha

Aynen canim Rabbim daha nasip etmemis demek ki. Hayırlısıyla yakın zamanda nasip etsin inşallah. Benim de bugün asilamanin 11. günü hafif adet ağrısı gibi karnım ağrıyor olmadi benimde sanırım:KK43:
Guzel dusun canim ne zamandir evlisin.

Tutmadı gibi his var icimde atamıyorum onu. 3 yıllık evliyim canim 1.5 yıldır ugrasiyoruz çocuk için. Senne zamandır evlisin.
Ben iki senelik evliyim...1,5 senedir deniyorum.mart ayinda hamile.kaldim ama.kimyasal gebelik oldu ogrenmemle kaybetmem.bir oldu takinti hale geldi artik bu ay ovalasyon testi deniycm umudumu kaybetmiyorum Rabbim.naip.edecek bn hasta olmama ragmen acabami dedim...sende umutsuzluga kabilma Rabbimin mucizesi canim ol derse olur...

Back
X