kan verdik şimdi canım yaaaa inşallah dediğiniz gibi olur dua edin banaaa titriyorum resmenstrestendir canım stres olunca benimde öyle oluyor. sakin olur. inşaallaahhh pozitif sonucu alacaksın :)
canlarım ben ayın 13. de aşılama yaptım bugün 12. gün mü oluyor..sabahları ateşimi ölçüyordum düştü galiba benim de tutmadı
Canim ben idrar testi yapmıştım cikmayinca bekledim korktum aslında. Bugün arkadaş lar tehlikeli olabilir deyince karar verdim inşallah öyledirCanım sonucun inşallah pozitiftir benimde 20 sinde art da yapıldı aşılamam ama sperm hareketliliği düşmüş dedi %5 e gerçi tek bir sperm bile yeterli rabbim ol dedikten sonra ...
bu arada 12. günü testte çıkıyor niye bekliyorsun ki rentıp 24 saat tahlil yapıyor ve 1 saate çıkıyor sonucu bence bekleme çünkü insan gel gitlerle daha çok yıpranıyor
canım progestan kullanıyorum halen doktor bitince test yap dedi..ama hiç bir belirti yok ne akıntı ne ağrı hiçbirşey yok adet olacağım zaman daha çok belirti vardı :)Canım sonucun inşallah pozitiftir benimde 20 sinde art da yapıldı aşılamam ama sperm hareketliliği düşmüş dedi %5 e gerçi tek bir sperm bile yeterli rabbim ol dedikten sonra ...
bu arada 12. günü testte çıkıyor niye bekliyorsun ki rentıp 24 saat tahlil yapıyor ve 1 saate çıkıyor sonucu bence bekleme çünkü insan gel gitlerle daha çok yıpranıyor
Kalbim deli gibi atıyor canım hastane karşımızda gidip sonuc alnaya korkuyorum eşim le heyecandan titriyor uz inşallah üzülme m canım namazımi kıldı m duami ettim bekliyorum 10 dakika sonra çıkıyor uz dua edin. Negatif se de nasip artı k yoruldum çünkücanım inşallah değer düşük bile olsa pozitif çıkar..ama negatif çıkma ihtimalini de göz ardı etme ki sonra daha fazla üzülmeyesin..ama gönlüm duam kesinliklee pozitif çıkmasını istiyor..üzülmeni istemiyorum..bu benim içinde geçerli..kendimi negatife daha çok alıştırıyorumhayal kırıklığı yaşamamak için..
Canım bugün edek benimdeyoktu bugün adet olacakmis shissi başladı artık artikhayir lisicanım progestan kullanıyorum halen doktor bitince test yap dedi..ama hiç bir belirti yok ne akıntı ne ağrı hiçbirşey yok adet olacağım zaman daha çok belirti vardı :)
canım benim yaa ben bile çok heyecanlandım rabbim inşallah pozitifle yüzünüzü güldürsün bizi cevapsız bırakma sakın..Kalbim deli gibi atıyor canım hastane karşımızda gidip sonuc alnaya korkuyorum eşim le heyecandan titriyor uz inşallah üzülme m canım namazımi kıldı m duami ettim bekliyorum 10 dakika sonra çıkıyor uz dua edin. Negatif se de nasip artı k yoruldum çünkü
Kalbim deli gibi atıyor canım hastane karşımızda gidip sonuc alnaya korkuyorum eşim le heyecandan titriyor uz inşallah üzülme m canım namazımi kıldı m duami ettim bekliyorum 10 dakika sonra çıkıyor uz dua edin. Negatif se de nasip artı k yoruldum çünkü
Canim ben idrar testi yapmıştım cikmayinca bekledim korktum aslında. Bugün arkadaş lar tehlikeli olabilir deyince karar verdim inşallah öyledir
canım progestan kullanıyorum halen doktor bitince test yap dedi..ama hiç bir belirti yok ne akıntı ne ağrı hiçbirşey yok adet olacağım zaman daha çok belirti vardı :)
Sanki kendi sonucumu alıcakmış gibi heyacanlandım yazdıklarını okuyunca.Haber bekliyoruz burda hepimiz bir olduk :)Kalbim deli gibi atıyor canım hastane karşımızda gidip sonuc alnaya korkuyorum eşim le heyecandan titriyor uz inşallah üzülme m canım namazımi kıldı m duami ettim bekliyorum 10 dakika sonra çıkıyor uz dua edin. Negatif se de nasip artı k yoruldum çünkü
doktor hangisi kolayına gelirse öyle kullan dedi..ben de siz nasıl tavsiye edersiniz dedim alttan dedi..2 gün alttan aldım ilaç tekrar çıkıyor gibi hissedince yutmaya başladım günde 2 kez..kendini dinleme boşver sonuca bak ve rahatla
bu arada progestan ı alttanmı kullanıyorsun yutuyormusun bana alttan dedi doktorum ama çok akıntı yaptı
kan verdik şimdi canım yaaaa inşallah dediğiniz gibi olur dua edin banaaa titriyorum resmen
İlk hamileliğimde düşük tehdidine karşı bana da vermişti alttan daha etkili demişti doktor .Sabah akşam günde 2 kez ama alttan deneyemedim ben oral yolla aldım progestanı ama aldığımda 1 saat kafamı, bakışlarımı toparlayamaıyodum resmen çok kötü yaptı beni o ilaç işyerinde fena oluyodum sabah canımdoktor hangisi kolayına gelirse öyle kullan dedi..ben de siz nasıl tavsiye edersiniz dedim alttan dedi..2 gün alttan aldım ilaç tekrar çıkıyor gibi hissedince yutmaya başladım günde 2 kez..
Tutacak dusun canim benim actigim bu topikte herkes pozitif haber verecekyarın benimde aşılama gününü sayarsam 12. gün oluyor. bende yaptırsam mı kararsız kaldım şimdi. bugünde karnım ağrımaya başladı. geçen ayda 9.-10. günde karnım ağrımaya başlamıştı. 15. gün adet olmuştum. acaba bu ayda mı tutmadı
Hadi cnm ben pozitif hissediyorum sanki nedense ama bize haber ver hemenProgesteron kullanıyorum şuan. Ama doğru diyorsun canım eşime dedim yaptir alım dedi giderken yaptircaz son ders zaten
aynen canım bendede baş dönmesi yapıyor..son 4 gün kaldı..İlk hamileliğimde düşük tehdidine karşı bana da vermişti alttan daha etkili demişti doktor .Sabah akşam günde 2 kez ama alttan deneyemedim ben oral yolla aldım progestanı ama aldığımda 1 saat kafamı, bakışlarımı toparlayamaıyodum resmen çok kötü yaptı beni o ilaç işyerinde fena oluyodum sabah canım
Tutacak dusun canim benim actigim bu topikte herkes pozitif haber verecek
Git cnm bende 12. Gun gidip yaptircamyarın benimde aşılama gününü sayarsam 12. gün oluyor. bende yaptırsam mı kararsız kaldım şimdi. bugünde karnım ağrımaya başladı. geçen ayda 9.-10. günde karnım ağrımaya başlamıştı. 15. gün adet olmuştum. acaba bu ayda mı tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?