Aşılama Eylulde asilama yaptiranlar veya yapacak olanlar sayili gun cabuk gecer gelin sayalim gunlerimizi..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım ben ayın 13. de aşılama yaptım bugün 12. gün mü oluyor..sabahları ateşimi ölçüyordum düştü galiba benim de tutmadı

Canım sonucun inşallah pozitiftir benimde 20 sinde art da yapıldı aşılamam ama sperm hareketliliği düşmüş dedi %5 e gerçi tek bir sperm bile yeterli rabbim ol dedikten sonra ...
bu arada 12. günü testte çıkıyor niye bekliyorsun ki rentıp 24 saat tahlil yapıyor ve 1 saate çıkıyor sonucu bence bekleme çünkü insan gel gitlerle daha çok yıpranıyor

canım inşallah değer düşük bile olsa pozitif çıkar..ama negatif çıkma ihtimalini de göz ardı etme ki sonra daha fazla üzülmeyesin..ama gönlüm duam kesinliklee pozitif çıkmasını istiyor..üzülmeni istemiyorum..bu benim içinde geçerli..kendimi negatife daha çok alıştırıyorum hayal kırıklığı yaşamamak için..

Canim ben idrar testi yapmıştım cikmayinca bekledim korktum aslında. Bugün arkadaş lar tehlikeli olabilir deyince karar verdim inşallah öyledir

canım progestan kullanıyorum halen doktor bitince test yap dedi..ama hiç bir belirti yok ne akıntı ne ağrı hiçbirşey yok adet olacağım zaman daha çok belirti vardı :)

Kalbim deli gibi atıyor canım hastane karşımızda gidip sonuc alnaya korkuyorum eşim le heyecandan titriyor uz inşallah üzülme m canım namazımi kıldı m duami ettim bekliyorum 10 dakika sonra çıkıyor uz dua edin. Negatif se de nasip artı k yoruldum çünkü

canım progestan kullanıyorum halen doktor bitince test yap dedi..ama hiç bir belirti yok ne akıntı ne ağrı hiçbirşey yok adet olacağım zaman daha çok belirti vardı :)
Canım bugün edek benimdeyoktu bugün adet olacakmis shissi başladı artık artikhayir lisi

canım benim yaa ben bile çok heyecanlandım rabbim inşallah pozitifle yüzünüzü güldürsün bizi cevapsız bırakma sakın..

Canim ben idrar testi yapmıştım cikmayinca bekledim korktum aslında. Bugün arkadaş lar tehlikeli olabilir deyince karar verdim inşallah öyledir

idrar testinde adet tarihini en az 2 gün geçmesi gerkiyor ama kan testi öyle değil 12.günü belli oluyor beklemenin anlamı yok olumlu yada olumsuz öğrenicez gerçeği rabbim hepimize pozitifleri göstersin

kendini dinleme boşver sonuca bak ve rahatla
bu arada progestan ı alttanmı kullanıyorsun yutuyormusun bana alttan dedi doktorum ama çok akıntı yaptı

Sanki kendi sonucumu alıcakmış gibi heyacanlandım yazdıklarını okuyunca.Haber bekliyoruz burda hepimiz bir olduk :)

kendini dinleme boşver sonuca bak ve rahatla
bu arada progestan ı alttanmı kullanıyorsun yutuyormusun bana alttan dedi doktorum ama çok akıntı yaptı
doktor hangisi kolayına gelirse öyle kullan dedi..ben de siz nasıl tavsiye edersiniz dedim alttan dedi..2 gün alttan aldım ilaç tekrar çıkıyor gibi hissedince yutmaya başladım günde 2 kez..

doktor hangisi kolayına gelirse öyle kullan dedi..ben de siz nasıl tavsiye edersiniz dedim alttan dedi..2 gün alttan aldım ilaç tekrar çıkıyor gibi hissedince yutmaya başladım günde 2 kez..
İlk hamileliğimde düşük tehdidine karşı bana da vermişti alttan daha etkili demişti doktor .Sabah akşam günde 2 kez ama alttan deneyemedim ben oral yolla aldım progestanı ama aldığımda 1 saat kafamı, bakışlarımı toparlayamaıyodum resmen çok kötü yaptı beni o ilaç işyerinde fena oluyodum sabah canım

Tutacak dusun canim benim actigim bu topikte herkes pozitif haber verecek

aynen canım bendede baş dönmesi yapıyor..son 4 gün kaldı..

Git cnm bende 12. Gun gidip yaptircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…