Aşılama Eylulde asilama yaptiranlar veya yapacak olanlar sayili gun cabuk gecer gelin sayalim gunlerimizi..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tamamdir kızlar suan o kadar korktum ki eşimi ikna edeyim okukdayim şimdi kasaba okulu malesef giderken kan vereyim eve tedirgin oldum şimdi
Canim benim hic tedirgin olma iyi cikicak sonucun. Sonucta % 50 sansin var en azindan pozitif olursa doktoru ararsin dusuk onleyici ilaclar verir sana

ewet canım erken tedbir her zaman iyidir
yarın benimde aşılama gününü sayarsam 12. gün oluyor. bende yaptırsam mı kararsız kaldım şimdi. bugünde karnım ağrımaya başladı. geçen ayda 9.-10. günde karnım ağrımaya başlamıştı. 15. gün adet olmuştum. acaba bu ayda mı tutmadı

Canim benim hic tedirgin olma iyi cikicak sonucun. Sonucta % 50 sansin var en azindan pozitif olursa doktoru ararsin dusuk onleyici ilaclar verir sana
Progesteron kullanıyorum şuan. Ama doğru diyorsun canım eşime dedim yaptir alım dedi giderken yaptircaz son ders zaten

Öyle Oyledusunme canım sonuçta ayniadetbelirtisi gibi deniliyor bence benceyarin yaptir canım

canım bence sende yaptırmalısın soucu öğrenmiş olusun şüpheli de çıksa belli oluyobeklemenin bi yararı yok

canlarım ben ayın 13. de aşılama yaptım bugün 12. gün mü oluyor..sabahları ateşimi ölçüyordum düştü galiba benim de tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…