Canim benim hic tedirgin olma iyi cikicak sonucun. Sonucta % 50 sansin var en azindan pozitif olursa doktoru ararsin dusuk onleyici ilaclar verir sanaTamamdir kızlar suan o kadar korktum ki eşimi ikna edeyim okukdayim şimdi kasaba okulu malesef giderken kan vereyim eve tedirgin oldum şimdi
Aynen canim allaha siginip ondan isteyecegiz allah benden isteyin ben size veririm ama istemesini bilin buyurmus.Su sıra lar yaptığı m tek şey Allah a sığınma k. Hakkımızda hayırlısi olsun
ewet canım erken tedbir her zaman iyidirAynen canim sonucta iyi de ciksa kotu de ciksayapacak birsey yok ama en azindan iyi cikarsa onlem alinir
Allah büyüktür canım herşeyin hayırlısı ondan sen hiç korkmaSu sıra lar yaptığı m tek şey Allah a sığınma k. Hakkımızda hayırlısi olsun
yarın benimde aşılama gününü sayarsam 12. gün oluyor. bende yaptırsam mı kararsız kaldım şimdi. bugünde karnım ağrımaya başladı. geçen ayda 9.-10. günde karnım ağrımaya başlamıştı. 15. gün adet olmuştum. acaba bu ayda mı tutmadıewet canım erken tedbir her zaman iyidir
Progesteron kullanıyorum şuan. Ama doğru diyorsun canım eşime dedim yaptir alım dedi giderken yaptircaz son ders zatenCanim benim hic tedirgin olma iyi cikicak sonucun. Sonucta % 50 sansin var en azindan pozitif olursa doktoru ararsin dusuk onleyici ilaclar verir sana
ayyy hadi inşaallaahh pozitif sonucu alır hayırlı haberi verirsin inşaallaaahhhhProgesteron kullanıyorum şuan. Ama doğru diyorsun canım eşime dedim yaptir alım dedi giderken yaptircaz son ders zaten
Stresten mi bilmiyorum da canım bacakları m sizliyor adet olurken hep böyle olur yaaaayyy hadi inşaallaahh pozitif sonucu alır hayırlı haberi verirsin inşaallaaahhhh
Öyle Oyledusunme canım sonuçta ayniadetbelirtisi gibi deniliyor bence benceyarin yaptir canımyarın benimde aşılama gününü sayarsam 12. gün oluyor. bende yaptırsam mı kararsız kaldım şimdi. bugünde karnım ağrımaya başladı. geçen ayda 9.-10. günde karnım ağrımaya başlamıştı. 15. gün adet olmuştum. acaba bu ayda mı tutmadı
canım bence sende yaptırmalısın soucu öğrenmiş olusun şüpheli de çıksa belli oluyobeklemenin bi yararı yokyarın benimde aşılama gününü sayarsam 12. gün oluyor. bende yaptırsam mı kararsız kaldım şimdi. bugünde karnım ağrımaya başladı. geçen ayda 9.-10. günde karnım ağrımaya başlamıştı. 15. gün adet olmuştum. acaba bu ayda mı tutmadı
strestendir canım stres olunca benimde öyle oluyor. sakin olur. inşaallaahhh pozitif sonucu alacaksın :)Stresten mi bilmiyorum da canım bacakları m sizliyor adet olurken hep böyle olur yaaa
canım yarın değil cuma 12. gün oluyor. ben bugünü perşembe zannediyordumcanım bence sende yaptırmalısın soucu öğrenmiş olusun şüpheli de çıksa belli oluyobeklemenin bi yararı yok
canın öyle istiyoo bes bellicanım yarın değil cuma 12. gün oluyor. ben bugünü perşembe zannediyordumsanırım günler hemen geçsin istiyorumm
Progesteron kullanıyorum şuan. Ama doğru diyorsun canım eşime dedim yaptir alım dedi giderken yaptircaz son ders zaten
Yani aşılama için.Öptüm hepinizi.Arkadaşlar çok heyecanlıyım.Son 1 saat.
canım allahın ya halık ya bari ya musavvir isimlerini oku inşallah tutar canımm..bolca dua et..Arkadaşlar asilamam oldu.suan masadayim 20 dk.dinlenecekmisim.
canımmmm kan verdik de geldik 45 dk sonra sonuç çıkacakkkk çok heyecanlıyım ama çok ta korkuyorummmİnşallahhh pozitif çıkarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?