Aşılama Eylulde asilama yaptiranlar veya yapacak olanlar sayili gun cabuk gecer gelin sayalim gunlerimizi..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen canımm ya inşallah bütün isteyenler bunları duyar bu duyguları yaşar :) Allahım hikmetinden sual olunmaz hayırlı sağ salim ewlatlar nasip eyle tüm isteyen kullarına
amin canım inşallah..

bende 10 eylülde yaptırdım salı yada çarşamba test zamanım :))))))
canım bende 13 eylülde yaptırdım doktorum 15 gün sonra kan testi dedi..ama 12. gün yaptıranlarda var..inşallah olumlu sonuçlanır..

aynı belirtiler bende de vardı cnm göğüslerde şişkinlk karnda şişkinlk kasklrda ağrı oluyodu 12.gn test yaptrdm 18.06 şüphli çktı ertsi gn ksık ağrısndan dramadım acle gttm dru muayene etti yurtlıklarm aşırı byümş kn tahlili snucmda 38.95 çıktı 3 aylık bi zorluğn var dedi istraht vrdi 15.gn tkrar gbelik nsıl gdiyor dye kntrole çağrdı değrm 120.06 çktı

Hayirli olsun cnm umutlu ol iyi dusun kotu dusunme tamam
ben çok olumluyum canım ya tutacak diyorum sürekli :)hayırlısı. dün gece rüyamda 3 kez test yaptım üst üste üçüde pozitfiti. birde eşim,n erkek yeğenini gördüm hep konuşuyprdu bize sarılıyordu falan. eşime diyorum bizimki tutarsa erkek olacak heralde :)

benm aşılamadan hemen sonra göğüslerim çok fenaydı normalde adete yakın öyle olur ama bu defa aşılamadan sonra öyleydi 2 gündür gitti o ağrı. ama karnımda şişkinlik ve kasıklarda ağrı ara ara var hala. inşalah bende güzel haber alırım senn değerin çok katlanmış ikiz falan mı ki? kaç yumurtan vardı canım? hamlelerin duası kabul olurmuş banada dua et olur mu

amin canım inşallah..

canım bende 13 eylülde yaptırdım doktorum 15 gün sonra kan testi dedi..ama 12. gün yaptıranlarda var..inşallah olumlu sonuçlanır..
eşimle biz karar aldık canım 15.günü beklicez. üzülmek istemiyoruz erkenden. çarşamba sabah adet olmamışsam idrar testi yapıcam akşamınada kan veririm sanırım eşim üzülmeyeyim diye verdirmez çünkü bu gün rüyamda test yaptım dedim rüyamda kısmını anlamamış bana bozuldu :) sonra rüyama deyinnce rahatladı

canım benim yaa..inşallah üzüleceğin sonuç olmaz ..sevinçten havalara uçarsın..benim 15. gün c.teiye geliyor bende pazartesiyi beklerim galiba :) şimdiye kadar gecikmelide olsa ayhali hep oldu şaşırtmıyor beni artk bu ay şaşırmak istiyorum :)

selam kızlar bende ayın 15'inde oldum aşılama. gögüslerim 4. günden itibaren şişti ve uçları çok acıyor. kasıklarımda sürekli ağrı oluyor. çok ayakta durunca belim ağrıyor. karnımda çok şiş ve resmen gazman oldum

cuma günü 12. gün oluyor ve o gün bizim evlilik yıl dönümümüz o gün test yaptırmayı düşünüyorum. belki müjdeli haber vermek nasip olur inşaallaahhh hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.

inşallah canım benim yaa Allahım isteyen herkese hayırlı müjdeli haberler nasip etsin bilmiyorum artık canım ikiz mi muayeneye gdince belli olcak sağlıklı sıhatli bebişler olur innşallah...benim bya bi yumurtam vardı canım drum çok fazla demişti ikiz olma ihtimalim vardı

inşallah canım müjdeli hayırlı haberlerini alırız rabbim isteyen herkese nasıp etsin en kısa zamanda

allahım hayırlısını versn inşallah öyledir canım daha fazla olmasın da :9

inşallah canım bu sabah moralim çok bozuk uyandım eşim düzeltti sağolsun :) umutsuzluk vardı bugün bende. bugüne kadar hep olacak diyordum bugün 13. gün. umutlarım bitti nedense. adet olacam gibi geliyor akşam deli gibi midem bulandı yatana kadar hep kötüydüm ama koladandır diyorum ya:((

amin canım Rabbim hayırlı sağlıklısını nasip etsin isteyen herkese...olur mu olur belli olmaz artık
benm bugün 13. günm çok büyük umutsuzlukla uyandım dünkü benden eser kalmadı tutmadı sanırım öyle hissetmeye başladım

benm bugün 13. günm çok büyük umutsuzlukla uyandım dünkü benden eser kalmadı tutmadı sanırım öyle hissetmeye başladım
ben senin yerinde olsaydım bugün kan tahlili yaptırmıştım kendim 12.günde yaptırdım çünkü meraktan sen moralini yüksek tut bence canım çünkü daha sonuçu bilmiyorsun ya tuttuysa

canım kırmızıları görmeden umudunu kaybetme..umutlarımız olmazsa bu imtihanların üstesinden gelmek çok daha zor olacaktı..sıkma canını..

ben senin yerinde olsaydım bugün kan tahlili yaptırmıştım kendim 12.günde yaptırdım çünkü meraktan sen moralini yüksek tut bence canım çünkü daha sonuçu bilmiyorsun ya tuttuysa
keşke canım :) eşimle karar aldık canım test sonucu daha cok üzüyor çarşamba akşama kadar beklicez

canım kırmızıları görmeden umudunu kaybetme..umutlarımız olmazsa bu imtihanların üstesinden gelmek çok daha zor olacaktı..sıkma canını..
zaten öyle canım rabbime sığınıyorum ben. önceden sabah namazlarına hiç kalkamazdım bu ay hiç aralıksız saat bile kurmadan kalkar oldum ihtiyacım var çünkü dua etmeye. keşke güzel sonuçlansa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…