- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
çok güzel isim:128:
oy olsunda yesin annesiiii
bi an hamile oldugumu düşündüm ilk kez..
ve karnıma tuhaf bi agrı girdi:)) öyle heyecanlandım of Allah ım nolur sonu güzel olsun Nolur nolurrrrrr
Kelebekler uçtu karnımdaaa resmenn Sonunda aglamak istemiyorum ....
:96:
yaa benimde gözlerim doldu şimdi allahım nolur bizi boşluğa düşürme bu ayki ümitlerimizi söndürme
kızlar bir link paylaşcam bunu okudunuz mu?
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-...anlatayim.html (9 seneden sonra nasılmı hamile kaldım buyrun anlatayım)
rabbim dualarımızı kabul eder inşallahı-ıh aglamak yok...
rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
phia canım senın kac gün var bat'a seninle aynı günde bat tarihimizz sanırım 19 eylül:) zaman durduu geçmiyorr...bişeyler hissediyormusun sen canımm ben çalışmalara devam ediyorum ve hiç bir belirtim yok 5gundur geçmyen sol kasık ağrısından başka..:)
Amin canım İnşallah
sen bu ay ne yapıyodun unuttum?
benimde bata 5 gün var ve dün gece başladı sancılarım...Rabbim herşeye Kadir tevekkül ediyorum...r
ErginSenacım ya şaka bi yana moralim bozuluyo iyice ya korkuyorum hiç bebeğim olmicak mı diye.. Adet sancılarım bu ay çok daha erken ve şiddetli başladı bu ay umutlanamıyorum o yüzden malesef..
bnmde bata 5 gün var cnmÇokk fenaa kafaları dağıtmak lazım benim bat 5 gun va 5 kere doğurcam gibime gelio böyle zman nasıl gecicek bilmiyorum
canım dostinex kullanırken korunman lazım...hamilelik durumunda bebeqe zarar veriyor...büyük oranda down sendromlu bebekler dünyaya geliyor...reçetesini oku bak krounuması gerektiqi ordada yazıyor..hatta bıraktıktan sonraki ay bile korunun diyor çok etkiliymiş..Merhaba,
4 aydır deniyoruz hormon testi yaptırdım 14 gün önce proklatin 77.9 çıktı dostinex verdi doktor. 2 haftadır içiyorum. korunmuyoruz inşallah bende hamile kalırımmmmmmm Adım eylül bu ay hamiş kalsam ne güzel olur dimi yahh...
canım bu akıntı varsa Allahın izniyle hamilesinevet canım aynen öyle.hah diyorum geldi.bakıyorum bazen şeffaf bazen beayzımsı kremimsi bi akıntı.
bazen çok yoğun oluyor bazen daha az..
belirsizlikten nefret ediyorum
testimi aldım yarın sabah yazarım canım sonucu...
canım adete 3 gün felan varken negatifti.
ondan pek umudum olmadıgı için yapmadım.ama adet gelmiyor bi türlü.
sabah ilk idrarla yapıcam test.
hayırlısı bakalım...
kız diom yaaaa
adetten önce negatif çıkmıştı.ondan böle sakinim.
yoktur die düşünüyorum.
ama sabah yapıcam test kısmetse.
görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler
hoşgeldin cnm ekliyorum listemiz ilk sayfadaListeye benide yazarmısınız :26: 24 Eylül bat.
Off kızlar yaa 4 günüm kaldı ama 4 yıl gibi.vakit gecmek bilmiyor.test almıyorum bilerek hemen yaparım boş yere diye
Off kızlar yaa 4 günüm kaldı ama 4 yıl gibi.vakit gecmek bilmiyor.test almıyorum bilerek hemen yaparım boş yere diye
8 gün kaldı canım, evet aynıyız. İnan vakit geçmiyor, o kadar çok yapacak işim var ki ama hiçbirine odaklanamıyorum bu bekleyişten ötürü :78: Akıntım oluyor bi, ara ara sırtımda bir ağrı, ya da ben şu sıralar kendimi dinliyorum ondan çıkartıyorum bunları, offf bilmiyorum canım yaa, bakalım sonuç ne olacak :26:
seninki 4 benimki 5
yeni gelin gibi oturuyorum evdeeee valla
cok stres yaptım ben halbuki başlarda herkese telkinde bulunuyodumm sakin olun stres yapmayın die şimdi benn coştumm
kızlar sanırım kırmızılar geliyor
karnım agrımaya başladı.
bi bakıyorum çok akıntım var peçeteye siliyorum bişey yok.
ama akşama kadar gelir heralde :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?