senin ne kadar oldu tatlım bu arada bana ebru diyebilirsiiniz
hiç de geçmiyor valla deli olcam test yapasımm geliyor hergün
Myangelx, hoşgeldin. BAT ne zaman?
Tam 10 günüm kaldı bata. İğne testini yapamadım iğneleri nereye koydugumu bulamadım
Bende karbonatı denedim köpürdü yine. Sonra içinde tortular vardı baya. Yine kafaya çok takıyorum. Göğüslerimdeki sancı ay başından beri var. İlk kez oldu neyin nesi anlamadım. beklemedeyim
[
16 eylülde adet olmam lazım tabi iğne işe yarayıp çatladı ise..
canım hoşgeldin
önce bir sakin ol stres herşeye engel...hepimiz inançlı insanlarız tevvekkül etmeyi bilmemiz laızm...Rabbimizin vardır bir bildiqi...bak hepimiz bekliyoruz burada dertlerimizi paylaşıp rahatlamaya çalışıyoruz...lütfen sakinleş olucka bebişlerimiz ümidimizi kesmek yok
tabiki vakti zamanı gelmemiş demekki. mutlaka bir hayır vardır. bizim için en hayırlı zamanda gelsin inş. bugün çok iyiyim sanki dünkü ben gitti başka biri geldi
ama bende hamilelik belirtileri var kızlar yaa göğüslerim hassas sabah ilk kalktığımda bir yürek kalkıntısı var sinir sistemim bitik bir ağlayıp bir kahkaha atıyorum kasıklarım ağrıyor. biliyorum bunlar aynı zamanda adet belirtisi ama normalde bende olmazdı. ya kafayı yiyorum ya psikolojik ya jinekolojik :)) teste bir hata mı var ki diye düşünmeden edemiyorum.. inşallah öyledir.. nasıl bir imtihandayız böyle.
Bu ayki bekleyişim sona erdi kızlar.. Az önce akıntımda kırmızıların teşrifine dair işareti gördüm..
Kaç aydır ilk defa bu kadar ümitlenmiştim. Dünkü kan tahlilinden sonra ikna olmuştum hamile olmadığıma ama kırmızıların görünmeyişi beklentimi sona erdirmemişti.
Demek ki bu ayda gelesi yokmuş bebişimizin... Yapacak birşey yok.. Beklemeye devam...
hayırlı olsun canım
bende dün kan testine gidicektim amaan dedim nasılsa gelicek....
hadi ekim topiğine gidelimvalla benim tamamen geli
haklısın canım. hayırlısıyla gelsin bebişimiz.. hepimiz için en hayırlı zaman ne zamansa...
ekim topiği var mı? ben göremedim... varsa link atar mısın? paylaşarak beklemeye devam ederiz böylelikle..
ben zannedersen kırmızılanıyorum
belirtiler gelmeye başladı..
bitti işte oh iyi ki test yapmamışım amaaan nerde bizde o şanssss....
sen nasılsın ne var ne yok????
haklısın canım. hayırlısıyla gelsin bebişimiz.. hepimiz için en hayırlı zaman ne zamansa...
ekim topiği var mı? ben göremedim... varsa link atar mısın? paylaşarak beklemeye devam ederiz böylelikle..
ya kızlar siize acil bi soru sormam gerek..ovulasyon testi kullandım bu ay. dün çift çizgiyi gördüm ve ilişkiye girdik. 1 gün önce de girmiştik. şimdi bugün de mi olması gerekio? 24-48 saat demiş ya prospektüsünde?
3 gün üst üste nasıl olur yaa insanda derman kalmıyor ki
ya kızlar siize acil bi soru sormam gerek..ovulasyon testi kullandım bu ay. dün çift çizgiyi gördüm ve ilişkiye girdik. 1 gün önce de girmiştik. şimdi bugün de mi olması gerekio? 24-48 saat demiş ya prospektüsünde?
3 gün üst üste nasıl olur yaa insanda derman kalmıyor ki
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-ayimiz-olsun-miniklerimiz-bizimle-olsun.html
burya gideriz :))
bende yarın gelirim peşinden
tamamen bi gelsin deeee
ekim olur kasım olur aralık olur ocak olur şubat olur. böyle devam edeeer gider işte....
gelmesinn yaaaa...
gelseler bile o ayları görmeyelim cnm yaaa
yarın görüşürüz arkadaşlar
bugün benim için iyiydi
yarın bu kadar iyi olmaya bilirim
hatta son görüşmemiz olabilir burada...
Hoşçakalın...
(intaar etmicem ya korkmayın..)
ekim annelerinde görüşürz belkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?