Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Tam 10 günüm kaldı bata. İğne testini yapamadım iğneleri nereye koydugumu bulamadım

Bende karbonatı denedim köpürdü yine. Sonra içinde tortular vardı baya. Yine kafaya çok takıyorum. Göğüslerimdeki sancı ay başından beri var. İlk kez oldu neyin nesi anlamadım. beklemedeyim

senin ne kadar oldu tatlım bu arada bana ebru diyebilirsiiniz

vala biraz karışık ama 2 sene oldu diyebilirim
gecen yıl bu ay hamile kalmışım nasıl olduysa ama sonra düşük oldu yani kürtaj oldum
daha da bişi yok.. işte...

hiç de geçmiyor valla deli olcam test yapasımm geliyor hergün

ebuş kız ben hastalanıyorum
lekelenme oldu......
ayaklarım berbat derecede agrıyooo
mevsimsel geciş yaşıyorum ben yaaa kesin.....

bence test yapma
nasılsa cıkmıcak ...

Son düzenleme:
Myangelx, hoşgeldin. BAT ne zaman?

[

16 eylülde adet olmam lazım tabi iğne işe yarayıp çatladı ise..

canım hoşgeldin
önce bir sakin ol stres herşeye engel...hepimiz inançlı insanlarız tevvekkül etmeyi bilmemiz laızm...Rabbimizin vardır bir bildiqi...bak hepimiz bekliyoruz burada dertlerimizi paylaşıp rahatlamaya çalışıyoruz...lütfen sakinleş olucka bebişlerimiz ümidimizi kesmek yok [/QUOTE]

tabiki vakti zamanı gelmemiş demekki. mutlaka bir hayır vardır. bizim için en hayırlı zamanda gelsin inş. bugün çok iyiyim sanki dünkü ben gitti başka biri geldi
ama bende hamilelik belirtileri var kızlar yaa göğüslerim hassas sabah ilk kalktığımda bir yürek kalkıntısı var sinir sistemim bitik bir ağlayıp bir kahkaha atıyorum kasıklarım ağrıyor. biliyorum bunlar aynı zamanda adet belirtisi ama normalde bende olmazdı. ya kafayı yiyorum ya psikolojik ya jinekolojik :)) teste bir hata mı var ki diye düşünmeden edemiyorum.. inşallah öyledir.. nasıl bir imtihandayız böyle.

Hadi bakalım inşallah iyi haberler verirsin iğne testi şimdiden çıkıyor mu ki?

tabiki vakti zamanı gelmemiş demekki. mutlaka bir hayır vardır. bizim için en hayırlı zamanda gelsin inş. bugün çok iyiyim sanki dünkü ben gitti başka biri geldi
ama bende hamilelik belirtileri var kızlar yaa göğüslerim hassas sabah ilk kalktığımda bir yürek kalkıntısı var sinir sistemim bitik bir ağlayıp bir kahkaha atıyorum kasıklarım ağrıyor. biliyorum bunlar aynı zamanda adet belirtisi ama normalde bende olmazdı. ya kafayı yiyorum ya psikolojik ya jinekolojik :)) teste bir hata mı var ki diye düşünmeden edemiyorum.. inşallah öyledir.. nasıl bir imtihandayız böyle.[/QUOTE]

canım ben seni çok eski zamanlarda bi forumda hamileyim diye yazdığını okumuştum yanlışmı hatırladım.inşallah en kısa zamanda hamiş olursun canım.

canım ben seni çok eski zamanlarda bi forumda hamileyim diye yazdığını okumuştum yanlışmı hatırladım.inşallah en kısa zamanda hamiş olursun canım.[/QUOTE]

doğrudur canım hamile kaldım ama 6 haftalıkken gebelik bozuldu kese oluştu kalp atışlarını beklerken olmadı.. inşallah canm rabbim tüm isteyenlere versin..

Bu ayki bekleyişim sona erdi kızlar.. Az önce akıntımda kırmızıların teşrifine dair işareti gördüm..

Kaç aydır ilk defa bu kadar ümitlenmiştim. Dünkü kan tahlilinden sonra ikna olmuştum hamile olmadığıma ama kırmızıların görünmeyişi beklentimi sona erdirmemişti.

Demek ki bu ayda gelesi yokmuş bebişimizin... Yapacak birşey yok.. Beklemeye devam...

ben zannedersen kırmızılanıyorum
belirtiler gelmeye başladı..
bitti işte oh iyi ki test yapmamışım amaaan nerde bizde o şanssss....
sen nasılsın ne var ne yok????

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım
bende dün kan testine gidicektim amaan dedim nasılsa gelicek....

hadi ekim topiğine gidelim valla benim tamamen gelirse kesin aglıcam eve gidince..

ben zannedersen kırmızılanıyorum
belirtiler gelmeye başladı..
bitti işte oh iyi ki test yapmamışım amaaan nerde bizde o şanssss....
sen nasılsın ne var ne yok????

deme yaaa :26:
inşallah olmazsın canım yaa.geçer belki agrıların az sonra bekle bakalım.
benim ağrılar geçti canım.şu anlık bişey yok.

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-ayimiz-olsun-miniklerimiz-bizimle-olsun.html

burya gideriz :))
bende yarın gelirim peşinden
tamamen bi gelsin deeee

ekim olur kasım olur aralık olur ocak olur şubat olur. böyle devam edeeer gider işte....

ya kızlar siize acil bi soru sormam gerek..ovulasyon testi kullandım bu ay. dün çift çizgiyi gördüm ve ilişkiye girdik. 1 gün önce de girmiştik. şimdi bugün de mi olması gerekio? 24-48 saat demiş ya prospektüsünde?
3 gün üst üste nasıl olur yaa insanda derman kalmıyor ki

canım normaldede 2 günde bir yapın,spermler güçleniyormuş,bütün doktorlar öyle diyor,bence sen bugün yapmayın yarın sabah yapın,biraz beklemiş olursunuz,spermler uzun süre yaşıyor ya,yani 48 saat falan yaşıyormuş,bundan sonra 2 günde bir yap,matematiksel olarak mantıklı oluror zaten

çift çizgiyi gördüğünde, 2 gün değerlendirme yapmak gerekiyor..
çok haklısın sende .. ama koca bir ayın kritik tek günleri..günü kaçırmamaya çalış

yarın görüşürüz arkadaşlar
bugün benim için iyiydi
yarın bu kadar iyi olmaya bilirim
hatta son görüşmemiz olabilir burada...

Hoşçakalın...

(intaar etmicem ya korkmayın..)
ekim annelerinde görüşürz belkiii

gelmesinn yaaaa...

gelseler bile o ayları görmeyelim cnm yaaa

ah ah keşke gelmeseeee

zaten ayda yıda bi böyle gecikiyoo
o da gebişlikten olsa keşke hahaha

bugün ne güzel umutlandım ama vay beeeeeeee

hahah cok gülüyorum kendimeee

ve yazık bana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…