- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
birşey yapmıyodum tatlım zaten ilk deneme bu ay sadece şu meşhur iğneyi yapmıştım
benim karnım ve belim agrıyooo
bide gögüslerim şiş ve acıyoooo :26::26::26:
ooo valla inşalllah sen o şanslılardansındır canım yaa
bizim gibi yıllar yılı beklemezsin
Beni de beni de ekleyiiiinn :) hadi bakalım hayırlısı BAT 27 Eylül
şu ayın 23 ü bi gelseydi hayırlısı ile çatlıycam artık zaman su gibi akıp geçsin
hani sayılı gün çabuk geçerdi
senelerdir bizi kandırmışlarr
ben hiç beklemiyorum ama olursa hoşuma gidecek kesin. hevesleniyorum çünkü. ne zaman kısmetse, ogün alırız bebişimizi kucağımıza.
Güzelim, artık eski yaşantını, alışkanlıklarını bir kenara bırakacaksın... Artık bebeğin için dikkat edeceksin herşeyine, öğünlerini atlamayacaksın, dengeli ve düzenli besleneceksin. Aç kalmaman lazım, biliyorsundur. Biraz zorla bakalım kendini, hadi canım, git şimdi tuzlu birkaç şey at ağzınaBu arada folik asite gebelik öncesi başlamış mıydın? Başlamamışsan eğer bu hap çok önemli hemen al, bana doktorum SOLGAR folik asit önerdi, günde 1 tane. Bazı folik asit ilaçları dozu az olduğunda günde 3 oluyor ama, benimki iyi, 1 tane...
kızlarr yadım edin....... biraz alakasız olacak ama patatez haşladım salata yapayım dıyee haslandı sandım soydum dogradım ıcı halanmamıss :/ hepsini dogradım tekrar kaynar suya attımm olurmu sızce yaa:))) yada darma dagın olacak
muhtemelen dağılacaklardır.. çokmuydu?
çok çok az bi su içine koyup, kapağıda açmadan kısa bi süre pişmeye bıraksaydın en azından
börek için olsa kurtarırdı belki ama salata için durumları kritik:) bekle bakalım
hoşgeldin canım ilk ayın mı? bat tarihin neydi?bende korunmayı bıraktım sıze katılabılırmıyım arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?