Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

benide ekler misiniz kızlar bende geldim aranıza :)) bat 10 eylül

Ben kısacık bir tatile çıkıyorum. Biraz kafa dinlemek iyi gelir inşallah.
Allah'a emanet olun

[table="width: 500, class: Grid"]
[tr]
[td] Anne Adayı [/td]
[td] Beklenmeyen Adet Tarihi [/td]
[td] Sonuç [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sedaak[/td]
[td]2 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sengelen[/td]
[td]3 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sub[/td]
[td]3 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yosun[/td]
[td]4 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Minnakmelek[/td]
[td]7 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Paposoner[/td]
[td]8 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Egumus[/td]
[td]8 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mucize_ge[/td]
[td]8 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Thesun[/td]
[td]9 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bir_zamanın_prensesi[/td]
[td]10 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yesalp[/td]
[td]10 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sanem55[/td]
[td]11 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bosver[/td]
[td]12 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Medne[/td]
[td]14 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Rainsun[/td]
[td]15 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Erginsena[/td]
[td]16 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mucizeguyem[/td]
[td]16 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Umaynur[/td]
[td]17 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zhd[/td]
[td]18 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bilgemadam[/td]
[td]18 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mmlkk[/td]
[td]19 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Phia[/td]
[td]19 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Atlanta[/td]
[td]20 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Savas5482[/td]
[td]20 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Tugce76[/td]
[td]21 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Umut27[/td]
[td]23 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Acemiperi[/td]
[td]23 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sosyoloji12[/td]
[td]24 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Monalisa79[/td]
[td]24 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]WhitLove[/td]
[td]26 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kızlar beni de alın Allahım inş hepimize uğur getirir bu topik benim 6-10 eylül ne yazıkki ballı kür yağtığım için belli olmuyor onun için bu tarihlerde arasında şimdiden teşekkür ederim

Kizlaaaaaaaaaaaaar,
Doktordan geldim. Yumoslarimi gördüm, büyümüşler. Hatta ikisi çatlamış. Doktor ilaca çok güzel cevap verdigimi söyledi. Hemen çalısmalara başlayın dedi. Bir de protestan diye bir ilaç verdi. 10 gün kullanacağım. Çok umutlandim. Bebeğime yaklaştığımı hissediyorum. Bundan sonra artık çalışıp sabırla bekleyeceğim. Ne demişler, gayret bizden, takdir Allah'tan. Herkesi öpüyorum. Ve buradaki herkes icin dua ediyorum.

maşallah canım sen bu konuda baya bilqilisin...bizleird aydınlatırsan seviniriz[/QUOTE]

ne demek:)))ben uzun zamandır bebk için uğraştığım için hele son 10 aydır kanka çıktık dr.layardımcı olabileceğim birşey varsa seve seve anlatırım yani

arkadaşım pko ile kist aynı şeymiş gibi gözüksede farklı şeyler.Eğer sadece kistin var dediyse drun pkolu sayılmazsın sen.Bende de arada çıkardı bir ay doğum kontrol hapı ertesi ay hemen geçiyor.Eğer kistin ilaçla geçmişyorsa düzgün yumurtlayamıyorsan ve adet olamıyorsan pkolu sayılırmışsın benim drum öyle anlattı.Eğer geçen kistse hiç korkma geçmeyen kistse sıkıntı demişti.İnş. pkolu değilsindir sadece kisttir

Ben kısacık bir tatile çıkıyorum. Biraz kafa dinlemek iyi gelir inşallah.
Allah'a emanet olun
nereye gidiyosun fıstıkk?
kızlar beni de alın Allahım inş hepimize uğur getirir bu topik benim 6-10 eylül ne yazıkki ballı kür yağtığım için belli olmuyor onun için bu tarihlerde arasında şimdiden teşekkür ederim
hoşgeldin canım aramıza...ama listeye eklemek için net bir tarih olması lazım cnm...
canım çok sevindim hadi gözün aydın..artık bundan sonrası için bebiş müjdesi bekliyoruz senden
ne demek:)))ben uzun zamandır bebk için uğraştığım için hele son 10 aydır kanka çıktık dr.layardımcı olabileceğim birşey varsa seve seve anlatırım yani

ne biliyosan anlat canım ne öqrensek kardır

Son düzenleme:

ne kadardır korunmasız ilişkiniz var dr.a gitmek konusundan dolayı şeyettimdide

ne kadardır korunmasız ilişkiniz var dr.a gitmek konusundan dolayı şeyettimdide

kızlar bende klomen kullandım,bitti yarın 11 de doktora gidicem,yumurtalara bakıcak,klomen kullandıktan sonra illaki çatlatma iğnesi kullanılmak zorundamı bilginiz varmı?yoksa kendiside çatlayabilirmi,yine stres oldum ,hala akıntı yok,klomen kullanmama rağmen,acaba geç yumurtlamamamı olacakki?sorular sorular...bilginiz varsa yazarmısınız arkadaşlarım?

ben hiç klomen kullanmadım cnm ama bu ay gidince büyük ihtimalle klomen vericek..

eğer doğak yolla hamile kalamayıp dr a gidersen senden başta birkaç tahlil istiyor.adetin 3ile 5.günler arası fsh prolaktin falan.24.günü progesteron eşindende sperm tahlili tabiki(eğer hormonal bir sıkıntı yoksa tedavi önce yumurta takibi çatlatma iğnesi olmadı aşılama oda olmadı tüp çatlatma iğnesi ile tutma şansı %14 civarı aşılama %18-22 arası tüp bebekte %60 civarı.ben henüz yumurta takibi aşamasındayken eşimin ameliyatı nedeniyle tedaviye ara verenlerdenim.yumurta takibindede adetin 2ile 5 günleri muayeneye çağrıyor.Ultrasonla karnından bakıyor amaç bir önceki aydan oluşmuş ve gitmemi,ş kist varmıymış bakmak içinmiş.sıkıntı yoksa bana serophene gibi bişeydi öle bi ilaç vardı yumurta gelişimini sağlıyor adetin engeç 4. bilemedinm 5.günü başlaman lazım.bu ilaçta 5 gün sürüyor ya ilacın bittiği gü yada bir gün sonra kontrole çağırıyor.Söylemesi ayıpalttan muayne ile yumoşlara bakıyor kaçtane ve kaç mm diye o gece birliktelik isteyip 2 gün sonra yumoşlar çatlamış mı diye bakıyor uoltrasonla eğer çatladıysa rahim arkasında bir sıvı mı ne oluşuyormuş benim oluşmamıştı çatlatma iğnesi verdi o gün onu kullanıyorsun o gecede birliktelik.b
Benim dr.um gün aşırı birliktelik diyordu bununda sebebi sperm yapısı gereği uygun sulu ortamda 2ile 3 gün arası canlı kalabiliyor yumurta çatladımı o kadar uzun beklemi,yor:ve eğer eşinde sperm sıkıntısı varsa spermler kendini ancak 2-3günde toparlayabiliyor.yani 2-3 gün beklersen daha kaliteli spermler oluyormuşo yüzden kaliteli sperm olunca nasıl olsa 2 gün bekleyecek diye 2 gün yeteli diyordu.biz 2 ay denedik bu tedaviyi denk getiremedik spermle yumurtayısonra eşimin kontrolünde değerlerinde çok iyi olmadığını görünce ürolog ameliyatı tavsdiye etti.Bizde 3.takip için gittiğimizde dr eşimin ameliyat olacağını söyledik.Dr da tedaviyi bıraktı biraz zaman geçsin bwlki 3-4 ay sonra sende doğal yolla hamile kalabilirsin bekleyelim dedi.Şimdi bekliyoruz bakalım kısmet

Valla benim bildiklerim bu kadar bu konuda size ne kadar faydası olur bilmiyorum ama benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlara tavsiyem yaşlarına göre 8ile 10 ay korunmasız ilişkide tutturamıyorlarsa dr.a gitmeleri geçen her zaman aleyhimize işliyor çünkü

evet bazılarının çatlayabiliyor eğer çatlama olmazsa iğne veriyor oda deri altı ya koldan ya da göbekten benimki öyleydi yani

evet anladım canım umarım kendılığınden olur....teşekkürler paylaştığın bilgiler için...

inş. canım iğneye gerek kalmadan çatlamış olur yumurtan.sonuçta bu iğnede 70 lira civarı falanAllah gönlünden geçeni bir an önce kabul eylesin ve versin inş.

inş. canım iğneye gerek kalmadan çatlamış olur yumurtan.sonuçta bu iğnede 70 lira civarı falanAllah gönlünden geçeni bir an önce kabul eylesin ve versin inş.

Ah canım benim inşallah öyle olur,hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah,sen nezamandır deniyosun acaba?bizim 1 yıl oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…