benide ekler misiniz kızlar bende geldim aranıza :)) bat 10 eylül
Geçen hafta kistlerim olduğunu öğrendim..Şu forumlarda geçen PKO nun ne olduğunu merak bile etmezken benim başımada geldi..
Şimdi soğan kürü yapıyorum 4. günüm bugün..
BAT'ı bu ay nasıl hesaplıyacam bilemiyorum..17 Ağustosta leke geldi.18 Ağıstos akşamı tam başladı..Doktora sordum ikisi içinde hesaplıyabilirsin dedi..
Yumurtlama hesaplarına 17 ağustos olarak baktığımda Bugün yumurtalama günüm benim..BAT 12 eylül
18 ağustos diye baksam yumurtalama günüm 31 Ağustos olarak gözüküyor ve BAT 14 Eylül...
Bu ay kistlerin şoku ve özel sebeplerle yumurtalama günlerini güzel değerlendiremiyecez..Benim bu aydan şimdiden umudum yok
nereye gidiyosun fıstıkk?Ben kısacık bir tatile çıkıyorum. Biraz kafa dinlemek iyi gelir inşallah.
Allah'a emanet olun
hoşgeldin canım aramıza...ama listeye eklemek için net bir tarih olması lazım cnm...kızlar beni de alın Allahım inş hepimize uğur getirir bu topik benim 6-10 eylül ne yazıkki ballı kür yağtığım için belli olmuyor onun için bu tarihlerde arasında şimdiden teşekkür ederim
canım çok sevindim hadi gözün aydın..artık bundan sonrası için bebiş müjdesi bekliyoruz sendenKizlaaaaaaaaaaaaar,
Doktordan geldim. Yumoslarimi gördüm, büyümüşler. Hatta ikisi çatlamış. Doktor ilaca çok güzel cevap verdigimi söyledi. Hemen çalısmalara başlayın dedi. Bir de protestan diye bir ilaç verdi. 10 gün kullanacağım. Çok umutlandim. Bebeğime yaklaştığımı hissediyorum. Bundan sonra artık çalışıp sabırla bekleyeceğim. Ne demişler, gayret bizden, takdir Allah'tan. Herkesi öpüyorum. Ve buradaki herkes icin dua ediyorum.
ne demek:)))ben uzun zamandır bebk için uğraştığım için hele son 10 aydır kanka çıktık dr.layardımcı olabileceğim birşey varsa seve seve anlatırım yani
Çok yakınlarım, akrabalarım, arkadaşlarım hep hamile. Benle aynı zamanlarda evlenenler, hatta sonra evlenenler de hamile. Ben en çok bundan etkileniyorum. Birisi sorduğunda gözlerim dolmadan cevap veremiyorum.
Eşim de etkileniyor ve farkında olmadan beni geriyor. Bu ay olmazsa hastaneye gideriz falan diyor daha çok geriliyorum ben.
Allah'ın gücüne gidecek diye korkuyorum. Ne bu telaş bu acele bilmem ki.
Çok yakınlarım, akrabalarım, arkadaşlarım hep hamile. Benle aynı zamanlarda evlenenler, hatta sonra evlenenler de hamile. Ben en çok bundan etkileniyorum. Birisi sorduğunda gözlerim dolmadan cevap veremiyorum.
Eşim de etkileniyor ve farkında olmadan beni geriyor. Bu ay olmazsa hastaneye gideriz falan diyor daha çok geriliyorum ben.
Allah'ın gücüne gidecek diye korkuyorum. Ne bu telaş bu acele bilmem ki.
kızlar bende klomen kullandım,bitti yarın 11 de doktora gidicem,yumurtalara bakıcak,klomen kullandıktan sonra illaki çatlatma iğnesi kullanılmak zorundamı bilginiz varmı?yoksa kendiside çatlayabilirmi,yine stres oldum ,hala akıntı yok,klomen kullanmama rağmen,acaba geç yumurtlamamamı olacakki?sorular sorular...bilginiz varsa yazarmısınız arkadaşlarım?
kızlar bende klomen kullandım,bitti yarın 11 de doktora gidicem,yumurtalara bakıcak,klomen kullandıktan sonra illaki çatlatma iğnesi kullanılmak zorundamı bilginiz varmı?yoksa kendiside çatlayabilirmi,yine stres oldum ,hala akıntı yok,klomen kullanmama rağmen,acaba geç yumurtlamamamı olacakki?sorular sorular...bilginiz varsa yazarmısınız arkadaşlarım?
hoşgeldin canım ekledim
en yakın zamanda bebişine kavuşursun inşallahh...
evet anladım canım umarım kendılığınden olur....teşekkürler paylaştığın bilgiler için...
inş. canım iğneye gerek kalmadan çatlamış olur yumurtan.sonuçta bu iğnede 70 lira civarı falanAllah gönlünden geçeni bir an önce kabul eylesin ve versin inş.
ben hiç klomen kullanmadım cnm ama bu ay gidince büyük ihtimalle klomen vericek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?