Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

cnm benım adetım duzenlıdır 27-28 gunde bır adetolurum sımdı bıraz formda arastırdım bu kür fazla yumurta yapıp fazla olanları kıste cevırıyormuş yada adetı 2- gun ılerı yada gerı attırıyormus dogrumudur acaba neye ınancagım ışaşırdım:/

Slmlar.Kızlar her şeyin hayırlısı bence.Strese gerek yok.Benim bugün kanamam olmadı ama kasıklarımda ağrı var.eylül 30 una bekliyorum ama bu ayın 15 inde bir kan pıhtısı gelmişti.Bu arada 1 eylülde 3 gün süren adetim olmuştu.Bakalım bekliyorum pek umudum yok ama hayırlısı.Dün de bir kan geldi neler oluyor bilmiyorum.Doktora gitsem mi bilmiyorum

ya bence senin ikiz gibi.
ya adet tarihini yanlış hatırlıyorsun ya da ikiz..
adetinin kaçıncı günü 600 çıkmıştı?

bence dr gitmelisin için rahat eder varsa bşi öğrenirsin

Bugün BAT günüm bütün ay her türlü belirtiyi tecrübe ettim bugün hiçbir belirti kalmadı regl de olmadım gelecek gibi de hissetmiyorum... Sizce var mı birşeyler bu arada ateşim 1 haftadır 36.7-36.9 arası ???

ayy belirtileri hicc sormaa canim yaa.bitirdi resmen yaa..az bucuk akil kalmisdi onuda aldi goturdu..canim ben ates konusunda bi sey diyemem, cunki ates hep beni yaniltir, hatda ben adet gunumde 37.0 i gormus biriyim,ama malesef sonuc ayni..kirmizilar geliyorud.insalallah seninkiler gelmez canim,,haberdar et bizi..sende sorun falan varmiydi ?

Vallahi aynen :)) mesela ayağım kaşındı diyorum eşim hemen hamilesin diye dalga geçiyor :)) ateşe bende pek ihtimal vermiyorum ama yumurtlama günümden sonra ileri derece kasık ve sırt ağrım oldu göğüslerim çok şişti affedersin ucunda tomurcuklar falan da gözlemledim 2 gündür hepsi kayboldu şuan hiçbirşey hissetmiyorum ne gebeliğe ne regl e dair... Benim bildiğim kadarıyla bi sorunum yok adetlerim düzenlidir 28 günde bir olurum hatta dakiktir 1,5 senelik evliyiz 2-3 aydır ağırlık veriyoruz bu işe 6 ay deneyelim sonra doktora gideriz dedik onun için birşey varsa da haberim yok şuan :))

hic sorma yaa...uzuntusunu biz cekiyoruz, dalgasinida onlar )))) insallah bu ay bebisin seninledir canim, insallah sorununuz cikmaz hic ugrasmazsin yani..

cnm yine kesildi diyorsun bence hemen kadın doğuma git belki bebek falan vardır ihmal etme...

bence dr gitmelisin için rahat eder varsa bşi öğrenirsin

Saol cnm sanırım gitmeliyim.Hamile olmasam bile bu lekelerin sebebini merak ettim.İltihap filan olabilir mi acaba .Çünkü kahverengi gibi bir leke oldu bugünde.Adetimden önce hiç olmazdı böle bişey.En iyisi yarın vakit olursa gitmek olmadı pazartesiye kalacak.

Son düzenleme:
canim bi seyy diiicem ama gulme..ben turk deyilim, ve turkiyeyede gelmiyorum..ben azeriyim canim, ki azerilerde turk zaten bana gore..ben bakuye gidiyorum canim..okulum orada...

kız kendi saflığıma güldüm.Sanki nedense hep ben seni buralardasın diye dşündüm.evet canım kesinlikle türklüğümüz aynı ama vatanlar farklı sadece.

günaydın kızlar erkenciyim gene :130: geçen gün test yapıp negatif çıktı demiştim.bu sabah gene testi tekrarlıyım dedim :18:adetim heran olabilir diye çok ümitlenmemiştim uykulu uykulu bide ne göreyim testte iki tane çizgi darısı tüm isteyenlere inşallah..şimdilik şaşkınlık,sevinç .korku hepsini bir yaşıyorum..t:18: testi banyo dolabına sakladım eşimde kalkımış traş olucakken onu görmüş hemen yanıma geldi çift çıkmış diyor çizgi.işin garibi onun eşyalarının olduğu tarafa koymadım yanlışlıkla açmış dolaabı.oda babalık hsim malum oldu diyor.bende süpri yapıcaktım o bana yaptı:127::111:

ya bence senin ikiz gibi.
ya adet tarihini yanlış hatırlıyorsun ya da ikiz..
adetinin kaçıncı günü 600 çıkmıştı?

günaydın arkadaşım. son adet tarihim 26 ağustostu. yani adetimin başlangıcından itibaren 23. günde değer 606 idi. ben biraz erken yumurtluyorum. ama tabii eşimin ikiz kardeşi var. ayyy nasıl yaaa ikiz olabilir mi ki ??? :))))

ayyy ne güzel yaa. güne hamilelik haberi duyarak başlamak :)))

ailede varsa neden olmasın canım ne güzel ikisi beraber gelir.canı seninle batlarımız aynıydı neden günler 3gün oynuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…