ayy savascim insallah gelmesin o kirmizilarn, insallah bebis olsun..hayirlisi olsun.snein icin zaten yesil isik var canim,uzme kendini sakin, bu ay olmazsa gelicek ay insallah...bende bilmiyorumki...tuhafim..hamile olub olmadigimi oyrenmem mumkunsuz su an dimi ? cok erken cunki..
merhabalar ben daha önce agustos topiğindeydım ama herkez buraya geçmiş sanırım.benide aranıza alırmısınız hemde iki kişi olarak geldik busefer bu topige dün öğrendim ikinci aşılamam tuttu ve hamileyimmmmmm Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkeze yaşatır inşallah ama bi sorunumuz var bugün bıraz kahve rengi lekelenmem var doktor yarınkı test degerim ıkıye katlarsa sevınmeye baslayabiliriz dedı dünkü degerım 236 dı
bilmiyorum ki canım yaa kanda en erken ne zaman çıkar.işte seninde zaman problemin var.belki bir hafta sonra falan kanda çıkabilir
hayırlı olsun inş. değerin ikiye katlanıp çıakcaktır.Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebişini
ya valla çok sağol. senin hamilelik haberini duyduğumda hem çok sevinmiş hem de çok imrenmiştim :))) ama bu ay hiç beklemiyorken senden birden geldi bebişim. kalp atışlarını duydun mu sen bebişin ? senin doğum 21 mayıs, benim ki 2 haziran sanırım 2 hafta falan var aramızda. bi de senin beta hcg değerlerin nasıldı ??
hayirlisi artik canim nasib neyse odur..senin kac gun gecikmen var? bi test yapsana hmm?
yok kız test yapacak akdar gecikmedi normalde sakmadan 4 haftada perşembe olurdum(28 güne falan geliyor işte)geçen iki ay perşembe değil çarşamba oldum 1 gün önce.eğer son adetime göre 28 hesaplarsam dün olmam gerekiyordu birde üstüne ben koydum bugün bekliyorum yani
öyle test yapacak gibi bir gecikme değil yanibirde sancım aynı regli sancısı karnım kasıklarım belim ya gelecek kırmızıalrda beni bekletiyor işte
insallah hayirlisi olsun cnaim..kalbim kirmizlarinin gelmemesinden yana..insallag kirmizi gelmez bebis gelir )))...
aminn canım kimsenin artık bir 9 ay kırmızısı gelmesn bunu canı gönülden istiyorum.ama benm iin bu ay ışık yok malum yani eşim ameliyat olalı 4 hafta olacak bu c.tesi.Alalh ın işine karışılmaz tabiki ama çookkk büyük bir mucize gerek benim bu ay içinnn
insallah...bu kk da ne mucizeler okuduk biz yaa..olur olur tatlim..gerci bende hamile kalirsam mucize olur ama..neyse ya kendimi atmiyorum ortaya..bos verelim gitsin
eğer farklı bir sıkıntı yoksa inş. senin bu ay büyük olasılıkla tutar.steres yapma kendine.
türkiyeye geldiğinde bizleri unutma.Bu arada tr de hangi ildesin
merhabalar ben daha önce agustos topiğindeydım ama herkez buraya geçmiş sanırım.benide aranıza alırmısınız hemde iki kişi olarak geldik busefer bu topige dün öğrendim ikinci aşılamam tuttu ve hamileyimmmmmm Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkeze yaşatır inşallah ama bi sorunumuz var bugün bıraz kahve rengi lekelenmem var doktor yarınkı test degerim ıkıye katlarsa sevınmeye baslayabiliriz dedı dünkü degerım 236 dı
aaa yapma lütfen böyle. bak sana bişey söyleyeyim mi. 7 yıllık evliyim ve 8 aydır bebek istiyorduk ve olmuyordu. ilk kez bu ay doktora gitmek için randevu aldım. eşim hiç gitmek istemiyordu. sperm tahlili falan vermek işkence gibi geliyordu ona. ve ben 17 eylül için önce kendime randevu aldım ama doktora gidince hamile olduğumu öğrendim. yani hiç moralini bozma. biliyorum kolay değil. aynı şeyleri hepimiz yaşadık ama nolur güçlü ol...
aa oldumu şimdi umutsuzluk nerde kaldı umuda yolculuk rahim filmi sadece özeldemi çekilio fiyatı ne kadar bu arada pes etmek yok
ahh kıyamam bacımaaa( Allah ın bir bildiği vardım ya senacım.İnşallah hiç beklemediğin bi anda geliverir bebişin.Ben inanıyorum bacım.Kocişinde birazcık sana anlayış gösterse ya.sen üzülme bacım ya ağlamada.bak ben zaten ağlamaklı haldeyim.salı günü ne olacak ne bitecek diye bekliyorum ( Allah ım kimsenin muradını gözünde bırakmasın.Kimse bebek hasreti çekmesin inşallah.Canım ya dua ediyorum hep sizler için.Allah ım inşallah dualarımızı kabul eder.
sen nie böyle umutsuzluğa kapıldım cnm yaaaa
yapma böyle sen hepimize güç veren sabret olucak umudunuzu kaybetmeyin diyen güçlü kadınsın şimdi böyle konuşmak yakılıyomu hiç sana hadi toparlan bakalım kendine gell
bebeğim olmıcakgibi kelimelerde kullanma bidaha Rabbim bilir o işi bak iki tane maşşallah yawrun var 3.cüsüde gelicek inşallah sakınn bidaha duymuyuım böyle seyler senden
merhaba arkadasim, aama ama hic sana yakisdirmadim bu tur konusmayi..yani sen mashallah 2cocuk anasi boyle konusub boyle uzulursen e biz ne yapmaliyiz o zaman? kesin intihar etmemiz lazim ))) lutfen...bari sen bize destekci ol..yoksa biz hic cocugumuz yokken sana destek oluyoruz ))) kirilma insallah bu yazima, sadece uzulmemeni istiyorum.
canım yapma böyle akramsar olma sen bizlere umut aşılayan birisinn topiğimizin kraliçesisin.Gün doğmadan neler doğar erkekler her nekadr dışarıdan yapmaz gibi gözükselerde iş başa düştümü dinlerler sadewce zamanla anlamaları gerekiyor.Rahim filmi muhakkak ki develtte de vardır
Erginsena geçmiş olsun canım.
Ben de kırmızıları gördüm. Geçen ay 3 gün gecikmişti bu ay da 3 gün önce oldum. Yine dengelerim bozuldu sanırım. Doktora gitmek şart oldu
Benim için dua edin kötü bir şey çıkmasın
kızlar testte pozitifi gördüm.. kanda da 119 çıktı değerim..
Allahım tüm bekleyenlerin hayırlısıyla yüzünü güldürsün..
dualarım cümlemize..
canım çok tebrik ederim Allah kucaınq almayıda nasip etsin ne mutlu sana
kızlar bu çörek otu bal tarcın karısımı nasıl yapılıyorrr ve ne zmn baslanmalı reglı 3gundeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?