Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

ben soğan kürünü kullandım kistim falan yoktu adetim gecikmedi zamanında geldi

aaa yapma lütfen böyle. bak sana bişey söyleyeyim mi. 7 yıllık evliyim ve 8 aydır bebek istiyorduk ve olmuyordu. ilk kez bu ay doktora gitmek için randevu aldım. eşim hiç gitmek istemiyordu. sperm tahlili falan vermek işkence gibi geliyordu ona. ve ben 17 eylül için önce kendime randevu aldım ama doktora gidince hamile olduğumu öğrendim. yani hiç moralini bozma. biliyorum kolay değil. aynı şeyleri hepimiz yaşadık ama nolur güçlü ol...

aa oldumu şimdi umutsuzluk nerde kaldı umuda yolculuk rahim filmi sadece özeldemi çekilio fiyatı ne kadar bu arada pes etmek yok

ahh kıyamam bacımaaa ( Allah ın bir bildiği vardım ya senacım.İnşallah hiç beklemediğin bi anda geliverir bebişin.Ben inanıyorum bacım.Kocişinde birazcık sana anlayış gösterse ya.sen üzülme bacım ya ağlamada.bak ben zaten ağlamaklı haldeyim.salı günü ne olacak ne bitecek diye bekliyorum ( Allah ım kimsenin muradını gözünde bırakmasın.Kimse bebek hasreti çekmesin inşallah.Canım ya dua ediyorum hep sizler için.Allah ım inşallah dualarımızı kabul eder.

aa senin baya yüksekmiş canım ne güzel. ben de yarın vercem bakalım inş benmde yükselir :

ya herkesin farklı bişey çıkıyo. sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil. ama önce bizim moralimiz yüksek olmalı ki onlarda güçlenebilsinler :))) zaten bizim aile resmen çıldırdı :)))

sen nie böyle umutsuzluğa kapıldım cnm yaaaa
yapma böyle sen hepimize güç veren sabret olucak umudunuzu kaybetmeyin diyen güçlü kadınsın şimdi böyle konuşmak yakılıyomu hiç sana hadi toparlan bakalım kendine gell
bebeğim olmıcakgibi kelimelerde kullanma bidaha Rabbim bilir o işi bak iki tane maşşallah yawrun var 3.cüsüde gelicek inşallah sakınn bidaha duymuyuım böyle seyler senden

merhaba arkadasim, aama ama hic sana yakisdirmadim bu tur konusmayi..yani sen mashallah 2cocuk anasi boyle konusub boyle uzulursen e biz ne yapmaliyiz o zaman? kesin intihar etmemiz lazim ))) lutfen...bari sen bize destekci ol..yoksa biz hic cocugumuz yokken sana destek oluyoruz ))) kirilma insallah bu yazima, sadece uzulmemeni istiyorum.

canım yapma böyle akramsar olma sen bizlere umut aşılayan birisinn topiğimizin kraliçesisin.Gün doğmadan neler doğar erkekler her nekadr dışarıdan yapmaz gibi gözükselerde iş başa düştümü dinlerler sadewce zamanla anlamaları gerekiyor.Rahim filmi muhakkak ki develtte de vardır

yaa bilmiyorum benim normalde adetim gecikmez ama soğan suyu etkiler mi bilmiyorum.eşim bu ay varikoselden ameliyat oldu hamile olma şansım yok doğal oalrak ki zaten müthiş bir gaz şişkinlik ve adet sancım var.sadece sökülemyorum sanırım.inşbir sıknıtı çıkmaz:18:

canımm merhaba nasılsınn

nasıl gidiyor çalışmalar iğneni oldun mu?

merhaba canimm...ayy tatlim iyne olali 7gun oldu...agrim falan yok sukur simdilik..gitmemede 4gun kaldi...cok uzgunum..sevgilmi burakib gitmek zor bana..bebeyim bari benimle olsun diye dua ediyorum..ee sende kirmizilar gelmedi dimi daha?

merhaba canimm...ayy tatlim iyne olali 7gun oldu...agrim falan yok sukur simdilik..gitmemede 4gun kaldi...cok uzgunum..sevgilmi burakib gitmek zor bana..bebeyim bari benimle olsun diye dua ediyorum..ee sende kirmizilar gelmedi dimi daha?

zaten normalde dün ayda bugündü günüm oldum gibi geliyor gidiyorum bişey yok.sökülemiyorum bir türlü(( ama ağrım aynı adet sancısının ilk günü gibi acaba diyorum soğan mı yaptı ama

hadi bakalım bayağı olmuş iğneni olalı.inş.türkiyeye göbişin dolu gelirsin:116:

merhabalar ben daha önce agustos topiğindeydım ama herkez buraya geçmiş sanırım.benide aranıza alırmısınız hemde iki kişi olarak geldik busefer bu topige dün öğrendim ikinci aşılamam tuttu ve hamileyimmmmmm Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkeze yaşatır inşallah ama bi sorunumuz var bugün bıraz kahve rengi lekelenmem var doktor yarınkı test degerim ıkıye katlarsa sevınmeye baslayabiliriz dedı dünkü degerım 236 dı

ayy savascim insallah gelmesin o kirmizilarn, insallah bebis olsun..hayirlisi olsun.snein icin zaten yesil isik var canim,uzme kendini sakin, bu ay olmazsa gelicek ay insallah...bende bilmiyorumki...tuhafim..hamile olub olmadigimi oyrenmem mumkunsuz su an dimi ? cok erken cunki..

tebrik ederim canım.Allah ım sağ salim kucağına almanı da nasip etsin inşallah.bol bol dinlen kahverengi lekelenme için doktorlar olumsuz birşey söylemiyorlar.Bende de ilk hamileliğimde olmuştu.İnşallah değerin kat katlanır canım.

çok teşekkür ederim canım evet leke için degerine göre bişey söyleyebilirim dedi inşallah artar bebeğim bırakmaz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…