canım çokkkkk tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsininşallah bu güzel duyguyu hepmize yaşatır Yüce Rabbim...amin...
hayırlısı olsun cnm...
hoşgeldin canım ekliyorum listemize
kızlar doktordan geldim 2 gündür nerde gıcık doktor var bana denk geliyor...kadın çocuk düşmanı çıktı...3. bebeqi istediqimi duyunca tepki verdi...neden falan diye sordu...koministmidir nedir...tedavilik bir durumun yok diye beni geri yolladı...sinirlerim tavan yaptı...kötüyüm...
Hey Allahım ya. Güzelce sorsa ya. Sana mı soracak millet ne zman kaç çocuk yapacağını.kızlar doktordan geldim 2 gündür nerde gıcık doktor var bana denk geliyor...kadın çocuk düşmanı çıktı...3. bebeqi istediqimi duyunca tepki verdi...neden falan diye sordu...koministmidir nedir...tedavilik bir durumun yok diye beni geri yolladı...sinirlerim tavan yaptı...kötüyüm...
inşallah canım allah güzel haberler versin sanada test yapmadınmı canım benide 2-3 gün vardı çıktı hemen
slm kızlar aranıza yeni katıldım bende. bende bebek istiyorum. edetime yaklaşık beş gün var. dün evde test yaptım dayanamadım ama negatif çıktı maselef üzüldüm(( galiba yine hamile değilim
slm kızlar aranıza yeni katıldım bende. bende bebek istiyorum. edetime yaklaşık beş gün var. dün evde test yaptım dayanamadım ama negatif çıktı maselef üzüldüm(( galiba yine hamile değilim
günaydın kızlar erkenciyim gene :130: geçen gün test yapıp negatif çıktı demiştim.bu sabah gene testi tekrarlıyım dedim :18:adetim heran olabilir diye çok ümitlenmemiştim uykulu uykulu bide ne göreyim testte iki tane çizgidarısı tüm isteyenlere inşallah..şimdilik şaşkınlık,sevinç .korku hepsini bir yaşıyorum..t :18: testi banyo dolabına sakladım eşimde kalkımış traş olucakken onu görmüş hemen yanıma geldi çift çıkmış diyor çizgi.işin garibi onun eşyalarının olduğu tarafa koymadım yanlışlıkla açmış dolaabı.oda babalık hsim malum oldu diyor.bende süpri yapıcaktım o bana yaptı:127: :111:
kızlar doktordan geldim 2 gündür nerde gıcık doktor var bana denk geliyor...kadın çocuk düşmanı çıktı...3. bebeqi istediqimi duyunca tepki verdi...neden falan diye sordu...koministmidir nedir...tedavilik bir durumun yok diye beni geri yolladı...sinirlerim tavan yaptı...kötüyüm...
günaydın kızlar erkenciyim gene :130: geçen gün test yapıp negatif çıktı demiştim.bu sabah gene testi tekrarlıyım dedim :18:adetim heran olabilir diye çok ümitlenmemiştim uykulu uykulu bide ne göreyim testte iki tane çizgidarısı tüm isteyenlere inşallah..şimdilik şaşkınlık,sevinç .korku hepsini bir yaşıyorum..t :18: testi banyo dolabına sakladım eşimde kalkımış traş olucakken onu görmüş hemen yanıma geldi çift çıkmış diyor çizgi.işin garibi onun eşyalarının olduğu tarafa koymadım yanlışlıkla açmış dolaabı.oda babalık hsim malum oldu diyor.bende süpri yapıcaktım o bana yaptı:127: :111:
Selam bayanlar... Beni merak edip soranınız olmamış hiç, herkes kendi derdinde... Şimdi de sadece topiğe ayıp olmasın diye yazıyorum. 2 gündür girememiştim, akşamları eve geç gelip hemen uyuduğum için. BAT 2 gün önceydi benim, adet olmadım o gün, normalde günüm geçmez hiç. O gün bir de karnımda bir kuru şişkinlik v.s. olunca ümitlendim, evde test yaptım, hayal meyal 2. çizgi gördü gözlerim, ama çoookk silik. Ama yine de içimde bir kıpırtı, heyecan oluştu... Eşim gelince hastaneye gittik kan testine sonuç negatif. İnanılmaz hayal kırıklığı yaşadım. Bu ay gün aşırı beraberlik ve incir kürü yaptığımdan ümidim vardı, birkaç kez idrar testi yapıp çizgi görmememe rağmen ümitle ümitsizliği beraber yaşadım. Moralim çok bozuk. Tahliller, muayeneler hepsi normal bizim. Ama olmadı işte... Adetim bitince rahim filmine gideceğim, çok korkuyorum ama gitmeliyim, çünkü rahim filmi esnasında tüplere gönderilen tazdikli ilaç sayesinde gebelik şansı artabiliyormuş, tabi tüplerde bir sorun yoksa... İnşallah bende de bir sorun yoktur, daha önce düşüğüm olmuştu, gebelik oluştu ama yine de insan endişeleniyor işte... Benden haberler böyle işte. Artık yeni BAT 16 Ekim. Ama bu günden sonra çok fazla düşünmeyeceğim, işime ve tezime odaklanmam lazım çünkü. Hem belki dikkatim bebek üzerinde olmazsa, strese girip, merak edip durmazsam belki de daha kolay olacaktır...
Eskisi kadar sık yazmamaya karar verdim. Sadece ara ara liste güncellemesi yapar giderim, sağlıcakla kalın...
kızlar belim çok ağrıyor birden ağrı girdi yoksa günümden önce mi adet olacam
nasılsınızzz.. bu arada bugün günüm ve hasta olmadım dua edin banaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?