Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

aa moralini bozma hem bir sorunun olsa 2 tane evlaıdn olmazdı demi sadece kafaya çok takıyorsun canım rahat ol biraz doktorlarada bakma bazıları öle gıcık oluyo onlara ne ise ister 3yaparsın ister 5 o senin bileceğin bir iş moral bozma kafayada takma ok.

Hey Allahım ya. Güzelce sorsa ya. Sana mı soracak millet ne zman kaç çocuk yapacağını.
Doktor gıcık oldu mu insanın umutları daha bir tükeniyor.
Ben gebelik düşünmeden önce muayene için bir de devlet hastanesine gitmiştim. O kadar gıcık ve umursamaz davranmıştı ki ağlamıştım gün boyu
3. çocuk meselesine gelince, erginsenacım biraz fazla takıyorsun sanki. Öyle bir hale geldin ki, hiç çcocuğun yok ve yıllardır olmuyor gibi. Ben de o moda çok girdim ama ben hiç doğum yaşamadım, üstüne bir düşüğüm oldu. Benim hiç anne olamayacağımı düşünmem daha doğal da sen neden umutsuzsun?

Umutların zayıflayınca sarıl yavrucaklarına. Allah onlara sağlık sıhhat versin. Onlar için şükret. Bizim sarılacak bebelerimiz bile yok

kızlar merabaa
bugün 53. gün ben hala regl olmadım. 10 eylül beta 1,2 18 eylül beta 2 çıktı. doktora 15 eylülde gittim en son.duphaston verdi .
5 gündür kullanıyorum. benim gibi olan varmı aranızda hiç yada çevrenizde hayatımda ilk defa böyle bişey yaşıyorum.
muayenede herşey temiz çıktı ama.

slm kızlar aranıza yeni katıldım bende. bende bebek istiyorum. edetime yaklaşık beş gün var. dün evde test yaptım dayanamadım ama negatif çıktı maselef üzüldüm (( galiba yine hamile değilim

slm kızlar aranıza yeni katıldım bende. bende bebek istiyorum. edetime yaklaşık beş gün var. dün evde test yaptım dayanamadım ama negatif çıktı maselef üzüldüm (( galiba yine hamile değilim

hoşgeldin canım aramıza :) benimde aynı 5 gün var ama bir gelişme yok burda birbirimiz tanımdan destek oluyoruz fikir alıp moral buluyoruz enazından :)

canım vardır belki hemen neden umutsuzluğa kapıldın ki gününü bekle bence benimde 2 günüm kaldı

canım çalışmak istemiyor ya anneme gidip oturmak sohbet etmek istiyor

Allah sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin kucağına da almayı nasip etsin arkadaşım...darısı da bizim başımıza..

gıcık olmamak elde değil allah nasip etsin canım bende bu aydan ümitliyim bakalım eğer 11 ekimde olmassam hamile olacam inş. sizde demi öyle oluyor hepsi geri çıkıyor ne yapacağımı bilemiyorum utanç verici ama sormadan edemedim...

Son düzenleme:

boşver herkesin kendi düşüncesi takılma ona boşver o zaten karışamaz ona ne

masalallh hadi gözün aydın darısı biz garibanların basına inş hayırlısıyla kucağınaalırsın inş dua et bize

nasılsınızzz.. bu arada bugün günüm ve hasta olmadım dua edin banaaaaaaa

Selam bayanlar... Beni merak edip soranınız olmamış hiç, herkes kendi derdinde... Şimdi de sadece topiğe ayıp olmasın diye yazıyorum. 2 gündür girememiştim, akşamları eve geç gelip hemen uyuduğum için. BAT 2 gün önceydi benim, adet olmadım o gün, normalde günüm geçmez hiç. O gün bir de karnımda bir kuru şişkinlik v.s. olunca ümitlendim, evde test yaptım, hayal meyal 2. çizgi gördü gözlerim, ama çoookk silik. Ama yine de içimde bir kıpırtı, heyecan oluştu... Eşim gelince hastaneye gittik kan testine sonuç negatif. İnanılmaz hayal kırıklığı yaşadım. Bu ay gün aşırı beraberlik ve incir kürü yaptığımdan ümidim vardı, birkaç kez idrar testi yapıp çizgi görmememe rağmen ümitle ümitsizliği beraber yaşadım. Moralim çok bozuk. Tahliller, muayeneler hepsi normal bizim. Ama olmadı işte... Adetim bitince rahim filmine gideceğim, çok korkuyorum ama gitmeliyim, çünkü rahim filmi esnasında tüplere gönderilen tazdikli ilaç sayesinde gebelik şansı artabiliyormuş, tabi tüplerde bir sorun yoksa... İnşallah bende de bir sorun yoktur, daha önce düşüğüm olmuştu, gebelik oluştu ama yine de insan endişeleniyor işte... Benden haberler böyle işte. Artık yeni BAT 16 Ekim. Ama bu günden sonra çok fazla düşünmeyeceğim, işime ve tezime odaklanmam lazım çünkü. Hem belki dikkatim bebek üzerinde olmazsa, strese girip, merak edip durmazsam belki de daha kolay olacaktır...

Eskisi kadar sık yazmamaya karar verdim. Sadece ara ara liste güncellemesi yapar giderim, sağlıcakla kalın...

kızlar belim çok ağrıyor birden ağrı girdi yoksa günümden önce mi adet olacam

üzme tatlım kendini allah hayırlısını versin bide neden bu kadar sinirlisin kimse beni sormamış artık sık yazmayacağım falan gibi

kızlar belim çok ağrıyor birden ağrı girdi yoksa günümden önce mi adet olacam

ben resmen psikolojik olarak adetimi geciktirdim arkadaş daha ötesi varmı
sonrada kendimi hamile zannettim
dinleme kendini güzelim çok tehlikeli valla hiç yoktan hamile olduğunu zannediyosun resmen...
hiç düşünmemek hiç sormamak araştırmamak lazımmış bunu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…