Geçmiş olsun canım. Ben geçen ay iki kez silik çizgi gördüm, reglim de 3 gün gecikti. Ama regl oldum, kan testim de negatif çıktı. Aynı hayal kırıklığını fazlasıyla yaşadım. Şimdi çıkan çizgilere güvenmiyorum ben. Regl 4 gün gecikecek, çizgi belirgin olacak da anca güvenirim.Selam bayanlar... Beni merak edip soranınız olmamış hiç, herkes kendi derdinde... Şimdi de sadece topiğe ayıp olmasın diye yazıyorum. 2 gündür girememiştim, akşamları eve geç gelip hemen uyuduğum için. BAT 2 gün önceydi benim, adet olmadım o gün, normalde günüm geçmez hiç. O gün bir de karnımda bir kuru şişkinlik v.s. olunca ümitlendim, evde test yaptım, hayal meyal 2. çizgi gördü gözlerim, ama çoookk silik. Ama yine de içimde bir kıpırtı, heyecan oluştu... Eşim gelince hastaneye gittik kan testine sonuç negatif. İnanılmaz hayal kırıklığı yaşadım. Bu ay gün aşırı beraberlik ve incir kürü yaptığımdan ümidim vardı, birkaç kez idrar testi yapıp çizgi görmememe rağmen ümitle ümitsizliği beraber yaşadım. Moralim çok bozuk. Tahliller, muayeneler hepsi normal bizim. Ama olmadı işte... Adetim bitince rahim filmine gideceğim, çok korkuyorum ama gitmeliyim, çünkü rahim filmi esnasında tüplere gönderilen tazdikli ilaç sayesinde gebelik şansı artabiliyormuş, tabi tüplerde bir sorun yoksa... İnşallah bende de bir sorun yoktur, daha önce düşüğüm olmuştu, gebelik oluştu ama yine de insan endişeleniyor işte... Benden haberler böyle işte. Artık yeni BAT 16 Ekim. Ama bu günden sonra çok fazla düşünmeyeceğim, işime ve tezime odaklanmam lazım çünkü. Hem belki dikkatim bebek üzerinde olmazsa, strese girip, merak edip durmazsam belki de daha kolay olacaktır...
Eskisi kadar sık yazmamaya karar verdim. Sadece ara ara liste güncellemesi yapar giderim, sağlıcakla kalın...
ben resmen psikolojik olarak adetimi geciktirdim arkadaş daha ötesi varmı
sonrada kendimi hamile zannettim
dinleme kendini güzelim çok tehlikeli valla hiç yoktan hamile olduğunu zannediyosun resmen...
hiç düşünmemek hiç sormamak araştırmamak lazımmış bunu öğrendim
yok valla tatlım sana söz verdiğim günden beri hiç kendimi dinlemiyorum belirti aramıyorum sadece belime ağrı girdi şimdi genelde adet olacam gün öyle olur
Selam bayanlar... Beni merak edip soranınız olmamış hiç, herkes kendi derdinde... Şimdi de sadece topiğe ayıp olmasın diye yazıyorum. 2 gündür girememiştim, akşamları eve geç gelip hemen uyuduğum için. BAT 2 gün önceydi benim, adet olmadım o gün, normalde günüm geçmez hiç. O gün bir de karnımda bir kuru şişkinlik v.s. olunca ümitlendim, evde test yaptım, hayal meyal 2. çizgi gördü gözlerim, ama çoookk silik. Ama yine de içimde bir kıpırtı, heyecan oluştu... Eşim gelince hastaneye gittik kan testine sonuç negatif. İnanılmaz hayal kırıklığı yaşadım. Bu ay gün aşırı beraberlik ve incir kürü yaptığımdan ümidim vardı, birkaç kez idrar testi yapıp çizgi görmememe rağmen ümitle ümitsizliği beraber yaşadım. Moralim çok bozuk. Tahliller, muayeneler hepsi normal bizim. Ama olmadı işte... Adetim bitince rahim filmine gideceğim, çok korkuyorum ama gitmeliyim, çünkü rahim filmi esnasında tüplere gönderilen tazdikli ilaç sayesinde gebelik şansı artabiliyormuş, tabi tüplerde bir sorun yoksa... İnşallah bende de bir sorun yoktur, daha önce düşüğüm olmuştu, gebelik oluştu ama yine de insan endişeleniyor işte... Benden haberler böyle işte. Artık yeni BAT 16 Ekim. Ama bu günden sonra çok fazla düşünmeyeceğim, işime ve tezime odaklanmam lazım çünkü. Hem belki dikkatim bebek üzerinde olmazsa, strese girip, merak edip durmazsam belki de daha kolay olacaktır...
Eskisi kadar sık yazmamaya karar verdim. Sadece ara ara liste güncellemesi yapar giderim, sağlıcakla kalın... [/QUO
bi çogumuz senin gibi maalesef ve hayal kırıklığı sonucu üzgünüz içimize kapandık napalım hayırlısı artık idrar testlerinede güvenmicem artık % 99 doğruymuş nerde negatif çıkanların kan testi pozitif çift çizgi görenlerinde negatif çok trajik sende öle yazmıcam falan deme ama hepimiz aynıyız olmaz öle sey sen enazındn bi gebelik yasamışsın sonu kötün olmuş tabii acı bi derum ben 8 aydır hiç yasamadım bua y 14 yıldır görmediğim belirtiler çıktı gögüüs uçlarım sızladı kaç gün sonuç kırmızı
kızlar belim çok ağrıyor birden ağrı girdi yoksa günümden önce mi adet olacam
üzme tatlım kendini allah hayırlısını versin bide neden bu kadar sinirlisin kimse beni sormamış artık sık yazmayacağım falan gibi
Sinirlilik değil, sitem bunun adı...
sakin ol kuzu olacaksada engel olamzsın ama stres yaparsan durumlar karışır
kızlar merabaa
bugün 53. gün ben hala regl olmadım. 10 eylül beta 1,2 18 eylül beta 2 çıktı. doktora 15 eylülde gittim en son.duphaston verdi .
5 gündür kullanıyorum. benim gibi olan varmı aranızda hiç yada çevrenizde hayatımda ilk defa böyle bişey yaşıyorum.
muayenede herşey temiz çıktı ama.
Adet söktürücüye başlamadın mı hala? Regl sökülsün ki normal periyoda girebilesin. Bu şekilde çatlamayan yumurtalar kist yapabilir Allah korusunkızlarr kimse cevap vermedi
kimse böyle bişeyle karşılaşmadı heralde ... hayırlısı olsun herşeyinn
günaydın kızlar erkenciyim gene :130: geçen gün test yapıp negatif çıktı demiştim.bu sabah gene testi tekrarlıyım dedim :18:adetim heran olabilir diye çok ümitlenmemiştim uykulu uykulu bide ne göreyim testte iki tane çizgidarısı tüm isteyenlere inşallah..şimdilik şaşkınlık,sevinç .korku hepsini bir yaşıyorum..t :18: testi banyo dolabına sakladım eşimde kalkımış traş olucakken onu görmüş hemen yanıma geldi çift çıkmış diyor çizgi.işin garibi onun eşyalarının olduğu tarafa koymadım yanlışlıkla açmış dolaabı.oda babalık hsim malum oldu diyor.bende süpri yapıcaktım o bana yaptı:127: :111:
canım vardır belki hemen neden umutsuzluğa kapıldın ki gününü bekle bence benimde 2 günüm kaldı
hoşgeldin canım aramıza :) benimde aynı 5 gün var ama bir gelişme yok burda birbirimiz tanımdan destek oluyoruz fikir alıp moral buluyoruz enazından :)
evet zaten tek başına içnden çıkılacak gibi değil yaa adet gününü beklemekten sıkılıyo insan inşallah en kısa zamanda biz de o mutlu haberi alırız da rahatlarız
kızlar merabaa
bugün 53. gün ben hala regl olmadım. 10 eylül beta 1,2 18 eylül beta 2 çıktı. doktora 15 eylülde gittim en son.duphaston verdi .
5 gündür kullanıyorum. benim gibi olan varmı aranızda hiç yada çevrenizde hayatımda ilk defa böyle bişey yaşıyorum.
muayenede herşey temiz çıktı ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?