Merhaba arkadaslar..nasilsinizz??? savascimm geldimi kirmizilar canim? adetin gecmis durumda yani..insallah hayirli haberler alirsiniz..beni sormayin, cok uzgunum...3gun sonra gidiyorum cunki..esimi cok ozliicem ...ufff bari bu bebek benle olsa ...
az önce kahverengi oalrak gelmeye başladı canım akşama doğru kırmızıya döner.Bu ay hiçç üzülmedim biliyordum zaten.Kısmet ekim diyeceğiz inş.
Evet yaa senin durumunda çok zor allah yardımcın olsun
hm..hayirlisi olsun yaa...insallah dediyim gibi yesil isik artik sana..hayirli bebisler gelir..ben bu ay adet olursam artik az az ugrarim ya gebelikle ilgili topklere..sadece haberlerinizi alirim..hayirlisi
kızlaarrrr adetime 2 gün kala yaptırdığım kan testinde değenim 30 çıktı yani hamileyim
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah..
3 gün önce değerim 2 idi.doktor yükselebilir dedi ve çok sükür yükseldi..Allahım sonunu getirmeyi nasip etsin:)
kızlaarrrr adetime 2 gün kala yaptırdığım kan testinde değenim 30 çıktı yani hamileyim
3 gün önce değerim 2 idi.doktor yükselebilir dedi ve çok sükür yükseldi..Allahım sonunu getirmeyi nasip etsin:)
kızlar darısı hepinizin başınaaaaaa :)))))
gözün aydın arkadaşım. çok çok sevindim. heyecanını anlayabiliyorum. bi kaç gün önce ben de aynı durumdaydım. öptüm
çook tesekkür ederim kızlarr..Allahım isteyen herkese nasip etsin..doktora gittim klomenle hamile kaldığım için düsük olabılır dedi,progestan verdi,ama benim gönlüm çok rahat bebisim tutundu bana hissediyorum
sosyolojicim senin değer kaçtı kaç oldu?
ebson cum bence sende bi dene testi,ama çıkmazsa moralını bozma erken çünkü daha,benim çook silik çıktı bugün
amin canım ya tatlım sende yeni hamişsin lütfen bana dua edermisin adımıda söyle ama ebru adım
valla ben çarşamba günü tekrar gidicem doktora. adetime 7 gün kala 606 idi. tekrar baktırmadım sonra. kendine dikkat et emi. fazla yorma kendini. benim belimde ve kasıklarımda sancılar var.
sosyoloji, çoğul gebelik olmasınn cnm.. değerin bayağı bayağı iyi maşaallahh:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?