Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

7 yıllık evlıyım hıc korunmadık cocugumuz olmadı 14 eylulde asılama yaptırdık ama cok merak edıyorum acaba hamısmıyım dıye ayın 27 si gelmıyor aslında ogun de gelse yaptırmayada korkuyorum ya yoksa

aaaaaaaaaaaaa sen bursadan mısın OGİBİİİİ (= bu arada hoşgeldiiiiin (=

canım böyle sizi görünce heveslendim yapasım geldi testi çıkmazsa üzülmüycem bu ay ilk deneme zaten

canım bizim senle batımız aynı sanırım 23 eylül..nasıl var mı belirtin..bende henüz bişey yok olumlu ya da olumsuz..bir tek karnımda şişlik var...birde gripten dolayı sanırım halsizlik ve uyku hali var...sen nasılsın...

hayırlısı olsun inş Allah nasip eder inş

bence olabilir tabiki. çünkü daha 23. günde 606 gelmiş değerin. benim önceki gebeliğimde 21. günde 30 civarı bişey çıkmıştı. yani şöyle diyeyim, herkesle değişmekle beraber, genelde 600 lü değerler adetin geçtikten3-4 gün sonraki değerler olması lazım ondan dedim yani.
tabi keseyi görmeden hatta kalp atışlarını görmeden akrabalara söylemeyin.

valla tatlım bende de bi belirti yok sanki adet olacak gibi kasığımda ağrı var hayırlısı olsun

canım senin bat daha gelemdimi ayın 23 ü yarın.eğer adet görmezsen pazartesi direk kan testine git tamam mı

kızlar dua istiyorum kuzenim sancıyla doğuma alınmış bebiş erken geliyo ekimde bakliyorduk dua edin lütfen

Yine herkes nerede yaa eski hava kalmadı valla topikte
tatlım yıne buralardayız yamıyoruz die okuymuyoruzmu zannediyosun bakiyim..biz gunumuzu karşıladık inşallah kalanlardan gusel haberler bekliyoruz canm
merak etme herdaim takipteyim

biraz geç oldu ama gunaydınlarrrr hanımlarrr

kızlar dua istiyorum kuzenim sancıyla doğuma alınmış bebiş erken geliyo ekimde bakliyorduk dua edin lütfen

ayy hadi Rabbim inizniylee sağlıkla sıhatla kucağına alsınn...

canım neden bilmiyorum ama bugün çok gerginim sinirliyim

kızlar hayırlısı ile şu pazar günüde geçseydi adet olmadan iyice heyecan basıyor beni

canım neden bilmiyorum ama bugün çok gerginim sinirliyim

gerilme stres yapma bak benim 3 gun gecmişi biliosun hatta 4.cü gun artık gitiim kan testi yaptırtım negatif cıktı
neden bukadar gecikti tıkır tıkır gelen reglim sadece stresten rahat bırak kendini
varya insanoğlunu beyni yönetiyor beyni cok iyi anladım bunu bu ay
kendi kendine belirti yaratıyor vücudunda kendi kendine regl sini geciktiriyor..böyle garip bi makinayız
oyuzden sakin ol gerilme stres yaratmaa İnşallah da bebeğin seninledir

sağol canım desteğin için umarım benimledir bebeğim ama adet olacak gibi hissediyorum sancı var kasıklarımda

inş ailemizin il bebği çok heycanlıyım bide onlar balıkesirde ben istanbulda çatlıcam ya hayırlısı inş sağlıklı olsunlarda ayy hiç koly değilmiş daha dün akaşam konuştum rüyamda onu doğum yapmış olarak görmüştum tabii kendimide onun kızı bnenim oğlu olmuştu bayyaa konuştuk ve gülmüştük nasip işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…