hosbuldk cnm bnm yeme ıcme sorunu cok skr tatılde cok ıyıydı sabh ogle aksam tabı hazır yemek :) ındırdım mıdeye cok duznlıydı ogunlerım esımın ısrarlaryla sutumude ıctım.saglık durumumm olarak karın ve kasık agrım dewmbızım brda kadın dogum crsmb-prsmb-cuma var esım dıo pazartesı ınegole gıdelım ozele ordkı doktr cok ıyıymıs ınsallh kısmet olrsa pazartesı ınegole gıdıcez eger olmadı carsmbayı belıcem .ınsallh bebeımde ııdır cok dıkkat ettm kndıme oralarda ama ınsallah bebeım saglıklıdır yoksa vıcdan azabından ölürüm ben..
canım böyle sizi görünce heveslendim yapasım geldi testi çıkmazsa üzülmüycem bu ay ilk deneme zaten
7 yıllık evlıyım hıc korunmadık cocugumuz olmadı 14 eylulde asılama yaptırdık ama cok merak edıyorum acaba hamısmıyım dıye ayın 27 si gelmıyor aslında ogun de gelse yaptırmayada korkuyorum ya yoksa
günaydın arkadaşım. son adet tarihim 26 ağustostu. yani adetimin başlangıcından itibaren 23. günde değer 606 idi. ben biraz erken yumurtluyorum. ama tabii eşimin ikiz kardeşi var. ayyy nasıl yaaa ikiz olabilir mi ki ??? :))))
valla tatlım bende de bi belirti yok sanki adet olacak gibi kasığımda ağrı var hayırlısı olsuncanım bizim senle batımız aynı sanırım 23 eylül..nasıl var mı belirtin..bende henüz bişey yok olumlu ya da olumsuz..bir tek karnımda şişlik var...birde gripten dolayı sanırım halsizlik ve uyku hali var...sen nasılsın...
sanada mutlu hafta sonları ınsallah bızım ıcınde cıfte mutluluk olur bu hafta sonu ıkıncı test gunum kan testım var bakalımgünaydınn herkese mutlu hafta sonlarıı :)
sanada mutlu hafta sonları ınsallah bızım ıcınde cıfte mutluluk olur bu hafta sonu ıkıncı test gunum kan testım var bakalım
tatlım yıne buralardayız yamıyoruz die okuymuyoruzmu zannediyosun bakiyim..biz gunumuzu karşıladık inşallah kalanlardan gusel haberler bekliyoruz canmYine herkes nerede yaa eski hava kalmadı valla topikte
günaydınlarrr
kızlar dua istiyorum kuzenim sancıyla doğuma alınmış bebiş erken geliyo ekimde bakliyorduk dua edin lütfen
canım senin bat daha gelemdimi ayın 23 ü yarın.eğer adet görmezsen pazartesi direk kan testine git tamam mı
tatlım yıne buralardayız yamıyoruz die okuymuyoruzmu zannediyosun bakiyim..biz gunumuzu karşıladık inşallah kalanlardan gusel haberler bekliyoruz canm
merak etme herdaim takipteyim
biraz geç oldu ama gunaydınlarrrr hanımlarrr
ayy hadi Rabbim inizniylee sağlıkla sıhatla kucağına alsınn...
canım neden bilmiyorum ama bugün çok gerginim sinirliyim
gerilme stres yapma bak benim 3 gun gecmişi biliosun hatta 4.cü gun artık gitiim kan testi yaptırtım negatif cıktı
neden bukadar gecikti tıkır tıkır gelen reglim sadece stresten rahat bırak kendini
varya insanoğlunu beyni yönetiyor beyni cok iyi anladım bunu bu ay
kendi kendine belirti yaratıyor vücudunda kendi kendine regl sini geciktiriyor..böyle garip bi makinayız
oyuzden sakin ol gerilme stres yaratmaa İnşallah da bebeğin seninledir
tatlım yıne buralardayız yamıyoruz die okuymuyoruzmu zannediyosun bakiyim..biz gunumuzu karşıladık inşallah kalanlardan gusel haberler bekliyoruz canm
merak etme herdaim takipteyim
biraz geç oldu ama gunaydınlarrrr hanımlarrr
ayy hadi Rabbim inizniylee sağlıkla sıhatla kucağına alsınn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?