Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

canım böyle sizi görünce heveslendim yapasım geldi testi çıkmazsa üzülmüycem bu ay ilk deneme zaten

selam kızlar

girmedim yine foruma sanırım hamile sayımızda baya bi artış oldu bu arada.. hepinizi tebrik ederim arkadaşlarr.. hep birlikte bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alalım inşallah (= e tabi darısı bütün arkadaşlarımızın başınaa.. hepiniz o güzel müjdeyi verirsiniz inşallaaah

kızlarr durduk yerde baş dönmesi nedir yaaa ayakta duramıyorummmm çok başım dönüyor regl 4gunu bugunn çokmu kan kaybettım acabaa:S:S bıde ılk defa 2gun karın agrısı cektım dun regl kırmızılıgı bıttı su gıbı regl oluyorum ılk defa bole bısyyasadım ama baska seye kondurmak ıstemıyorum ama bugun fena basagrım varr basım cok donuyorr...doru duzgun yemek yemıyorum ondanda olbılr sanırım off cok kotuyummmm beynımı gerıye cekıyorlar sankıı kafmı tutamaz oldum eşim gelse bıan evvel barı yolda..:/

düngece bir rüya gördüm sabah ezanından sonra hamileydim ve bir erkek çocuk doğurdum iri bir çocuktu hala etkisindeyim mens oldum ama hala asabiyim sinirli ve depresif acil toparlanmalıyım

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr..bengeldım tatıle cıkmayı dusunuors demıstım ya :) cıktık :) bugun donduk gremedım kac gundur ccookk ozledım sızlerııııııı..

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr..bengeldım tatıle cıkmayı dusunuors demıstım ya :) cıktık :) bugun donduk gremedım kac gundur ccookk ozledım sızlerııııııı..

Hoşgeldin canım. Durumlar nasıl? Yeme içme sorununu hallettin mi? Kontrole ne zaman gideceksin?

hosbuldk cnm bnm yeme ıcme sorunu cok skr tatılde cok ıyıydı sabh ogle aksam tabı hazır yemek :) ındırdım mıdeye cok duznlıydı ogunlerım esımın ısrarlaryla sutumude ıctım.saglık durumumm olarak karın ve kasık agrım dewm bızım brda kadın dogum crsmb-prsmb-cuma var esım dıo pazartesı ınegole gıdelım ozele ordkı doktr cok ıyıymıs ınsallh kısmet olrsa pazartesı ınegole gıdıcez eger olmadı carsmbayı belıcem .ınsallh bebeımde ııdır cok dıkkat ettm kndıme oralarda ama ınsallah bebeım saglıklıdır yoksa vıcdan azabından ölürüm ben..

Bugünde hafif bir kahverengi leke oldu.Of ya toplantı vardı gidemedim doktora.Artık bat ı beklicem.29-30 eylül

aynen canım ben de girip okuyorum sadece kimse yazdıklarıma tenezzül edip cevap vermedi bat öncesi ve bat günü.ben de yazmıyorum artık girip arada okuyorum sadece.aynı fikirde olduğumuzu görünce yazayım dedim..ümidini kesme canım hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…