çook tesekkür ederim kızlarr..Allahım isteyen herkese nasip etsin..doktora gittim klomenle hamile kaldığım için düsük olabılır dedi,progestan verdi,ama benim gönlüm çok rahat bebisim tutundu bana hissediyorum
sosyolojicim senin değer kaçtı kaç oldu?
ebson cum bence sende bi dene testi,ama çıkmazsa moralını bozma erken çünkü daha,benim çook silik çıktı bugün
canım böyle sizi görünce heveslendim yapasım geldi testi çıkmazsa üzülmüycem bu ay ilk deneme zaten
ebson şu evdeki tek testini bi kullansaydın cnm hayırlısıylaa
az kaldı değilmi? hadi hayırlısıyla güzel haberlerini alalımm inş..
ebson senin bat ne zamandı canım.. az kaldı demi senin de??
pazar günü canım adetim
senin de hayırlı haberlerini alırız inşallah canım ya (=
2 gün kaldı canım inşallah bende veririm güzel haberi
hadii güzel haberlerin olsun inş ebsonn.. bundan sonra haziran annelerinin haberini alacağız tek tek
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr..bengeldım tatıle cıkmayı dusunuors demıstım ya :) cıktık :) bugun donduk gremedım kac gundur ccookk ozledım sızlerııııııı..
Selam bayanlar... Beni merak edip soranınız olmamış hiç, herkes kendi derdinde... Şimdi de sadece topiğe ayıp olmasın diye yazıyorum. 2 gündür girememiştim, akşamları eve geç gelip hemen uyuduğum için. BAT 2 gün önceydi benim, adet olmadım o gün, normalde günüm geçmez hiç. O gün bir de karnımda bir kuru şişkinlik v.s. olunca ümitlendim, evde test yaptım, hayal meyal 2. çizgi gördü gözlerim, ama çoookk silik. Ama yine de içimde bir kıpırtı, heyecan oluştu... Eşim gelince hastaneye gittik kan testine sonuç negatif. İnanılmaz hayal kırıklığı yaşadım. Bu ay gün aşırı beraberlik ve incir kürü yaptığımdan ümidim vardı, birkaç kez idrar testi yapıp çizgi görmememe rağmen ümitle ümitsizliği beraber yaşadım. Moralim çok bozuk. Tahliller, muayeneler hepsi normal bizim. Ama olmadı işte... Adetim bitince rahim filmine gideceğim, çok korkuyorum ama gitmeliyim, çünkü rahim filmi esnasında tüplere gönderilen tazdikli ilaç sayesinde gebelik şansı artabiliyormuş, tabi tüplerde bir sorun yoksa... İnşallah bende de bir sorun yoktur, daha önce düşüğüm olmuştu, gebelik oluştu ama yine de insan endişeleniyor işte... Benden haberler böyle işte. Artık yeni BAT 16 Ekim. Ama bu günden sonra çok fazla düşünmeyeceğim, işime ve tezime odaklanmam lazım çünkü. Hem belki dikkatim bebek üzerinde olmazsa, strese girip, merak edip durmazsam belki de daha kolay olacaktır...
Eskisi kadar sık yazmamaya karar verdim. Sadece ara ara liste güncellemesi yapar giderim, sağlıcakla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?