- 9 Mart 2011
- 147
- 80
- 323
yerleşme kanaması desek bukadar sürmez bekle bakalım biraz daha...yarın belki reql olursun...bnmde geçen ay damla damla geldi 1hafta boyunca..ertesi gün reql oldum sanırım havalardan..
kızlar sevincimi sizlerle paylaşmak istedim HAMİLEYİM rabbim en yakın zamanda sizlere de nasip etsin isteyen herkese versin inş.
kızlar sevincimi sizlerle paylaşmak istedim HAMİLEYİM rabbim en yakın zamanda sizlere de nasip etsin isteyen herkese versin inş.
Tebrikler canım gözün aydınnnkızlar sevincimi sizlerle paylaşmak istedim HAMİLEYİM rabbim en yakın zamanda sizlere de nasip etsin isteyen herkese versin inş.
Tebrikler canım gözün aydınnn
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..
e hiç bahsetmemişsin kan testi mi yaptırdın idrar da mı sadece?
değerin kaç çıktı..adetin kaç gün gecikti:
çok teşekkürler darısı isteyenlerin başına gecen ay 20 adet olmuştum normalde bir hafta en geç 5 gün önce gelirdi idrar testi yaptım direk çift çizgi çıktı kan testine pazartesi gidicem.
canım kendine sıkıntı yapma lütfen ben 12 ay uğrastım,tam 12.ayımda oldu çok sükür.. rahim filmi çekildim geçen ay,bu ay bebis oldu..belki seninde tüplerde yapısıklık falan vardır...kızlar moralim çok bozuk 3 gün sonra regl olacam bu ay da hamile değilim(( belim çok ağrıyo ve karın ağrım da başladı tıpkı diğer aylarda olduğu gibi... çocuk olsun diye ne yapmayalım lütfen akıl verin... doktora gittim muayene oldum bi problem yok sadece iltihap var dedi ve fitil verdi kullandım geçti mi bilmiyorum acaba ondan mı çocuk olmuyo çok karışık kafam..
merhaba kızlar bugün iki farklı testte denedim ve silik çift çizgiyi gördüm çok şükür..Bugün adet günüm normalde..Allahım isteyen herkese nasip etsiiin
merhaba kızlar bugün iki farklı testte denedim ve silik çift çizgiyi gördüm çok şükür..Bugün adet günüm normalde..Allahım isteyen herkese nasip etsiiin
amin canım inşallah Rabbim seninde kucaqına almayı saqlıkla nasip etsin...nevale erginsena teşekkürler kızlar..Allahım en kısa zamanda sizede bekletmeden versin inşallah
merhaba kızlar.dayanamayı acile gittim kan testi yaptırdım değer 56 çıktı.sizce nasıl?
merhaba kızlar.dayanamayı acile gittim kan testi yaptırdım değer 56 çıktı.sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?