kızlar bu gün adet günüm ama gelen giden yok daha..belirti de yok...adet öncesi her ay göğüslerim ağrırdı...bu ay o da olmadı...2 gün önce test yaptım tabi ki de negatif...öfff beklemek çok zor yaaaa....ne olur destek olun..
hayırlısı olsun inş Allah nasip eder inş
İnşallah canım inşallah herşey yolunda gider senin için meleğini kazasız belasız sağlıcakla kucağına alırsın :)
merhaba canım ıkıncı degerım pazar gunuydu 56.6 cıktı kantestım doktorum az buldu degerı bakalım salı gunu kontrol var ne olacak
canım yazı beni gerçekten çok etkiledi...sarsılıp kendime gelmemi sağladı...ama ne yazık ki bu sadece bir kaç gün sürüyor..sonra neden ben demeye başlıyorum...zannediyorum ki çocuğu olan herkes mutlu,huzurlu...
günaydın canım enazından olumsuz bir sonuç yok yarın da inşallah kesin hamilelik haberini alırsın inşallah:), bende hala beklemedeyim 3 günüm kaldı kırmızılar gelecek gibi ağrılarım var cumartesi dayanamadım arkadaşımın eczanesinde idrar testi yaptık tek çizgi2 saat sonra baktım atmamıştım çoook silik 2. çizgi vardı bakalım ama ümidim yok pek hayırlısı artık
sabah açtım forumu aklımda ebsonla sen vardın zaten :) naptılarki diye meraktaydım o da henüz görünmüyor ama
ben yarını beklıyorum sabah doktor kontrolum var yavas ılerlıyor dedı kan tahlılı sonucuma baktı yarın kontrole cagırdı bende alman hastanesınde yaptırdım alper şişman doktorum gel bır bakalım dedı hayırlısı ama cok heyecanlıyım
kızlar reql olunca herkesin morali bozuldu herkes kenara çekildi hadi gelin destek olalım birbirimize...kür mür bişeyler yapalım motivasyonumuzu yüksek tutalımki bebişimiz çabuk gelsin..hadi bakalım ekim ayı için neler yapalım atın fikirleri ortaya
ebsonn aklım sende cnm hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
iyi düşün iyi olsun , dua et ben yaptım elimden geleni gücümün yettiğini gerisini sana bıraktım Allah'ım.....çoook sıkıldığımda dilimden düşmez bu.
sabah açtım forumu aklımda ebsonla sen vardın zaten :) naptılarki diye meraktaydım o da henüz görünmüyor ama
Kızlar, ebson un bat dündü, ne oldu, gebelik vs var mı?
Geçmişe şöyle bir baktım ama göremedim?
günaydın canım buradayım dün adet tarihimdi olmadım eger bugünde olmazsam yarın sabah test yapıcam:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?