Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

canım üzlme yalnız değilsin bende aynen senin gibiyim 2 gün sonra adet günüm ama o kadar çok ağrım var ki 2 güne kalmaz adet olurum diye düşünüyorum.. bende tes yaptım negatif çıktı

bu adetim iyice sapıttı benim yaaa. normalde 23 ünde olmam gerekiyordu. 18 inde geldi ama o günden beri damla damla ve pembe kahverengi geliyo. sanki sulu gibi. endişede ediyorum acaba gebelik varda tutunsammı yoksa düşssem mi diye bişey mi oluyo diyorum. bugun test yaptım ikinci çizgi renksiz ama belirgindi. bilemedim yarın doktora gitsemmi yoksa daha beklesemmi ne yapsam bilemedim bi akıl veri lütfeeennn

ben de test yaptım yine negatif.. zaten ağrım arttı ve çok fazla gazım var her ay olduğu gibi.. bu ay da tüm ümitlerimi kestim ve adet olmayı bekliyorummmm..

Benimde yarın bat günüm ve iki gündür kasık ağrılarım var geldi gelecek kırmızılar

Kızlar, ebson un bat dündü, ne oldu, gebelik vs var mı?
Geçmişe şöyle bir baktım ama göremedim?

merhaba canım ıkıncı degerım pazar gunuydu 56.6 cıktı kantestım doktorum az buldu degerı bakalım salı gunu kontrol var ne olacak

günaydın canım enazından olumsuz bir sonuç yok yarın da inşallah kesin hamilelik haberini alırsın inşallah:), bende hala beklemedeyim 3 günüm kaldı kırmızılar gelecek gibi ağrılarım var cumartesi dayanamadım arkadaşımın eczanesinde idrar testi yaptık tek çizgi 2 saat sonra baktım atmamıştım çoook silik 2. çizgi vardı bakalım ama ümidim yok pek hayırlısı artık

vardır bir bildiği Yaradan'ın demek lazım bazen ,bende toparlıyorum kendimi aklıma geliyor yine acabalar ama herşeye rağmen umudumuzu kesmeyelim

gunaydın umudunu yıtırme canım ınsallah hamişlerin arasında sen de olacaksın dualarım senınle

sabah açtım forumu aklımda ebsonla sen vardın zaten :) naptılarki diye meraktaydım o da henüz görünmüyor ama

ben yarını beklıyorum sabah doktor kontrolum var yavas ılerlıyor dedı kan tahlılı sonucuma baktı yarın kontrole cagırdı bende alman hastanesınde yaptırdım alper şişman doktorum gel bır bakalım dedı hayırlısı ama cok heyecanlıyım

iyi düşün iyi olsun , dua et ben yaptım elimden geleni gücümün yettiğini gerisini sana bıraktım Allah'ım.....çoook sıkıldığımda dilimden düşmez bu.

günaydın şekerim hala adet olmadım ama bugünde olabilir çünkü her 24 de oluyordum

iyi düşün iyi olsun , dua et ben yaptım elimden geleni gücümün yettiğini gerisini sana bıraktım Allah'ım.....çoook sıkıldığımda dilimden düşmez bu.

her zaman her dakıka dua eduyırum zaten elımızden gelenı yaptık takdır allahın artık degerler nıye yavas ılerlıyor onu anlamadım doktorda cagırınca tedırgın oldum nedense

sabah açtım forumu aklımda ebsonla sen vardın zaten :) naptılarki diye meraktaydım o da henüz görünmüyor ama

günaydın canım buradayım dün adet tarihimdi olmadım eger bugünde olmazsam yarın sabah test yapıcam:18:

cumartesi akşamından beri hafif bi kanama başladı. bu sabah arttı... dün gittiğim doktor düşük tehlikesi var dedi. birazdan tekrar başka bir doktora gideceğim.
kızlar ne olur bana dua edin.... bebişim kalsın benimle ................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…