Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

sezen ve taha tebrik ediyorum.. gözünüz aydın.. hayırlı bebekleriniz olur inşallah... darısı başımızaaa

hadı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz o zaman[/QUOTE]

evet canım haklısın sıkıntı yapmak iyi değil ama insanın elinde de değil bilirsin sen de anlarsın halimizinden.. bakalım bikaç ay daha deneyecem yine olmazsa giderim doktora tekrar.. inşallah fazla uğraşmaya gerek kalmadan bebek olur allahtan hayırlısı olsun..

ayayayay ne de çok hamişi olmuş topiğimizin maşallah bizee... hamişlerimiz diğer anne adaylarına uğur olsun inşallah (= bütün arkadaşların bebişleri gelsin diye dua ediyoruuum (= Allah kabul etsiiin .. Allah bizlere de sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasib etsin..

canım yazı beni gerçekten çok etkiledi...sarsılıp kendime gelmemi sağladı...ama ne yazık ki bu sadece bir kaç gün sürüyor..sonra neden ben demeye başlıyorum...zannediyorum ki çocuğu olan herkes mutlu,huzurlu...

kızlar bu gün adet günüm ama gelen giden yok daha..belirti de yok...adet öncesi her ay göğüslerim ağrırdı...bu ay o da olmadı...2 gün önce test yaptım tabi ki de negatif...öfff beklemek çok zor yaaaa....ne olur destek olun..

Ebson canim senin kirmizilar geldimi insallahh gelmemistir sen hamile ol bende bu ay umit yok senden guzel haber alayim su anda tek istedigim bu

Gunaydin kizlar :)
Gamzelim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin :)
Darisi tum bekleyenlerin basina...benim bat 4 dun sonra sabah kahverengi bir leke gordum ve umutlandim tabiki hamis kalan kizlar sizdede oldu mu? Son belirtiler goguslerde uclarinda beyaz puturcuklenme ve birden gelen bulantilar

hadi ii gecelr kuzenim şuan itibari ile doğurdu şükür
gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün
canım hayırlısı olsun çok zor ilk günü atlatmak kendimden biliyorum..ama Rabbimiz dualara icabet edendir bak birsürü kişi birbirimiz için dua ediyoruz olucak inşallahh...
Kizlar malesef negatif cikti moralim bozuldu tabi ama adette olamadigimdan cok sinir oluyorum yarin doktorumu arayacagim bakalim o ne diyecek sizlere guzel haberlerle donmek isterdim uzgunum

canım demekki böyle hayırlısymış üzme kendini...önümüzdeki aya adapte olalım hem belki geç döllenmedir biraz bekle bakalım..

günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar

canım hadi hayırlısı olsun inşallah yerleşme kanamasıdır

Herkese Gunaydın bayanlar..
yeni yeni hamiş haberleri almışız ohh maşalahhhh
daha da artar umarım
butun yeni anne adaylarımızı cokkk cokkkktebrik ediyorum hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız inşallah

merhaba kızlar.dayanamayı acile gittim kan testi yaptırdım değer 56 çıktı.sizce nasıl?
bat tarihin ne zaman canım? benim adete 2 gün kala 30 du.bugün bat günüm simdi kan vermeye gitcem..

hadı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz o zaman

evet canım haklısın sıkıntı yapmak iyi değil ama insanın elinde de değil bilirsin sen de anlarsın halimizinden.. bakalım bikaç ay daha deneyecem yine olmazsa giderim doktora tekrar.. inşallah fazla uğraşmaya gerek kalmadan bebek olur allahtan hayırlısı olsun..[/QUOTE]
insallah canım benim anlıyorum seni,insallah çok bekletmez bebişin,hayırlısıyla önce güzel haberini alrısın sonrada kendisini:)

canım benim bat bugün..yani tam 4 haftalık oldu.bulantım falan yok..günde 1 kez belki..uykumda hiç yok..sadece bel ve kasık ağrımla göğüs ucunda bahsettiğin durumun bende de var ve göğüs ucu çok acıyodu..bugün geçti ama bu seferde sanırım şişmeye basladı gerginlesti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…