Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Çok güzel tablo yapmışsın, benim adım yok. Tabii neden, çünkü ben tarih vermedim. Çünkü bilmiyorum. Daha da dogrusu hesaplamak istemedim. Çünkü o günler yaklaştıkça strese giriyorum. En iyisi mi saymayayım dedim))
şimdi rica etsem, tarihsiz yazabilir misin beni?

.....

52 Anniş Adayı Olarak Hızla Çalışmalara Başladık, Sıkı Durun Biz Geliyoruz...

[table="width: 500, class: Grid"]
[tr]
[td] Anniş Adayı [/td]
[td] Beklenmeyen Adet Tarihi [/td]
[td] Sonuç [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sedaak[/td]
[td]2 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sevoo_83[/td]
[td]2 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kuramm[/td]
[td]2 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sengelen[/td]
[td]3 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sub[/td]
[td]3 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Shcne[/td]
[td]3 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yosun[/td]
[td]4 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cicekdemeti[/td]
[td]4 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mavijiklet[/td]
[td]4 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]22Merve22[/td]
[td]6 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nevalee[/td]
[td]6 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Waves[/td]
[td]6 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Minnakmelek[/td]
[td]7 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Benimben61[/td]
[td]7 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ecrin87[/td]
[td]7 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Paposoner[/td]
[td]8 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Egumus[/td]
[td]8 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mucize_ge[/td]
[td]8 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Thesun[/td]
[td]9 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bir_zamanın_prensesi[/td]
[td]10 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yesalp[/td]
[td]10 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sanem55[/td]
[td]11 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bosver[/td]
[td]12 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]İcetea17[/td]
[td]12 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Aysemm061[/td]
[td]12 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Medne[/td]
[td]14 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Rainsun[/td]
[td]15 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Drc05[/td]
[td]15 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Erginsena[/td]
[td]16 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mucizeguyem[/td]
[td]16 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Umaynur[/td]
[td]17 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cevodileksu[/td]
[td]17 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zhd[/td]
[td]18 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bilgemadam[/td]
[td]18 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Krizantem1212[/td]
[td]18 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mmlkk[/td]
[td]19 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Phia[/td]
[td]19 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Aylin8585[/td]
[td]19 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Atlanta[/td]
[td]20 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Savas5482[/td]
[td]20 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Perakedisi[/td]
[td]20 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Tugce76[/td]
[td]21 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]19asos03[/td]
[td]21 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Elisaa[/td]
[td]22 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Asesulfam[/td]
[td]22 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Umut27[/td]
[td]23 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Acemiperi[/td]
[td]23 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ebson[/td]
[td]23 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sosyoloji12[/td]
[td]24 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Monalisa79[/td]
[td]24 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]WhitLove[/td]
[td]26 Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Siyahkuğu[/td]
[td]Sürpriz Eylül[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Nerede eşin? Yakindaysa gelsin. Yumurta zaten 12- 24 saat kadar yaşıyor, bir iki gün önce iliski olduysa o da iyi çünkü spermler de 72 saate kadar yaşıyor. Allah yazdıysa bir sekilde buluşur ikisi.

yok be canım. o şehir dışında çalışıyo. sadece pazar günleri eve gelebiliyo. yani 2 gün sonra gelcek. benim o yüzden şansım hep düşük

aslında çok doğru söylüyorsun canım benim de doktorum stres yapma diyor ama ben dayanamıyorum ya spor yapıyorum ya kocama sarıyorum yada burada kk gezip duruyorum düşünmemek elimde değil ne yapsam da stres olmasam bilmiyorummm

Phiacigim teşekkür ederim. Çok mutlu oldum şimdi listede adımı görünce.inşallah yanında hamile yazdığı zamanları da tez zamanda görürüz. Listedeki herkese bol şans diliyorum.yumoslarimiz kaliteli olsun, spermlerle buluşsun, boy boy evlatlarımız olsun inşallah.

Hadi ya! Sen gidemez misin yanına?

yok canım. ben samsundayım. o şuan antalyada. yarın akşam yola çıkar. antalya samsun arası 18 saat zaten.
gerçi burdada çok okudum yumurtlama dönemine önem vermeden ayda 1-2 ilişkiyle hamile kalanları. umarım bendede olur. ALLAH izin verirse. napayım başka çarek yok. bu ayda denk gelmedi. ama tekrar yumurtlama olur belki. çünü daha erken oldu. aslında 4-5 eylülde olması gerekiyordu

Başka seylere yoğunlaşmak gerek aslında ama mümkün mü? İnsan bir hafta kala strese giriyor. Benim aşırı stresten basım bile ağrıdı. Yapmayayım diyorum, nafile!
Bir yol bulursan bana da haber ver. Bir de şimdi aklıma geldi, melissa cayı icebiliriz strese iyi geliyor.

benimde senin gibierken oldu sanırım canım..üzülmee allah bğyğk dediğin gibi 1-2 ilişki ilede kalanlar var kurban oldugum ol dedimi oluyor valla kuzenim hamile oldugundan heberı bıle yok denıze gıtmış koca iskelelerden atlamış çocuk yok diye ,bide oğlu var 24 saat kucagında gezmıs yaramzda o ay hamıle oldugnu ogrenmiş yani olcagı varsa her şekilde oluyorr..sen sıkma canınıı hafta sonunu değerlendirr

tabi bizim böyle stres olmamızda toplumsal baskıda var. herkes heray soruyor. benim çok zoruma gidiyor. ama ne yuapalım elimizden bişey gelmiyor. melissa çayını deneyeceğim. ama sporu da tavsiye ederim çok iyi geliyor hırsımı sinirimi alıyor benim sakinleşiyorum.lakin sonra sil baştan yineee

benimde senin gibierken oldu sanırım canım..üzülmee allah bğyğk dediğin gibi 1-2 ilişki ilede kalanlar var kurban oldugum ol dedimi oluyor valla kuzenim hamile oldugundan heberı bıle yok denıze gıtmış koca iskelelerden atlamış çocuk yok diye ,bide oğlu var 24 saat kucagında gezmıs yaramzda o ay hamıle oldugnu ogrenmiş yani olcagı varsa her şekilde oluyorr..sen sıkma canınıı hafta sonunu değerlendirr

benimde senin gibierken oldu sanırım canım..üzülmee allah bğyğk dediğin gibi 1-2 ilişki ilede kalanlar var kurban oldugum ol dedimi oluyor valla kuzenim hamile oldugundan heberı bıle yok denıze gıtmış koca iskelelerden atlamış çocuk yok diye ,bide oğlu var 24 saat kucagında gezmıs yaramzda o ay hamıle oldugnu ogrenmiş yani olcagı varsa her şekilde oluyorr..sen sıkma canınıı hafta sonunu değerlendirr..

Haydi inşallah bakalım. Allah ol derse olur.
Benim eski doktor anlatmıştı, bir hastası, adetin ikinci gunü hamile kalmış, arkada bekleyen yumurtası varmış çünkü, nasıl oluyorsa?
Çok şaşırmıştım. Bir de çok yakın arkadasım dogum kontrol hapı kullanırken hamile kaldı, saati saatine almadığı icin. Başka bir arkadasım da doktoru sen pko hastasisin, tedavisiz hamile kalamazsın dediği halde kendiliğinden hamile kaldı. O yüzden ben çok umutluyum.O, ol derse olacak.

Evet spor yapmak iyi de ben harıl harıl çalışıyorum, öyle bir zamanım yok, ya da ben useniyorum ne bileyim. Ben dua ediyorum o da rahatlatıyor. Bir de origami yapmak istiyorum, yabancı sitelerde açık açık anlatıyor nasıl yapıldığı.

evet canım haklısın. sen bari değerlendir. neden erken olduk acaba. belki tekrar olur. caba ayda 1 keremi oluyoki

bende ilk hamileliğimde doğum kontrol hapı içerken oldum. hemde 3 ay düzenlide adet oldum. sonra kürtaj olmaz zorunda kaldım. gerçekten Allah ol deyince oluyo.

Canım, hamilelikte bitki çaylarından bazıları mesela adaçayı düşüğe neden oluyormuş. Bitki çayı içmeyin sakın bu aralar, meyve çayı falan için en azından. Bir araştır yine de istersen, bana sakın içme falan demişlerdi

evet canım haklısın. sen bari değerlendir. neden erken olduk acaba. belki tekrar olur. caba ayda 1 keremi oluyoki

bakalım cnm hayırlısı ama bende anlamadım mevsimsel bişeymi acaba erken olması bıde bu kadar bariz anlaşılmazdı garip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…