gökten patır patır melek yağsın birer tanede bizim göbişlerimize düşsün :)
eylül annelerinin topiqine girdim kızlar biraz mesajları okudumm...bazıalrı erken doqum yapmuş bebişleriyle resimleri var bazıları doqum günlerini bekliyor kimisi doquma gitmiş ayy bir heyecanlı ki gözlerim doldu okurken..bizlerede nasip etsin Rabbim inşallah..sizler gençsiniz benim yaşım 37 olmucak diye korkuyorum
ben bu ay başladım dün 1 bugün 2.günüm
uuzlmemeye caliş tatlim... bende cok korkuyorum olmuycak diye oturup aglıyorum cok kotuyum ya.. off niye biz hemen hamiş kalamıyoz benden once evlenenler hamile bile cok uzuluyorum kendımı eksık hissediyorum resmen
günaydın kızlar
benim batım 30 ağustostu ama hala adet olmadım..
testide adetten 5 gün önce evde yapmıştım negatifti..
sonra bi daha da yapmadım test falan...
kızlar test yapmak içimden gelmiyor hiç
aynı zamanda baslamışık demek...
canım aynı duyguları bende yaşıyorum benden önce evlenenler doğurdu bende olmayacak diye panik yapıyorum çok ama ne yapalım herşey allahtan vardır elbet bir hikmeti hayırlı zaman ne zamansa onu bekliyoruz galiba
yaa ama ibrah,m saraçoğlunu sitesinde öğle ve akşam yemeklerinden önce diyor ben çalıştığım için öğle yapamam sabah ve akşam yapıyorum etkisi olur mu acaba?sen nasıl yapıyorsun adetin kaçıncı günü başladın ve kaç gün yapacaksın?Ne çok soru sordum değil mi
tatlim calisanlar icin aksam yemegınden once ve yatmadan once diye okumuştum ben bende sen gibi calişiyorum hata şu anda işten yaziyorum... benim adetim bitelli 8gun falan oluyorum iste 15gun duzenli şekilde yapicam sonrada bi kac gun bekleyip incirkurunu yapicam... ve eşimede kecıboynuzu kuru yapmayı dusunuyorum...
ekliyorum cnmbeni de unutmayın kızlar 18 eylül
günaydın kızlar
benim batım 30 ağustostu ama hala adet olmadım..
testide adetten 5 gün önce evde yapmıştım negatifti..
sonra bi daha da yapmadım test falan...
kızlar test yapmak içimden gelmiyor hiç
merhaba kızlar herkese hayırlı hafta sonlarıı
eylül ayına girmiş bulunuyoruz RABBİM bu ayı herbirimiz için hayırlı bereketli saqlıklı bol paralı ve bebişli olarak tamamlamayı nasip etsin Rabbim herkesin bütün hayırlı dualarını kabul etsin herkes mutlu olsun inşallahhhh
tamam o zaman zararın nederisinden dönersem kardır.bugün zaten 4.gün başladığım bu akşamdan itibaren akşam ve yatmadan önce yaparım.bende incir kürüne başlayacağım ama hani bu soğan kürünü 2.adetten öncede 7-10 gün falan yapın diyor ya ona taklıdım onuda yapıp incire mi başlasam diye.Benim eşim geçen c.tesi varikoselden ameliyat oldu onada keçi boynuzu başlayacağım ama en azından 2-3 hafta geçsin diye bekliyorum.
Bu arada bende işten yazıyorum ayın son günü ve ilk günü müthiş yoğun oluyoruz işim ne zaman biterse o zaman eve gidecem düşün yani ama kendimi alamıyorum napayımmm siteden
kolay gelsıno zaman,bizdede bugun hic iş yok ben surekli sitede geziyorum.. sogan kurunu 2ay yapıcm sonra ıncıre gecıcem ama kocam icin keciboynuzu kurune baslıycam..bu arada gecmiş olsun eşinede... sogan kurune gelince bi sey olmaz onemli olan icmiş olman bence.. inşallah hamile kalırız bir anonce bebiş haberını alırız...
inş. bizim için bu ay hiç umut yok ameliyat için 3-4 ay daha rahatım ama yinede bu topicte olmak mutlu ediyor beni:)inş. herkse biran önce bebişine kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?