Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

günaydın kızlar
benim batım 30 ağustostu ama hala adet olmadım..
testide adetten 5 gün önce evde yapmıştım negatifti..
sonra bi daha da yapmadım test falan...
kızlar test yapmak içimden gelmiyor hiç

gökten patır patır melek yağsın birer tanede bizim göbişlerimize düşsün :)

amin aminnnn inşallah hepimiz hamiş oluruzzz.. ama benim pek umidim yok acıkcası duzensız adet oluyoum surekli.. bide kımı zaman olmuyo doktorda onumuzdeki adet gununde gel soruna bakalım dedi.. off off inş hamiş kalırım bi şeye gerek kalmadan

uuzlmemeye caliş tatlim... bende cok korkuyorum olmuycak diye oturup aglıyorum cok kotuyum ya.. off niye biz hemen hamiş kalamıyoz benden once evlenenler hamile bile cok uzuluyorum kendımı eksık hissediyorum resmen

kızlar günaydın bugün itibari ile hissettiğim hiçbir belirti kalmamış durumda uçup gittiler sanki psikolojikti galiba

uuzlmemeye caliş tatlim... bende cok korkuyorum olmuycak diye oturup aglıyorum cok kotuyum ya.. off niye biz hemen hamiş kalamıyoz benden once evlenenler hamile bile cok uzuluyorum kendımı eksık hissediyorum resmen

canım aynı duyguları bende yaşıyorum benden önce evlenenler doğurdu bende olmayacak diye panik yapıyorum çok ama ne yapalım herşey allahtan vardır elbet bir hikmeti hayırlı zaman ne zamansa onu bekliyoruz galiba

günaydın kızlar

adetlerin düzenlimiydi?idrar testini zaten tecrübeli arkadaşlar çok yanıltıcı olduğunu söylüyorlar.Olmazsa bir iki gün daha geçsin dayanabilirsen çünkü ben dayanamazdım tekrar yaparsın inş. hamişsindir

aynı zamanda baslamışık demek...

yaa ama ibrah,m saraçoğlunu sitesinde öğle ve akşam yemeklerinden önce diyor ben çalıştığım için öğle yapamam sabah ve akşam yapıyorum etkisi olur mu acaba?sen nasıl yapıyorsun adetin kaçıncı günü başladın ve kaç gün yapacaksın?Ne çok soru sordum değil mi

o hayırlı zaman bi gelse yeter artık her seferinde umitlenmekten bıktım...

tatlim calisanlar icin aksam yemegınden once ve yatmadan once diye okumuştum ben bende sen gibi calişiyorum hata şu anda işten yaziyorum... benim adetim bitelli 8gun falan oluyorum iste 15gun duzenli şekilde yapicam sonrada bi kac gun bekleyip incirkurunu yapicam... ve eşimede kecıboynuzu kuru yapmayı dusunuyorum...

tamam o zaman zararın nederisinden dönersem kardır.bugün zaten 4.gün başladığım bu akşamdan itibaren akşam ve yatmadan önce yaparım.bende incir kürüne başlayacağım ama hani bu soğan kürünü 2.adetten öncede 7-10 gün falan yapın diyor ya ona taklıdım onuda yapıp incire mi başlasam diye.Benim eşim geçen c.tesi varikoselden ameliyat oldu onada keçi boynuzu başlayacağım ama en azından 2-3 hafta geçsin diye bekliyorum.
Bu arada bende işten yazıyorum ayın son günü ve ilk günü müthiş yoğun oluyoruz işim ne zaman biterse o zaman eve gidecem düşün yani ama kendimi alamıyorum napayımmm siteden

beni de unutmayın kızlar 18 eylül
ekliyorum cnm
günaydın kızlar

canım 1-2 gün daha geçsin testi tekrarlayalım..daha önce gecikme oluyormuydu hiç?

Son düzenleme:
merhaba kızlar herkese hayırlı hafta sonlarıı
eylül ayına girmiş bulunuyoruz RABBİM bu ayı herbirimiz için hayırlı bereketli saqlıklı bol paralı ve bebişli olarak tamamlamayı nasip etsin Rabbim herkesin bütün hayırlı dualarını kabul etsin herkes mutlu olsun inşallahhhh

AMİNNN tatlımm aminnn ...:))

kolay gelsıno zaman,bizdede bugun hic iş yok ben surekli sitede geziyorum.. sogan kurunu 2ay yapıcm sonra ıncıre gecıcem ama kocam icin keciboynuzu kurune baslıycam..bu arada gecmiş olsun eşinede... sogan kurune gelince bi sey olmaz onemli olan icmiş olman bence.. inşallah hamile kalırız bir anonce bebiş haberını alırız...

inş. bizim için bu ay hiç umut yok ameliyat için 3-4 ay daha rahatım ama yinede bu topicte olmak mutlu ediyor beni:)inş. herkse biran önce bebişine kavuşur

kızlar çok tuhaff geçen ay saatleri dakikaları günleri sayıyordum takvıme bakıp duruyordum,ay sonu kırmızıları görünce çok üzülmüştümmm..:S bu ay takmıyorum demın bugun ayın 1imi olmuş aaa diye sordum o derece:) hayırlısı olsun bakalımmmmm...:))beynimde ufak bir çekmecede kocaman düşünce var ama çıkarmamaya çalışıyorum

inş. bizim için bu ay hiç umut yok ameliyat için 3-4 ay daha rahatım ama yinede bu topicte olmak mutlu ediyor beni:)inş. herkse biran önce bebişine kavuşur

benide :) inşallah bu ay hamiş olurum benim icinde dua edermisin ahh bi o olsa hemen gidip ona ciciler alcam ya hele eşime nasıl soliycem onu duşunuyorum bayılır falan herhalde .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…