kızlar çok tuhaff geçen ay saatleri dakikaları günleri sayıyordum takvıme bakıp duruyordum,ay sonu kırmızıları görünce çok üzülmüştümmm..:S bu ay takmıyorum demın bugun ayın 1imi olmuş aaa diye sordum o derece:) hayırlısı olsun bakalımmmmm...:))beynimde ufak bir çekmecede kocaman düşünce var ama çıkarmamaya çalışıyorum
benide :) inşallah bu ay hamiş olurum benim icinde dua edermisin ahh bi o olsa hemen gidip ona ciciler alcam ya hele eşime nasıl soliycem onu duşunuyorum bayılır falan herhalde .)
dualarım bu sitede tanıdığım bütün çaba veren ve isteyen arkadaşlarla zaten inş. Herkesin göbüşü dolar
benide :) inşallah bu ay hamiş olurum benim icinde dua edermisin ahh bi o olsa hemen gidip ona ciciler alcam ya hele eşime nasıl soliycem onu duşunuyorum bayılır falan herhalde .)
Cnım ben eşime müjdeyi vermek için kutu içindeki bebiş patiklerinden alıcam...üstünede yaptıqım çift çizgili testi koyup paketlicem...ve o akşam dışarda yemeqe çıkıp süpriz yapmak istiyorum..
tb ederim seni nasıl gun saymiyorsun :)
Cnım ben eşime müjdeyi vermek için kutu içindeki bebiş patiklerinden alıcam...üstünede yaptıqım çift çizgili testi koyup paketlicem...ve o akşam dışarda yemeqe çıkıp süpriz yapmak istiyorum..
güzel fikirler inş. en yakın zamanda çok beklemeden bende bu taktikleri uygulayabilirim
Duygulandım bak şimdi:)cok guzel bi fikirinşallah en kısa surede gercek olur..
bende patık dusunmustum bi ara ama esas fikrim baska ben sana hediye aldım dıycem paketi ona vermeyi dusunuyorum icinede emzik patik biberon koymayı dusunuyorum bide bitane karta baba ben geliyorum yazıcam :) kesin oturup aglar
cok guzel bi fikirinşallah en kısa surede gercek olur..
bende patık dusunmustum bi ara ama esas fikrim baska ben sana hediye aldım dıycem paketi ona vermeyi dusunuyorum icinede emzik patik biberon koymayı dusunuyorum bide bitane karta baba ben geliyorum yazıcam :) kesin oturup aglar
eşinin yerine oturup ben ağlayacağım şimdi
aglama canım inşallah ben hamiş kalimda ole aglıyalm...
bgn göğüslerim acımaya başladı yani adet olcam die sanırım üsüldüm sanki hafiften ama kasık ağrım geçmioo hemde hiç hamile olunca böylemi oluoki süreklimi ağrı oluo bilen warmııı bilgisayara eğilip yazzarken bile acıtıo
Çok sevindim canım adına ihtimalin çok yüksek darısı da bebis haberine olsun ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?