kız niyetiyle istemişlerdi ama oğlu oldu :)
kızlar bşey soracağım bugün regl 5günü varla yok arası bişey... çalışmalara bir gün sonra başlıyıcaz..fakat bugün kalktığımdan beri yürüyemiyorum bile bacaklarımı yukarı çekemıyorum kasıklarım ağrıyor üşüttümmü acaba gece.. içi ağrıo karnımın, sanırım üşüttüm bu etkilermi bu ayı yaa:/ bebiş için üşüttüyem bu sıcaktada da tulukla yatamamki offfkorktum şimdi..bu arada 4gündür incir kürü içiyorum omu yaptı acaba anlamadımki
kızlar bşey soracağım bugün regl 5günü varla yok arası bişey... çalışmalara bir gün sonra başlıyıcaz..fakat bugün kalktığımdan beri yürüyemiyorum bile bacaklarımı yukarı çekemıyorum kasıklarım ağrıyor üşüttümmü acaba gece.. içi ağrıo karnımın, sanırım üşüttüm bu etkilermi bu ayı yaa:/ bebiş için üşüttüyem bu sıcaktada da tulukla yatamamki offfkorktum şimdi..bu arada 4gündür incir kürü içiyorum omu yaptı acaba anlamadımki
canım bende soqan kürü yaptıqımda karın ve kasık aqrısından kıpırdayamamıştım..hatta eşim acile kaldırmak istedi ama bnm acile gitmeye bile halim yoktu..bende kürü hemen kestim...her bünyeye olumlu etki etmiyor cnm...
canım bende soqan kürü yaptıqımda karın ve kasık aqrısından kıpırdayamamıştım..hatta eşim acile kaldırmak istedi ama bnm acile gitmeye bile halim yoktu..bende kürü hemen kestim...her bünyeye olumlu etki etmiyor cnm...
çok anlamam ama 4 gündür yoğun incir yiyorsan bağırsaklarını bozmuş olabilir
yok baırsaklarım iyi canım orda sorun yok:) incir kürü yapıp içiyordum canım adetin 2ci gnü başladım bugun 4gün oluyor içeli sabah kalktıgımdn berı boleyım bacaklarıma vuruo bel kasık ağrısı tuhaf inş geçer akşama doğru .
Bu kürler neye göre yapılıyor
ne işe yarıyor?
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
diyerek açıyorum yeni topiqimizi arakadaşlarr...
hepimize hayırlı uqurlu olsun...
beklenmeyen adet tarihlerimizi yazın ekleyelim;
paposoner 8 eylül....
medne 14 eylül....
erginsena 16 eylül....
zhd 18 eylül....
mmlkk 19 eylül....
phia 19 eylül....
WithLove
merhaba arkadaslar korunmadigim 3 ayım benimde ins bu ay hepimiz güzel haberi alacaz...bu ay tedavi de gördüm... Benimde batim 7 Eylül eklerseniz sevinirim.
ben kür yaaprken bacaqımın tekini hiç oynatamadım..eşim acile götürmek istedi ayaqımı oynatamadıqım için gidemedim..ambulans çaqırmaya kalktı yine istemedim kendimi o güçte hissetmedim...kür mür asla yapmam bidaha...canımı yolda bulmadım ölüyodum nerdeyse...canım bıraksam mı acaba bilemedim şimdi 3gündür yoktu bişeyim çok tuhaf bir ağrı kasıklarımdabacaklarımı oturdugum sandalyeden aşşağı indirirken bile kasıklaırm batıyor sanki bıcak saplanıyor gibi
a.s cnm hoşgeldin..hemen ekliyorum tatlımslm kızlar. eh ağustostan eylüle geçtik. hadi hayırlısı :)) beni de ekleyin 24 eylül
hadi artık bu sefer olsun...
tatlım geçmiş olsun çölyak ne demek hiç duymadım daha önce :26:Kızlar Bat tarihim 8 eylül.. Adet döngüm 28 gün... Ben çölyak hastası olduğumu bayram öncesi ögrendim, Midemde de bir bakteri varmış.. Antibiyotik tedavisine 2 ay sonra başlayacakmış dr.. 3 ay gebelik düşünmeyin dedi, ama biz çoktan çalışma yaptık bayramda.. Hayırlısıyla bekliyorum tedirginim biraz da...
Dilerim bu ay isteyen herkese verir rabbim...
ya ben de bu ay soğan kürü yapmak istiyordum. acaba yapmasam mı. iyi olsun derken hasta etmeyelim kendimizi ???
vallaha ben de burdan öğrendim. gebeliği kolaylaştırdığı iddia ediliyor ama bilmiyorum ki. ters tepmesinden de korkuyorum açıkçası. ben henüz yapmadım bişey
anladım ne zamandır korunmuyorsun?
iki buçuk yıldır bekliyorum ilk bebişimi...bu ay ilk aşılamamı yaptırdım..ama sonuç fosss( beni de eklerseniz sevinirim.. tahmini bat 23 eylül.. ne demişler birlikten kuvvet doğar :))
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
diyerek açıyorum yeni topiqimizi arakadaşlarr...
hepimize hayırlı uqurlu olsun...
beklenmeyen adet tarihlerimizi yazın ekleyelim;
paposoner 8 eylül....
medne 14 eylül....
erginsena 16 eylül....
zhd 18 eylül....
mmlkk 19 eylül....
phia 19 eylül....
WithLove
merhaba arkadaslar korunmadigim 3 ayım benimde ins bu ay hepimiz güzel haberi alacaz...bu ay tedavi de gördüm... Benimde batim 7 Eylül eklerseniz sevinirim.
ekledim cnm
canım çok geçmiş olsun zor bir durum..peki tedavisi varmı yoksa ömür boyumu yemiceksin bunları...:26:Tahıl ürünleri alerjisi.. Un ile yapılmış şeyleri daha doğrusu tahılla yapılmış şeyleri yemnek yasak.. Gulitensiz ürünler yiyorum.. Ekmek unlu hamurlu herşey yasak...
inşallah en kısa zamanda RABBİMİZ bebişlerimize kavuşturur cnm...hemen ekliyorum bu aradaiki buçuk yıldır bekliyorum ilk bebişimi...bu ay ilk aşılamamı yaptırdım..ama sonuç fosss( beni de eklerseniz sevinirim.. tahmini bat 23 eylül.. ne demişler birlikten kuvvet doğar :))
8 ay oldu. ama inan çok sıkıldım. eylül de boş geçerse eşimle doktora gidicez. bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim. bu arada tabii benim yaş 34
canım ilk bebeqinmi olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?