Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

kızlar bşey soracağım bugün regl 5günü varla yok arası bişey... çalışmalara bir gün sonra başlıyıcaz..fakat bugün kalktığımdan beri yürüyemiyorum bile bacaklarımı yukarı çekemıyorum kasıklarım ağrıyor üşüttümmü acaba gece.. içi ağrıo karnımın, sanırım üşüttüm bu etkilermi bu ayı yaa:/ bebiş için üşüttüyem bu sıcaktada da tulukla yatamamki offf korktum şimdi..bu arada 4gündür incir kürü içiyorum omu yaptı acaba anlamadımki

kız niyetiyle istemişlerdi ama oğlu oldu :)

Allah gönlüme göre verirse bende kızı olsun istiyorum...cici cici kıyafetler uzun saçlar tokalar cadı cadı halleri cimcime tavırları bitiriyor beni...Allahım inşallah herkesin gönlüne göre hayırlı saqlıklı ve istediqimiz cinsiyette bebişler nasip eder.. amin..

çok anlamam ama 4 gündür yoğun incir yiyorsan bağırsaklarını bozmuş olabilir

canım bende soqan kürü yaptıqımda karın ve kasık aqrısından kıpırdayamamıştım..hatta eşim acile kaldırmak istedi ama bnm acile gitmeye bile halim yoktu..bende kürü hemen kestim...her bünyeye olumlu etki etmiyor cnm...

canım bıraksam mı acaba bilemedim şimdi 3gündür yoktu bişeyim çok tuhaf bir ağrı kasıklarımdabacaklarımı oturdugum sandalyeden aşşağı indirirken bile kasıklaırm batıyor sanki bıcak saplanıyor gibi

slm kızlar. eh ağustostan eylüle geçtik. hadi hayırlısı :)) beni de ekleyin 24 eylül
hadi artık bu sefer olsun...

Kızlar Bat tarihim 8 eylül.. Adet döngüm 28 gün... Ben çölyak hastası olduğumu bayram öncesi ögrendim, Midemde de bir bakteri varmış.. Antibiyotik tedavisine 2 ay sonra başlayacakmış dr.. 3 ay gebelik düşünmeyin dedi, ama biz çoktan çalışma yaptık bayramda.. Hayırlısıyla bekliyorum tedirginim biraz da...

Dilerim bu ay isteyen herkese verir rabbim...

ya ben de bu ay soğan kürü yapmak istiyordum. acaba yapmasam mı. iyi olsun derken hasta etmeyelim kendimizi ???

çok anlamam ama 4 gündür yoğun incir yiyorsan bağırsaklarını bozmuş olabilir

yok baırsaklarım iyi canım orda sorun yok:) incir kürü yapıp içiyordum canım adetin 2ci gnü başladım bugun 4gün oluyor içeli sabah kalktıgımdn berı boleyım bacaklarıma vuruo bel kasık ağrısı tuhaf inş geçer akşama doğru .

Bu kürler neye göre yapılıyor
ne işe yarıyor?

ben kür yaaprken bacaqımın tekini hiç oynatamadım..eşim acile götürmek istedi ayaqımı oynatamadıqım için gidemedim..ambulans çaqırmaya kalktı yine istemedim kendimi o güçte hissetmedim...kür mür asla yapmam bidaha...canımı yolda bulmadım ölüyodum nerdeyse...
slm kızlar. eh ağustostan eylüle geçtik. hadi hayırlısı :)) beni de ekleyin 24 eylül
hadi artık bu sefer olsun...
a.s cnm hoşgeldin..hemen ekliyorum tatlım
tatlım geçmiş olsun çölyak ne demek hiç duymadım daha önce :26:
ya ben de bu ay soğan kürü yapmak istiyordum. acaba yapmasam mı. iyi olsun derken hasta etmeyelim kendimizi ???

özellikle soqan kürü rahimi temizlediqi için düşüqe neden oluyormuş...hamile olduqumuzu anlayana kadar bebişi diskalifiye ediyor...aman sakınn

Tahıl ürünleri alerjisi.. Un ile yapılmış şeyleri daha doğrusu tahılla yapılmış şeyleri yemnek yasak.. Gulitensiz ürünler yiyorum.. Ekmek unlu hamurlu herşey yasak...

iki buçuk yıldır bekliyorum ilk bebişimi...bu ay ilk aşılamamı yaptırdım..ama sonuç fosss ( beni de eklerseniz sevinirim.. tahmini bat 23 eylül.. ne demişler birlikten kuvvet doğar :))

iki buçuk yıldır bekliyorum ilk bebişimi...bu ay ilk aşılamamı yaptırdım..ama sonuç fosss ( beni de eklerseniz sevinirim.. tahmini bat 23 eylül.. ne demişler birlikten kuvvet doğar :))

ikimizinde tahmini bat aynı. umarım 23 eylülde burdan birlikte seviniriz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…