Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

beni de eklermisin canım 3 eylül

evet ilk evlendiğimiz ay tek bir korunmasız ilişkiyle hamile kalmıştım. ve yıllardır en büyük korkum hamile kalmaktı.... ama şimdi 8 aydır olmuyor. hayat böyle bişey işte.....

neden canım bebek sahibi olmak korkutuyormu seni?

eskiden evet korkutuyordu. bi de önemli maddi problemler vardı. önce onları aşmamız gerekiyordu. bir süre sonra da zaten 2 kişilik dünyana alışıyorsun. ve bebek çok gerekli değil gibi geliyor. ama son bir yıldır artık eşimde ben de kendimizi hazır hissettik. ama maalesef şimdi de denemeler başarısız....

eskiden hiç dikkatimi çekmezdi ama şimdi her yerde hamile ya da minik bebişli anne babalar görüyorum. insan kendisi isteyince daha çok gözüne batıyor. darısı başımıza....

benim bir yengem var evlendiqi gibi hamile kaldı...ve bir oqlu oldu..birdahada bebek sahibi olamadı...şimdi hep yeni evlenenlere sakın korunmayın bir tane olsun sonra belki hiç olmaz diyorum....bir arkadaşımda 1 ay korundu ve şimdi 7 yıllık evli hala bebişi yok..gitmediqi doktor kalmadı...çok zor gerçekten..Rabbim her isteyene tattırsın bu muhteşem duyguyu..amin..

eskiden hiç dikkatimi çekmezdi ama şimdi her yerde hamile ya da minik bebişli anne babalar görüyorum. insan kendisi isteyince daha çok gözüne batıyor. darısı başımıza....

evet canım haklısın...önceki sene badana yapıcaz...eşim işten geldi dediki bütün herkes bu yıl evini boyama kararı almış nereye baktıysam ev boyuyorlar demişti

Hayırlı uğurlu olsun hepimiz için inşallah
bol bol hamiş haberi okuruz ve yazarız buraya inşallah Ya Rabbimm. aminn

20 eylül beklenmeyen adet tarihim tatlım beni de ekler misin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…