BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
diyerek açıyorum yeni topiqimizi arakadaşlarr...
hepimize hayırlı uqurlu olsun...
beklenmeyen adet tarihlerimizi yazın ekleyelim;
minnakmelek 7 eylül....
paposoner 8 eylül....
egumus 8 eylül....
medne 14 eylül....
erginsena 16 eylül....
zhd 18 eylül....
mmlkk 19 eylül....
phia 19 eylül....
umut27 23 eylül...
sosyoloji12 24 eylül....
WithLove 26 eylül....
ekledim cnm
canım çok geçmiş olsun zor bir durum..peki tedavisi varmı yoksa ömür boyumu yemiceksin bunları...:26:
inşallah en kısa zamanda RABBİMİZ bebişlerimize kavuşturur cnm...hemen ekliyorum bu arada
canım ilk bebeqinmi olucak..
eh ilk olacak diyemeyiz. 7 yıl önce bi hamilelik geçirdim ama aldırmak zorunda kalmıştım((((
eh ilk olacak diyemeyiz. 7 yıl önce bi hamilelik geçirdim ama aldırmak zorunda kalmıştım((((
Çok geçmiş olsun allah tekrarını göstermesin...
ekliyorum cnmbeni de eklermisin canım 3 eylül
hmmm... çok uzun bir ara olmuş canım :44:
ikimizinde tahmini bat aynı. umarım 23 eylülde burdan birlikte seviniriz....
evet ilk evlendiğimiz ay tek bir korunmasız ilişkiyle hamile kalmıştım. ve yıllardır en büyük korkum hamile kalmaktı.... ama şimdi 8 aydır olmuyor. hayat böyle bişey işte.....
neden canım bebek sahibi olmak korkutuyormu seni?
8 ay oldu. ama inan çok sıkıldım. eylül de boş geçerse eşimle doktora gidicez. bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim. bu arada tabii benim yaş 34
eskiden evet korkutuyordu. bi de önemli maddi problemler vardı. önce onları aşmamız gerekiyordu. bir süre sonra da zaten 2 kişilik dünyana alışıyorsun. ve bebek çok gerekli değil gibi geliyor. ama son bir yıldır artık eşimde ben de kendimizi hazır hissettik. ama maalesef şimdi de denemeler başarısız....
ekliyorum cnm
hmmm... çok uzun bir ara olmuş canım :44:
saaol canım inş. açılışı yaparım gerçi test yaptım negatif çıktı ama ben hala umutluyum
eskiden hiç dikkatimi çekmezdi ama şimdi her yerde hamile ya da minik bebişli anne babalar görüyorum. insan kendisi isteyince daha çok gözüne batıyor. darısı başımıza....
ekliyorum cnm
saaol canım inş. açılışı yaparım gerçi test yaptım negatif çıktı ama ben hala umutluyum
inşallah müjdeli haberini alırız yakında
evet canım haklısın...önceki sene badana yapıcaz...eşim işten geldi dediki bütün herkes bu yıl evini boyama kararı almış nereye baktıysam ev boyuyorlar demişti
2 eylül hadi inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?