Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

bu kadar güzel özetlenemezdi

hoş geldin.. BAT tarihlerimiz aynı... Ben çok ümitli değilim bu ay... Hakkımızda hayırlısı...

hoşbulduk
bekleye bekleye umut kalmadı ki canım
cok umutsuzluklar yıkımlar yaşadım bende....

her ay birbirinin aynı geciyooo

her ay aynı şeyler şu oldu galiba hamileyim bu oldu kesin hamileyim bi bakıyorsun kırmızı kart yemişsin

heheh evet yaa bi yandan yok nasıl olur zaten hamile kalamıyorum ki diyorum bi yanımda deli gibi hamile olduguma inanmak istiyor...
bu ay da aynı sekilde hiç bişey değişmiyoo
adet gelene kadar hep bi umut belki belki..
he bide test filanda yapıyorum
hiç bişi cıkmıyo zorla 2. cizg arıyom filan ayy ne salakça yaa

ama bu ay gecen aylardan farklı gögüslerim son 10 gün kala acayip sisti ve semsertler....
bilmiyorum belirti değildir heralde.. adete yakında şişer bu kadar olmuyo ama ...
belki erken olurum ondandır.. bilmiyorum off kafam cok karışıyo bata 5-6 kala ...

Sen nasılsın ?

merhaba arkadaşlar benimde bat 16 sı aranıza katılıyım dedim.
.daha yeni karar verdik tabi belli olmas hemen olurmu bilmiyorumki??

benim gibi yeni arar verenler varmı acaba aranızda??

Son düzenleme:
ben de gun asiri yapayim o zaman ben normalde yumrtlama takibi yaptiriyordum ama bu ay hsg cektirdim o yuzden bu ay baska bisi yapmayalim dedi doktorum...ondan kararsiz kaldim ben birazz...
üüf evet yaa
keşke belirti aramasak
kafamız mesgul olsaa
bende düşünmücem diyom ama ... olmuyo kiiii:18:

ayyyy o belirti aramak cok kotu birsey yaaaa yatiyorsun aklinda o kalkiyorsun acaba hamilemiyim?evde is yaparken,biriyle konusurken,biri sana derdini anlatirken,gezerken...vs,vs....
cok kotuuuu

merhaba arkadaşlar benimde bat 16 sı aranıza katılıyım dedim.
.daha yeni karar verdik tabi belli olmas hemen olurmu bilmiyorumki??

merhaba sende hoşgeldin:)
ilk ay denemeniz mi?

16 bat ise eger genelde adet günü belli olur testte ama bazende 1-2 gün gecince belli oluyor...

ben bir de adet oldugum halde bileee acaba ustune gorme falan olurmu ki falan diye dusunuyorum yaa kizlar...adetim az gelsin hemen aklima gliyor boyle seyler...az gobegim sissin acaba hamileyim de ben mi bilmiyorum diye bole sacma sapan dusunuyorum isteee....

hoşbulduk
bekleye bekleye umut kalmadı ki canım
cok umutsuzluklar yıkımlar yaşadım bende....

her ay birbirinin aynı geciyooo

önce sağlık... Ben çölyak hastası olduğumu öğrendim.. Bu ay gebelik olmazsa 2 ay daha bekliycem bebek için, doktor öyle söyledi... olursada zor bir süreç beni bekliyor..

nasıl cıktı sonuc?

ahaha evet yaa belki hamileyimdir dikkat ediyim kendime filan..
ama bu ay ilk defa hiç dikkat etmedim valla
koltukları cektim sildim süpürdüm uzandım misafir agırladım
ooo umrumda bile değil
varsa var yoksa yok

yetti artı beeeee

surda kalmış 4-5 gün... zaten ne olcaksa cıkıcak belirti melirti aramak yokkk

merhaba sende hoşgeldin:)
ilk ay denemeniz mi?

16 bat ise eger genelde adet günü belli olur testte ama bazende 1-2 gün gecince belli oluyor...

ewet ilk ay denememiz bakalım nolucak ??..ne zmaan belli olur diodum ben sormadan sen cevabını vermisiin cnm saol

(( ah canım Allah acısın haliimize ne diyim..
:) valla kafayı yedik iyicee

önce sağlık... Ben çölyak hastası olduğumu öğrendim.. Bu ay gebelik olmazsa 2 ay daha bekliycem bebek için, doktor öyle söyledi... olursada zor bir süreç beni bekliyor..

çölyak ne hastallıgı canım Allah şifa versin inşallah...

canım ben kırmızı kartı 3 gün önce yedim aslında bat bugündü ama 3 gün önce çarptı yüzüme gözüme al sana dedi kesin hamileyim diyodun ya dedi tokat gibi sağlı sollu :) hastanelik oldum hatta yazmıştım burda stres yaptım çok mide spazmı geçirdim şimdide gülüyorum hayat devam ediyo yeni umutlar arkamıza bakmayacağız yapacak birşey yok

selam kızlar nasılsınız?
bizde bu ay bebiş isteyenlerdeniz :)

ama yumurtlama takibi felan yapmadım.
ve ayın ortasında başladık.hayırlısı Allah'tan.
ayın 9 u günüm.heyecanla bekliyorum.
kasık agrılarım felan oluyor ama hamileliğe bağlamıyorum.piskolojik olarak insan kendine neler yapabiliyor
baktım bu günler kendi kendime zor geçicek,bari dedim benim gibi bekleyen arkadaşların yanında bekliyeyim günümü.
beni de aranıza alırmısınıııız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…