- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
kuzum ben artık hiç aldırmıcam belirtilere hep psikolojik çıkıyo
benide eklermisiniz
bat 8 Eylül :18::18:
Ummuumarcım,insanlar ne problemler varken ilk ayda hamile kalıyorlar.bi arkadaş polikistik over,4.ayda hamile kaldı yada daha az hatırlamıyorum.Bi arkadaşımda yumurta tembelliği vardı ilk denediği ay hamile kaldı ıkı gün önce görüştük.Bir arkadaşımız istemediği halde öylesine hamile kaldı,birtanesinin bebeği düştü iki ay sonra tekrar hamile kaldı,bi arkadaşın adeti okadar düzensiz cok gecikiyor gününde olamıyor 4. ayda hamile kaldı.İstanbulda bi arkadaşıma doktor hemen evlen cocugunun olması cok zor demiş evlendi 5 ayda hamile kaldı ki proflar bile tüp bebek diyorlardı,aynı şekilde ev arkadaşımın hormonlarında problem vardı ,doktor zor dedi2. denemede hamile kaldı......Bizde problem yok ama hamile kalamıyoruz,sebebi stres olabilirmi?Etraftakilerin baskısı ve aptalca soruları ve hatta ayıplamaları olabilirmi?Ya da Rabbim böyle istiyor olabilir mi?OLABİLİR..O yüzden yapacak bişey yok,sabır sabır sabır..
üüf evet yaa
keşke belirti aramasak
kafamız mesgul olsaa
bende düşünmücem diyom ama ... olmuyo kiiii:18:
hoş geldin.. BAT tarihlerimiz aynı... Ben çok ümitli değilim bu ay... Hakkımızda hayırlısı...
her ay aynı şeyler şu oldu galiba hamileyim bu oldu kesin hamileyim bi bakıyorsun kırmızı kart yemişsin
ben de gun asiri yapayim o zaman ben normalde yumrtlama takibi yaptiriyordum ama bu ay hsg cektirdim o yuzden bu ay baska bisi yapmayalim dedi doktorum...ondan kararsiz kaldim ben birazz...günaydın ....
iyi çalışın evet gün aşırı olması daha iyi sperm birikmesi bakımından
eşim bu ay bi taktik uyguladı benimde fark ettiim ama bana hiç söylemiyo 2 gün arayla ilişki oldu bizim bu ay :))))
ama 1 yıldır bekliyoruz bişey olmuyo..
benim doktor 15. ve 16. gün kesin ilişki olsun demişti..
üüf evet yaa
keşke belirti aramasak
kafamız mesgul olsaa
bende düşünmücem diyom ama ... olmuyo kiiii:18:
merhaba arkadaşlar benimde bat 16 sı aranıza katılıyım dedim.
.daha yeni karar verdik tabi belli olmas hemen olurmu bilmiyorumki??
hoşbulduk
bekleye bekleye umut kalmadı ki canım
cok umutsuzluklar yıkımlar yaşadım bende....
her ay birbirinin aynı geciyooo
ben de gun asiri yapayim o zaman ben normalde yumrtlama takibi yaptiriyordum ama bu ay hsg cektirdim o yuzden bu ay baska bisi yapmayalim dedi doktorum...ondan kararsiz kaldim ben birazz...
ayyyy o belirti aramak cok kotu birsey yaaaa yatiyorsun aklinda o kalkiyorsun acaba hamilemiyim?evde is yaparken,biriyle konusurken,biri sana derdini anlatirken,gezerken...vs,vs....
cok kotuuuu
tam çalışma dönemindesin canım iyi değerlendir...
merhaba sende hoşgeldin:)
ilk ay denemeniz mi?
16 bat ise eger genelde adet günü belli olur testte ama bazende 1-2 gün gecince belli oluyor...
ben bir de adet oldugum halde bileee acaba ustune gorme falan olurmu ki falan diye dusunuyorum yaa kizlar...adetim az gelsin hemen aklima gliyor boyle seyler...az gobegim sissin acaba hamileyim de ben mi bilmiyorum diye bole sacma sapan dusunuyorum isteee....
önce sağlık... Ben çölyak hastası olduğumu öğrendim.. Bu ay gebelik olmazsa 2 ay daha bekliycem bebek için, doktor öyle söyledi...olursada zor bir süreç beni bekliyor..
Dün değerlendirdik bugünde boş geçmicek. İnşallah hamile kalırız
heheh evet yaa bi yandan yok nasıl olur zaten hamile kalamıyorum ki diyorum bi yanımda deli gibi hamile olduguma inanmak istiyor...
bu ay da aynı sekilde hiç bişey değişmiyoo
adet gelene kadar hep bi umut belki belki..
he bide test filanda yapıyorum
hiç bişi cıkmıyo zorla 2. cizg arıyom filan ayy ne salakça yaa
ama bu ay gecen aylardan farklı gögüslerim son 10 gün kala acayip sisti ve semsertler....
bilmiyorum belirti değildir heralde.. adete yakında şişer bu kadar olmuyo ama ...
belki erken olurum ondandır.. bilmiyorum off kafam cok karışıyo bata 5-6 kala ...
Sen nasılsın ?
önce sağlık... Ben çölyak hastası olduğumu öğrendim.. Bu ay gebelik olmazsa 2 ay daha bekliycem bebek için, doktor öyle söyledi...olursada zor bir süreç beni bekliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?