doktor tetkik yaptı mı tahlil falan bende gitmeyi düşünüyorum da bu ayda olmazsabiraz faydası olursa şöyle soyleyeyım sana.bizim de bu ay 5.denememiz bende meraktan koşa koşa dr gittim.dr da çok yenı oldugunu,acelemizin ne oldugunu,hatta (muayne de biraz sıkıldıgım için)kendim kaşınıp geldiğimi soyledi.espriyle tabii yanı çok yenıyız bunu ciddi ciddi soyluyorum.durmak yok yola devam
bozma moralini
Hanimlar size soruyum yani ne yapacagimi artik kendimde tutduramadigim icin ne yapayim bilmiyorum...Ben hormon tahlili verdim normal, Rahim filmi cekildim normal, son 2-3 aydir guzel yumurtluyorum, adetlerim duzenli, rahmimde hic bir sorun yok cok sukur..bi tek esimde hafif haraketlik sorunu var, ama tum doktorlar bununla hamile kala bilrisin dediler..tedavide goruyor zaten...simdi ben ne yapayim bundan daha fazla???? sadece bekliyeyimmi ? ama beklemek artik cok yordu beni..
streste hamileliği zorlaştırıyormuş canım düşünmemeye çalış eşin içinde keçi boynuuz küürünü yapabilrsin çok faydası oluyo gerçekten
çok fazla kafana takmamaya çalış
canim yaaa bu eldemi sanki ?? her kesin cocugu oldu bi benim yok...tabi Allahin vermesine bagli bi sey bu..ama zor iste..siz takmamayi beceriyormusunuzz? nasil oluyoo?
Hanimlar size soruyum yani ne yapacagimi artik kendimde tutduramadigim icin ne yapayim bilmiyorum...Ben hormon tahlili verdim normal, Rahim filmi cekildim normal, son 2-3 aydir guzel yumurtluyorum, adetlerim duzenli, rahmimde hic bir sorun yok cok sukur..bi tek esimde hafif haraketlik sorunu var, ama tum doktorlar bununla hamile kala bilrisin dediler..tedavide goruyor zaten...simdi ben ne yapayim bundan daha fazla???? sadece bekliyeyimmi ? ama beklemek artik cok yordu beni..
ben takma diyorum ama bende senin gibiyim canım çok iyi anlıyorum seni insanın elinde değil ama stres çok etkiliyormuş takmamayı ögrenmemiz lazım canım bide meryem suresini oku onu okumaya başlayan herkesin hamileleik haberini aldık hemde çok rahatlatıyo insanı bende başladım ama kısmet
çok şükür herşey yolundaymış ama cnm.. sabrının sonunda mükafatını alacaksın inşş..
yumurtlama günlerini kaçırıyor olabilirmisin.. eğer yakalayamama gibi durum varsa, ovulasyon kullanabilirsin..
aa tatlim kacirmis ola bilirmiyim sence??? 6 aydir her ay yumurta takibi yapdiriyorum ., 3kere catlama ignesi oldum...yok yani..insallah bulurum.ya sizide sikdim sanirim sikintilarimla..burda her kesin vardir sikintisi.
estf.. ne demek .. hepimizin dileği , gönlünden geçen aynı..
takipteymişsin zaten, kaçırman mümkün değil..hayırlısıyla ne zaman geleceğini biliyordur yavru..
inan geç olsun ama güç olmasın diyorum hep..
ben takma diyorum ama bende senin gibiyim canım çok iyi anlıyorum seni insanın elinde değil ama stres çok etkiliyormuş takmamayı ögrenmemiz lazım canım bide meryem suresini oku onu okumaya başlayan herkesin hamileleik haberini aldık hemde çok rahatlatıyo insanı bende başladım ama kısmet
bilmemki tatlim...olsun bari..olsun diyoruzz bizde..hayirlisi.gecen ay catlama ignesi oldum, kesin olsun diye. 10gunde gecikmisdim, cok sevinmisdim, amaa iste sonu hep hayal kirikligi..bu ay hic bi sey yapmak istemiyorum, her kes bi ultrasona doktoruna yine git diyor ama, niye ve neye gideyim ki ? bi sey yazmayacak zaten..
bende duymuştum..kırk gün kırk tane okumanın fazileti varmış.. birde Yunus suresini yedi kere okumanın
Allah kabul etsin cnm..
stressiz olmakta ne mümkün ama..en aza inrdirmekte fayda var tabi
yumurta takibi için gitmeye devam edebilirsin..
tetkiklerini yaptırmışsın hep ve temiz çıkmış çok şükür.. yine gitmenin bi anlamı yok, muayene anlamında..
yok tatlim yaa gitmiicem bi kac ay takibe falan, gidiyorum doktor beni umutlandiriyor, basliyoruz calismaya, sonra gun saymaya,adet gunu gelen kadar milyon kez gun sayib duruyorum takvime bakarak..bin tane belirtis his ediyorum, bi kac tane gebelik testi deniyorumm, sonra paaat krimizilar geliyor, bu ne boyuk bir darbe ve stressden benim icin her ay.o yuzden gitmiiiicem..gozden irak gonulden de irak olsyun bari..dimi ? :2: sen neler yapyrsunn?
doktor tetkik yaptı mı tahlil falan bende gitmeyi düşünüyorum da bu ayda olmazsa
aa tatlim kacirmis ola bilirmiyim sence??? 6 aydir her ay yumurta takibi yapdiriyorum ., 3kere catlama ignesi oldum...yok yani..insallah bulurum.ya sizide sikdim sanirim sikintilarimla..burda her kesin vardir sikintisi.
canım yumurtlama günün o şeffaf akıntıyı takip eden 2. gündür.. spermlein 5 gün yaşayabildiği düşünüldüğünde çalışmalara başla derim...
kızlar günaydın dün itibari ile kırmızıları görmüş durumdayım çok moralim bozuk teselli bile edemiyorum artık kendimi zaten dün sinirden mide spazmı geçirdim hastanedeydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?