Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

doktor tetkik yaptı mı tahlil falan bende gitmeyi düşünüyorum da bu ayda olmazsa

Hanimlar size soruyum yani ne yapacagimi artik kendimde tutduramadigim icin ne yapayim bilmiyorum...Ben hormon tahlili verdim normal, Rahim filmi cekildim normal, son 2-3 aydir guzel yumurtluyorum, adetlerim duzenli, rahmimde hic bir sorun yok cok sukur..bi tek esimde hafif haraketlik sorunu var, ama tum doktorlar bununla hamile kala bilrisin dediler..tedavide goruyor zaten...simdi ben ne yapayim bundan daha fazla???? sadece bekliyeyimmi ? ama beklemek artik cok yordu beni..

streste hamileliği zorlaştırıyormuş canım düşünmemeye çalış eşin içinde keçi boynuuz küürünü yapabilrsin çok faydası oluyo gerçekten
çok fazla kafana takmamaya çalış

streste hamileliği zorlaştırıyormuş canım düşünmemeye çalış eşin içinde keçi boynuuz küürünü yapabilrsin çok faydası oluyo gerçekten
çok fazla kafana takmamaya çalış

canim yaaa bu eldemi sanki ?? her kesin cocugu oldu bi benim yok...tabi Allahin vermesine bagli bi sey bu..ama zor iste..siz takmamayi beceriyormusunuzz? nasil oluyoo?

canim yaaa bu eldemi sanki ?? her kesin cocugu oldu bi benim yok...tabi Allahin vermesine bagli bi sey bu..ama zor iste..siz takmamayi beceriyormusunuzz? nasil oluyoo?

ben takma diyorum ama bende senin gibiyim canım çok iyi anlıyorum seni insanın elinde değil ama stres çok etkiliyormuş takmamayı ögrenmemiz lazım canım bide meryem suresini oku onu okumaya başlayan herkesin hamileleik haberini aldık hemde çok rahatlatıyo insanı bende başladım ama kısmet

çok şükür herşey yolundaymış ama cnm.. sabrının sonunda mükafatını alacaksın inşş..
yumurtlama günlerini kaçırıyor olabilirmisin.. eğer yakalayamama gibi durum varsa, ovulasyon kullanabilirsin..

bilmemki canim..ben ne kuranda nede Peygamberimizin sunnetinde meryem suresi okuynda hamile klairisniz diye bi sey okumadim ,arasdirdigimda bulamadim.bidat ola bileceyinden korkuyorum..hyairlisi olsun hakkimizda.

aa tatlim kacirmis ola bilirmiyim sence??? 6 aydir her ay yumurta takibi yapdiriyorum ., 3kere catlama ignesi oldum...yok yani..insallah bulurum.ya sizide sikdim sanirim sikintilarimla..burda her kesin vardir sikintisi.

aa tatlim kacirmis ola bilirmiyim sence??? 6 aydir her ay yumurta takibi yapdiriyorum ., 3kere catlama ignesi oldum...yok yani..insallah bulurum.ya sizide sikdim sanirim sikintilarimla..burda her kesin vardir sikintisi.

estf.. ne demek .. hepimizin dileği , gönlünden geçen aynı..
takipteymişsin zaten, kaçırman mümkün değil..hayırlısıyla ne zaman geleceğini biliyordur yavru..
inan geç olsun ama güç olmasın diyorum hep..

bilmemki tatlim...olsun bari..olsun diyoruzz bizde..hayirlisi.gecen ay catlama ignesi oldum, kesin olsun diye. 10gunde gecikmisdim, cok sevinmisdim, amaa iste sonu hep hayal kirikligi..bu ay hic bi sey yapmak istemiyorum, her kes bi ultrasona doktoruna yine git diyor ama, niye ve neye gideyim ki ? bi sey yazmayacak zaten..

bende duymuştum..kırk gün kırk tane okumanın fazileti varmış.. birde Yunus suresini yedi kere okumanın
Allah kabul etsin cnm..

stressiz olmakta ne mümkün ama..en aza inrdirmekte fayda var tabi

yumurta takibi için gitmeye devam edebilirsin..
tetkiklerini yaptırmışsın hep ve temiz çıkmış çok şükür.. yine gitmenin bi anlamı yok, muayene anlamında..

bende duymuştum..kırk gün kırk tane okumanın fazileti varmış.. birde Yunus suresini yedi kere okumanın
Allah kabul etsin cnm..

stressiz olmakta ne mümkün ama..en aza inrdirmekte fayda var tabi

amin canım
evet canım ben çok inanıyorum faziletine çok duydum çünkü inşallah rabbim dualarımızı kabul eder

yumurta takibi için gitmeye devam edebilirsin..
tetkiklerini yaptırmışsın hep ve temiz çıkmış çok şükür.. yine gitmenin bi anlamı yok, muayene anlamında..

yok tatlim yaa gitmiicem bi kac ay takibe falan, gidiyorum doktor beni umutlandiriyor, basliyoruz calismaya, sonra gun saymaya,adet gunu gelen kadar milyon kez gun sayib duruyorum takvime bakarak..bin tane belirtis his ediyorum, bi kac tane gebelik testi deniyorumm, sonra paaat krimizilar geliyor, bu ne boyuk bir darbe ve stressden benim icin her ay.o yuzden gitmiiiicem..gozden irak gonulden de irak olsyun bari..dimi ? :2: sen neler yapyrsunn?

kırmızıyı görünce yıkım oluyor, ama yeniden toparlanmak durumunda kalıyoruz..
kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap tabiki, ama takipte olmakta iyi.. yada bi süre daha bekleyip, aşılama da deneyebilirsin..
benimde 2. ayım olacak bu.. bi ay olmadı, sonraki aylarda ara verip pas geçmiştim..
hayırlısı bakalım, kısmet ne zamana olacak..
öncesinde bi kaybım oldu , şuan garip duygularım var.. mesela ilk aydan gebe kalmıştım o zaman..
işte o yüzden önemli değil, kaçıncı ay da tuttuğu.. sağlıkla devam eden ,sağlıkla sona eren bi gebeliğimiz olsunda hayırlısıyla..geç olsun, güç olmasın

doktor tetkik yaptı mı tahlil falan bende gitmeyi düşünüyorum da bu ayda olmazsa

tetkik olarak alttan mauyne oldum.kan testi bir da rahim ağzı kanseri testi.herhangi bir problem olmadıgını hamıle kalabileceğimi ama 1 acele ettiğimizi,1 sene nin içerisinde olmazsa asıl sıkıntı o zman dır dedi.

canımm sıkılınır mı biz hepimiz bunun için burdayız.biribirimize destek olalım,bilmedğimiz konularda bilgilenderlim diye.ben bu son hafta da takmamaya başladım gönlumuzu ferah tutalım.benim de az kaldı ama hiçbir belirtim yok.yanı hıssediyorum ki değilim.

canım yumurtlama günün o şeffaf akıntıyı takip eden 2. gündür.. spermlein 5 gün yaşayabildiği düşünüldüğünde çalışmalara başla derim...

spermlerin 5 gün yaşama ihtimali yokur arkadaşım,en fazla 3 gün,o da mucize,cok iyi durumda olmaları lazım..

kızlar günaydın dün itibari ile kırmızıları görmüş durumdayım çok moralim bozuk teselli bile edemiyorum artık kendimi zaten dün sinirden mide spazmı geçirdim hastanedeydim

canım benim ya,üzülme bak 6 7 gün acaba hamilemiyim diye düşünüp stres yapmıyacaksın en azından,uyu dinlen,napalım pozitif olmamız gerekliii

Ummuumarcım,insanlar ne problemler varken ilk ayda hamile kalıyorlar.bi arkadaş polikistik over,4.ayda hamile kaldı yada daha az hatırlamıyorum.Bi arkadaşımda yumurta tembelliği vardı ilk denediği ay hamile kaldı ıkı gün önce görüştük.Bir arkadaşımız istemediği halde öylesine hamile kaldı,birtanesinin bebeği düştü iki ay sonra tekrar hamile kaldı,bi arkadaşın adeti okadar düzensiz cok gecikiyor gününde olamıyor 4. ayda hamile kaldı.İstanbulda bi arkadaşıma doktor hemen evlen cocugunun olması cok zor demiş evlendi 5 ayda hamile kaldı ki proflar bile tüp bebek diyorlardı,aynı şekilde ev arkadaşımın hormonlarında problem vardı ,doktor zor dedi2. denemede hamile kaldı......Bizde problem yok ama hamile kalamıyoruz,sebebi stres olabilirmi?Etraftakilerin baskısı ve aptalca soruları ve hatta ayıplamaları olabilirmi?Ya da Rabbim böyle istiyor olabilir mi?OLABİLİR..O yüzden yapacak bişey yok,sabır sabır sabır..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…