Ummuumarcım,insanlar ne problemler varken ilk ayda hamile kalıyorlar.bi arkadaş polikistik over,4.ayda hamile kaldı yada daha az hatırlamıyorum.Bi arkadaşımda yumurta tembelliği vardı ilk denediği ay hamile kaldı ıkı gün önce görüştük.Bir arkadaşımız istemediği halde öylesine hamile kaldı,birtanesinin bebeği düştü iki ay sonra tekrar hamile kaldı,bi arkadaşın adeti okadar düzensiz cok gecikiyor gününde olamıyor 4. ayda hamile kaldı.İstanbulda bi arkadaşıma doktor hemen evlen cocugunun olması cok zor demiş evlendi 5 ayda hamile kaldı ki proflar bile tüp bebek diyorlardı,aynı şekilde ev arkadaşımın hormonlarında problem vardı ,doktor zor dedi2. denemede hamile kaldı......Bizde problem yok ama hamile kalamıyoruz,sebebi stres olabilirmi?Etraftakilerin baskısı ve aptalca soruları ve hatta ayıplamaları olabilirmi?Ya da Rabbim böyle istiyor olabilir mi?OLABİLİR..O yüzden yapacak bişey yok,sabır sabır sabır..
tesekkur ederim canim bende iyi dileklerin icin
canim eger seffaf gibi akintin devam ediyorsa usutmus te olabilirsin akintinda koku falan var mi?
canim tabiki de hemen cikmayabilir idrar da insallh gelmemistir kirmizilar bebegin seninledir insalh....
ya kızlar owner den haberi olan var mı en son hafta sonu adet olması lazımdı ondan beri yok ne oldu acaba
Hanimlar size soruyum yani ne yapacagimi artik kendimde tutduramadigim icin ne yapayim bilmiyorum...Ben hormon tahlili verdim normal, Rahim filmi cekildim normal, son 2-3 aydir guzel yumurtluyorum, adetlerim duzenli, rahmimde hic bir sorun yok cok sukur..bi tek esimde hafif haraketlik sorunu var, ama tum doktorlar bununla hamile kala bilrisin dediler..tedavide goruyor zaten...simdi ben ne yapayim bundan daha fazla???? sadece bekliyeyimmi ? ama beklemek artik cok yordu beni..
ben takma diyorum ama bende senin gibiyim canım çok iyi anlıyorum seni insanın elinde değil ama stres çok etkiliyormuş takmamayı ögrenmemiz lazım canım bide meryem suresini oku onu okumaya başlayan herkesin hamileleik haberini aldık hemde çok rahatlatıyo insanı bende başladım ama kısmet
göğüslerim çok acıyor kolumu kaldırsam acıyor. Yoksa bir mucize mi? Adet öncesi ilişkide hamile kalmış olabilir miyim ki ? Adetimin üstünden 14 gün geçti. 31-32 günde bir adet oluyorum. Daha 17 gün var. Hiç bişi anlamadım.
ne güzel yazmışsın beklenmeyen adet tarihleri diye beni de ekler misin listeye 11 eylül..
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM....
Allahın izniyle; inşallah bu ay herkes bebişlerine kavuşur...amin...
Eylül ayı beklenmeyen bat tarihlerimiz;
sedaak 2 eylül....
sevoo_83 2 eylül....
sengelen 3 eylül....
sub 3 eylül....
yOosuN 4 eylül....
cicekdemeti 4 eylül....
nevalee 6 eylül....
22merve22 6 eylül....
minnakmelek 7 eylül....
benimben61 7 eylül....
ecrin87 7 eylül....
paposoner 8 eylül....
egumus 8 eylül....
Mucize_GE_ 8 eylül....
thesun 9 eylül....
bir_zamanin_prensesi 10 eylül....
yesalp 10 eylül....
sanem55 11 eylül....
blossomm 11 eylül....
elmakurdu43 13 eylül....
medne 14 eylül....
rainsun 15 eylül....
Drc05 15 eylül....
MFN84 15 eylül....
erginsena 16 eylül....
mucizeguyem 16 eylül....
umaynur 17 eylül....
cevodileksu 17 eylül....
zhd 18 eylül....
bilgemadam 18 eylül....
mmlkk 19 eylül....
phia 19 eylül....
aylin8585 19 eylül....
atlanta 20 eylül....
savas5482 20 eylül....
perakedisi 20 eylül....
tugce76 21 eylül....
19asos03 21 eylül....
yasamim 21 eylül....
elisaa 22 eylül....
asesulfam 22 eylül....
umut27 23 eylül...
acemiperi 23 eylül....
ebson 23 eylül....
sosyoloji12 24 eylül....
monalisa79 24 eylül....
WithLove 26 eylül....
UmmuUmar 1 ekim....
Slm kızlarrrr... Benim bat 14 eylül yani 11 gün var adetime acaba şimdiden belirtri olur mu ? Bebiş varsa eğer :)
herkese gunaydin arkadaslar....
bende tam yumutlama donemimdeyim sahalardayim bu aralar
kizlar hergun mu olsa iyi gun asirimi sanki gun asiri olunca yumurtlamayi atlayacakmisim gibi geliyor...ama kalite acisindanda hep gun asiri iyi diyorlar yaaa:26::26:biraz kafam karisti benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?