günaydın hanımlaar (=
savascim canim arkadasim bence onceki yazilardaki arkadaslardan birinin yazdigi gibi bu ay ameliyat oldugu icin hamile kalmayacaksin diye bise yok, elbetde Allah isterse olur..bence sen daha umutlu ol artik, bu ay olmazsa gelecek ay insallah..ayy bu doktorlara kiziyorum yaa bide bana hafif pkon var diyoor, hormonlarim normal birde ben 51 kiloyum 1.58 boyla..kilo bile alamiorum..nasil pko ki bu...hayirlis bakalim, benim gonlumden gecen bari hamile kalib gitsem sevglimin parcasini icimde gotursem diye...hayirlisi hep bakacaz...
inşallah canım
ben daha evlenmeden annelik hayali kuran biriydim
ee şimdi fırsat ayağıma geldi de hamiş kalamıyorum..
inşallah olucak ama hayırlısıyla
neeeeeeeeeeeee kim oooooooooo???????????tubiloshh sen 24 yaşındasın ve 6 düşük mü yaptın???ama bi tane bebişin var dimi??
20 gün sonra 24 olcamm canıminşallahh cnm inşallah kaç yaşındasın sen onu da öğrenimm barii
günaydın şekerimmm ...nasıl hissediyosun az kaldıı:18::18::18::18::18::18:
bencede deli saçması bu yok gün aşırı ilişki,yok hergün ilşki yok yumurtlama günü
eskilerdede mi varmış sanki bu ovulasyon testleri falan filan olacaksa olur zaten
ablamda benim gibi ilk evlendiği zamanlarda vajinismus belasıyla uğraşmış atlattığı ilk beraberlikte de hamiş kalmış..
şimdi ikinciyi istiyor aylardır uğraşıyo ama hamile kalamadı daha..
bende 4 aylık evliyim ilk ay başımı ağrıttı vajinümus ama çabuk kurtuldum şükür ki
2 aydır da bebek istiyorum ama Rabbim daha nasip etmedi:2:
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diyelimcanımmmm oo daah sende yenisin.bende 5 aydır deniyorum.yeniyiz biz daha şekerimm Allah daha çok bekleyenlere versın bır an once
canımmmm oo daah sende yenisin.bende 5 aydır deniyorum.yeniyiz biz daha şekerimm Allah daha çok bekleyenlere versın bır an once
evet ya 4 gün kaldı ve ben adet olacakmışım gibi hissediyorum maleseff.. kasıklarımda her adet öncesi olduğu gibi sancı başladı.. ara ara giriyo =(
Kızlarrr yeni olduğu için mi nedir çok stres yapıyorsunuz. İlk aylarda ben de öyleydim. Hapşırsam bu bir belirti mi diyordum. 3 ay hüsran ve bir düşükten sonra ne hevesim var ne heyecanım. Bekliyorum sadece. 4.ayım bu. Hakkımızda hayırlısı
umaynur sen ne yaptın canım batın ne zamandı
hepimizde çokk umutsuz yaklaşıyoruz.hiç belli olmaz gun gelmeden bılemıyoruz.bende yarını beklıyorum.bakalım ne olacak
kızlar ayın 7 si oldu hala neden hamiş yok ne jadar zormuş bu bebek işi filmlerdeki gibi olsa keşke 1 kerede hamile kalıyorlar hemen mideleri bulanıyor
kızlar ayın 7 si oldu hala neden hamiş yok ne jadar zormuş bu bebek işi filmlerdeki gibi olsa keşke 1 kerede hamile kalıyorlar hemen mideleri bulanıyor
ay inşallah güzel bi sürpriz yaparsın bize.. moral olursun hepimize müjdenle yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?