Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

evet daha sonraki yazılarda okudum.şartları falan birde mısırda doğum yapmakta istemiyormuşun o yüzden iyi olur tabiki ama Allah herkesi kararladı bir yerlere.
Evet arkadaşım Allah ın işine karışılmaz 1.ayda hamile kalanlarda var.Ama ben geçen aydan okadar ümitliydim ki adet olunca 2 gün kendime gelemedim.Hani karamsar değilim sadece beynim kalbime biraz daha zamanı var fazla ümitlenme diyor bende kendimi kaptırmamaya çalışıyorum.Ama kalbimde ümit sıfır mı hayır kesinlikle değil.2 yıldan beri heray nasıl bir heyecan varsa bu ay yine var tabiki ama beynim kırmızı göreceğine şartlandırdığı için çok fazla üzülmem

inşallah canım
ben daha evlenmeden annelik hayali kuran biriydim
ee şimdi fırsat ayağıma geldi de hamiş kalamıyorum..
inşallah olucak ama hayırlısıyla

inşallahh cnm inşallah kaç yaşındasın sen onu da öğrenimm barii

canımmmm oo daah sende yenisin.bende 5 aydır deniyorum.yeniyiz biz daha şekerimm Allah daha çok bekleyenlere versın bır an once

evet ya 4 gün kaldı ve ben adet olacakmışım gibi hissediyorum maleseff.. kasıklarımda her adet öncesi olduğu gibi sancı başladı.. ara ara giriyo =(

hepimizde çokk umutsuz yaklaşıyoruz.hiç belli olmaz gun gelmeden bılemıyoruz.bende yarını beklıyorum.bakalım ne olacak

Kızlarrr yeni olduğu için mi nedir çok stres yapıyorsunuz. İlk aylarda ben de öyleydim. Hapşırsam bu bir belirti mi diyordum. 3 ay hüsran ve bir düşükten sonra ne hevesim var ne heyecanım. Bekliyorum sadece. 4.ayım bu. Hakkımızda hayırlısı

kesinlikle çok doğru söylüyosun.. ben bi de acaba biz de sorun var mı hiçbi zaman çocuğumuz olmicak mı diye endişeleniyorum senin düşükten sonra mı 4. ayın peki??

umaynur sen ne yaptın canım batın ne zamandı

Benim bat 17si canım bende çalışmaları bitirdim bekliyorum.
Canım senin daha 2. denemenmiş sakın üzülme bak benim bir yıl oldu.Doktora gidicem artık önümüzdeki ay.6 aya kadar kalabilirsin rahatlıkla.

kızlar ayın 7 si oldu hala neden hamiş yok ne jadar zormuş bu bebek işi filmlerdeki gibi olsa keşke 1 kerede hamile kalıyorlar hemen mideleri bulanıyor

kızlar ayın 7 si oldu hala neden hamiş yok ne jadar zormuş bu bebek işi filmlerdeki gibi olsa keşke 1 kerede hamile kalıyorlar hemen mideleri bulanıyor

ay sorma ben de aynı şeyi düşünüyorum bu ara.. geçen tv'de kınalı yapıncak vardı.. bi kere birlikte olmuşlardı daha doğrusu evin beyi zorla yapıyodu tabi.. sonra hoooop anında hamile kalıyodu.. böyle böyle kandırdılar bizi işte hemen oluvericek sanıyoruz =(

hee sadece filmlerde olmuyo gerçi..bizim kızlar sevgilileriyle bi kere yapıyo hemen hamıle kalıyo sonra da kürtaj oluyo..onlar kadının hası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…