hee sadece filmlerde olmuyo gerçi..bizim kızlar sevgilileriyle bi kere yapıyo hemen hamıle kalıyo sonra da kürtaj oluyo..onlar kadının hası
:84::84::84::84: bi biz beceremedik Allah'ııııııııııııııııııııııııııııııııııım...............
İlk ay düşük oldu. Sonra iki ay daha geçti üstünden. Düşük yaptığımı bile algılayamadım zaten, bebek olduğunu bilemediğim için sevinemedim bile varlığınakesinlikle çok doğru söylüyosun.. ben bi de acaba biz de sorun var mı hiçbi zaman çocuğumuz olmicak mı diye endişeleniyorumsenin düşükten sonra mı 4. ayın peki??
hee sadece filmlerde olmuyo gerçi..bizim kızlar sevgilileriyle bi kere yapıyo hemen hamıle kalıyo sonra da kürtaj oluyo..onlar kadının hası
deliiiiiiiiiiiiiyaa offf biz de amma abarttık haaa boyle yaparsak olmaz vallaa bugun aşk-ı memnu final var.onu izleyecem heycanla bekliyorumm bihter bile korundugu halde 2 kere hamıle kaldı vayanasına yaa
İlk ay düşük oldu. Sonra iki ay daha geçti üstünden. Düşük yaptığımı bile algılayamadım zaten, bebek olduğunu bilemediğim için sevinemedim bile varlığına
ayy cok güldümm hee valla bihteri falan bilmem dee ben dune kadar gayet sakin sakin bekliyodum batımı bugun nie heyecan yaptım anlamadım..
burda birbirimizi gaza getirdiğimizden olabilir
topik te bişey gördüm kızlar elim sevgilimin şeyıne çarptı çok utandımm... bir de buna konu açmışş.
pehhhhh beeeeeee daha dune kadar millete sakinlik aşılıodum benide bozdunuz karılarrrrr
hehehehehehe
hahahahaaaa (= peki hamile kalmış olabilir miyim diye de sormuş mu bariiii
hahahahhahahhaha biridee yazmışşş
yaa şortunun kenarından kendisini göreydinnn nolurduuuuu dieee
hahah akoptummmmmöldüm gulmektenn
bulamıyorum şimdi de kılıt var ama.hee bugun sormasa da yarın mutlaka sorarrrr ben yazacaktım da ayıp olur dıye yazmadımm
sorabaileceği diğer bi soruyu yazıyorum : kızlığım17:) bozulmuş olabilir mi??
sorabaileceği diğer bi soruyu yazıyorum : kızlığım17:) bozulmuş olabilir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?