Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

hee sadece filmlerde olmuyo gerçi..bizim kızlar sevgilileriyle bi kere yapıyo hemen hamıle kalıyo sonra da kürtaj oluyo..onlar kadının hası

:84::84::84::84: bi biz beceremedik Allah'ııııııııııııııııııııııııııııııııııım...............

o filmlere dizileree zaten hiç bişi diemiyorumm oluyomu olmuyomu anlmıyolar bide hamile kalıolar ustune ustluk

:84::84::84::84: bi biz beceremedik Allah'ııııııııııııııııııııııııııııııııııım...............

deliiiiiiiiiiiiiyaa offf biz de amma abarttık haaa boyle yaparsak olmaz vallaabugun aşk-ı memnu final var.onu izleyecem heycanla bekliyorummbihter bile korundugu halde 2 kere hamıle kaldı vayanasına yaa

kesinlikle çok doğru söylüyosun.. ben bi de acaba biz de sorun var mı hiçbi zaman çocuğumuz olmicak mı diye endişeleniyorum senin düşükten sonra mı 4. ayın peki??
İlk ay düşük oldu. Sonra iki ay daha geçti üstünden. Düşük yaptığımı bile algılayamadım zaten, bebek olduğunu bilemediğim için sevinemedim bile varlığına

deliiiiiiiiiiiiiyaa offf biz de amma abarttık haaa boyle yaparsak olmaz vallaabugun aşk-ı memnu final var.onu izleyecem heycanla bekliyorummbihter bile korundugu halde 2 kere hamıle kaldı vayanasına yaa

hahahahaaaaa hakkaten haaa ay ben de bilgisayardan izlim bari.. gerçi geçenlerde dayanamadım izledim internetten finali ama olsun (= bihter forever (=

ayy cok güldümm hee valla bihteri falan bilmem dee ben dune kadar gayet sakin sakin bekliyodum batımı bugun nie heyecan yaptım anlamadım..

topik te bişey gördüm kızlar elim sevgilimin şeyıne çarptı çok utandımm...bir de buna konu açmışş.

hahahahhahahhaha biridee yazmışşş

yaa şortunun kenarından kendisini göreydinnn nolurduuuuu dieee

hahah akoptummmmmöldüm gulmektenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…