çamarşırsuyuyla da yapıyorlar ama o da yanı mantık tutan da oluyor ama çok belirleyici değil
ama eskiden faslı kadınların yaptığı yöntem şöyleymiş: bir bardağa idrarınızı koyuyorsunuz içine dikiş iğnesi atıyorsunuz (yalnız iğne paslı lekeli olmayacak) üzerini etrafını ışık almayacak şekilde sarıp (alüminyum folyo olabilir) en az 8 saat karanlık bir yerde bekletiyorsunuz.eğer bekleyişin sonunda iğne kararır renk değiştirirse hamile bir değişiklik olmazsa değilsiniz
hadi bakalım bu da bir rivayet tutar mı bilmem
kızlarrrdaha önce hamilelik geçirmiş olanlar varmıı nasıl baş dönmeleri yaşıyordunuzz .benım ufaktan bas dönmem var amatam kestıremıyorum ne yaşadıgımı gözlerım kayıyor gıbı..tuhaff
canım daha cok var 19 eylül..ilk çalışma 30 ağustosta başladı bu tarıhe kadr 4kez çalışma oldu bu kadar kısa zmndada ztn belli olmaz değilmi 7 gun olmuş yani asıl bu gunden sonra çalışmalara devam etmek laızm..sol tarafımdada ağrı var gaz sancısı gıbı oturupkalkarken bakalım nasıp kısmetcnm inşş gelır bebeısım bana :/
kaç günde bir adet oluyosun canım 19-14 yapınca yumurtlama günün dünden itibare oluyo sanırım bugünleri iyi değerlendir canım yeni yumurtluyo olabilirsin
canım 28 gunde bır adet oluyorum hiç şaşmaz, en son adet tarıhım 23 ağustostu reglim bitti, 3-4 gun sonra , aşırı yumurta akı gibi akıntım oldu dedim heralde erken yumurtluyorum 30-31-2si ,4ü çalışma devam etti , hesaplayıcılara gore ıse bugun ayın 6sı 15ci gun yani yumutlama gunlerım oluyor devam edicez bakalım artık ama erken yumurtladıysam dıe şüpeleniyorum şuan hıc akıntım yok çünki
Canım benim de SAT 23 Ağustos. Ağustos 26, (yani 4. gün beraberlik oldu) 28-29-31-2-4 ve bugün 6sı beraberlik oldu, gün aşırı başladık. Benim 8. gün yani 30 Ağustos Ovü testim kıpkırmızı idi. Yani o gün yumurtlama oldu sanırım. Benim de mesela 27 gündür siklusum, hiç şaşmaz, sadece bu aylığına soğan kürü etkisi ile 3 gün erken gelmiş oldu o kadar.. Yani diyeceğim o ki ne kadar düzenli olsa da siklus 13-14. gün yumurtlama olmayabiliyor işte, erken yumurtlama olabiliyor, 8. gün oldu benim. Oysa ki ortalamalara göre 13-14. günlerde yumurtlama deniliyor...
evet canım bende incir suyu içtim regliyken acaba ondanmı erken yumurtladım bu ay demekki herkese bişiler olmuş bende erken yumurtladım dıye tahmın edıyorum hayırlısı allahtan bakalım son gune kadar devam:) da bu sol tarafımdakı gaz sancısı gııb ağrı ne anlayamıyorum oturup kalkerken agrıo
Hııımmm, acaba senin döllenme oldu da onun ağrısı mı ki? :44:
arkadaşım bende bilmiyorum inanki.Ameliyat çok yeni olduğu için bu aydan hiç ışık göremiyorum.Diyete sardım kendimi fazla kilom varmış bu ara onu vereyim dedim.Kız her işte bir hayır vardır.Son senen mi okulda bu senen?Belki bebişin karnındayken babasına naz yapacaktır o yüzden gelmiyordur.Tamamen bir arada olmanızı bekliyordur
sen bana bakma insan bazen teselli edeyim derken saçmalayabiliyor işteüzme kendini bu ayda kalamazsan her şerde bir hayır vardır napalım.Merak etme zaten ben bu gidişle bu topikteki herkesi bekliyeceğim
bende yaptım canım onu benimki de köpürdü ama hamile değilmişim
idrardaki asit oranından dolayı köpürüyomuş canım
ama sen inş. hamilesindir
kız inşallah doğrudur ve hamile çıkarsın bence bide test yap bakalım
tabikide,düşünmek bile ayrı heyecanlı..Herkesin kalbine göre versin Allah inşallahhh...hepimiz buraya yazarız hamile kalınca inşallah sonra bebeklerimizle ilgili konuşuruz:))
ooo ilginçmiş bu da,
ben bunu bu gece yapayım,sabah sonucu yazarım.
zaten sabaha test yapıcam.sonucun doğruluğunu öğrenmiş olururz.
sende denesene canım beraber denemiş oluruz
bende denıcm bunu :):) 8 saatten fazla dursa bırsey olr mu acaba :)
canım ben hiç bir belirti yaşamadım ve yaşamıyorum da hamileliğe dair o yüzden de test yapmak istemedim nasıl olsa negatiftir diye..Sen nasıl dayandın bu kadar canım ya hiç belirtin olmadı mı.Hemen test yap.Ona göre hareket edersin.Kız çok merak ettim inşallah hamilesindir:)
canım ben hiç bir belirti yaşamadım ve yaşamıyorum da hamileliğe dair o yüzden de test yapmak istemedim nasıl olsa negatiftir diye..
Ama iş yerindeyim test aldım gelirken şimdi de yapmaya gidiyorum sonucu yazarım
bir günlük umudun ardından güne kırmızılarla başlamak... bu aydaolmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?