Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

ooo ilginçmiş bu da,
ben bunu bu gece yapayım,sabah sonucu yazarım.
zaten sabaha test yapıcam.sonucun doğruluğunu öğrenmiş olururz.
sende denesene canım beraber denemiş oluruz

ben geçirdim canım ama ilk haftalar çok bişey yokken 5-6 haftalarda baş dönmesi,göz kararması,bulantı,5. aya kadar çıkartma... ve daha neler.
ama en belirgin şey,ağız tatsızlığı ve adet belirtilerinin olmamasıydı. (sivilce,sinirlilik)

kaç günde bir adet oluyosun canım 19-14 yapınca yumurtlama günün dünden itibare oluyo sanırım bugünleri iyi değerlendir canım yeni yumurtluyo olabilirsin

kaç günde bir adet oluyosun canım 19-14 yapınca yumurtlama günün dünden itibare oluyo sanırım bugünleri iyi değerlendir canım yeni yumurtluyo olabilirsin

canım 28 gunde bır adet oluyorum hiç şaşmaz, en son adet tarıhım 23 ağustostu reglim bitti, 3-4 gun sonra , aşırı yumurta akı gibi akıntım oldu dedim heralde erken yumurtluyorum 30-31-2si ,4ü çalışma devam etti , hesaplayıcılara gore ıse bugun ayın 6sı 15ci gun yani yumutlama gunlerım oluyor devam edicez bakalım artık ama erken yumurtladıysam dıe şüpeleniyorum şuan hıc akıntım yok çünki

Canım benim de SAT 23 Ağustos. Ağustos 26, (yani 4. gün beraberlik oldu) 28-29-31-2-4 ve bugün 6sı beraberlik oldu, gün aşırı başladık. Benim 8. gün yani 30 Ağustos Ovü testim kıpkırmızı idi. Yani o gün yumurtlama oldu sanırım. Benim de mesela 27 gündür siklusum, hiç şaşmaz, sadece bu aylığına soğan kürü etkisi ile 3 gün erken gelmiş oldu o kadar.. Yani diyeceğim o ki ne kadar düzenli olsa da siklus 13-14. gün yumurtlama olmayabiliyor işte, erken yumurtlama olabiliyor, 8. gün oldu benim. Oysa ki ortalamalara göre 13-14. günlerde yumurtlama deniliyor...

Son düzenleme:

evet canım bende incir suyu içtim regliyken acaba ondanmı erken yumurtladım bu ay demekki herkese bişiler olmuş bende erken yumurtladım dıye tahmın edıyorum hayırlısı allahtan bakalım son gune kadar devam:) da bu sol tarafımdakı gaz sancısı gııb ağrı ne anlayamıyorum oturup kalkerken agrıo

Hııımmm, acaba senin döllenme oldu da onun ağrısı mı ki? :44:

Hııımmm, acaba senin döllenme oldu da onun ağrısı mı ki? :44:

işte bende onu düşünüyorum öylemidir aacaba dıye ama umutlanmak ıstemıyorum canım, inşllah öyledir ağrım olmasa kafamada takmıyıcamm..bılmıyorum bu ay olmassa bıdahakı ay olur hyrlısı allahtannn hakkımızdaaa...tatlımmm

savascim canim arkadasim bence onceki yazilardaki arkadaslardan birinin yazdigi gibi bu ay ameliyat oldugu icin hamile kalmayacaksin diye bise yok, elbetde Allah isterse olur..bence sen daha umutlu ol artik, bu ay olmazsa gelecek ay insallah..ayy bu doktorlara kiziyorum yaa bide bana hafif pkon var diyoor, hormonlarim normal birde ben 51 kiloyum 1.58 boyla..kilo bile alamiorum..nasil pko ki bu...hayirlis bakalim, benim gonlumden gecen bari hamile kalib gitsem sevglimin parcasini icimde gotursem diye...hayirlisi hep bakacaz...

Sen nasıl dayandın bu kadar canım ya hiç belirtin olmadı mı.Hemen test yap.Ona göre hareket edersin.Kız çok merak ettim inşallah hamilesindir:)
canım ben hiç bir belirti yaşamadım ve yaşamıyorum da hamileliğe dair o yüzden de test yapmak istemedim nasıl olsa negatiftir diye..
ama iş yerindeyim test aldım gelirken şimdi de yapmaya gidiyorum sonucu yazarım

inş... Pozitifdir yaa :))) valla merakla bekliyorum seni...

günaydın kızlarrrrrrr owner ne yaptın şekerim yaptın mı kız testi

ya kızlar psikolojikmi bilmiyorum ama 2 gündür başım dönüyor gözlerim kararıyor hafiften sol kasığımda ağrı var ve idrarımda beyaz beyaz tortu gibi şeyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…