günaydın kızlar.nedendir bilinmez ama bu ay hiç bereketli gelmedi bize.
bakınsana hamile sayımız artmıyor.
ama inanıyorum ki gelecek ay herşey çok farklı olucak.
gelelim bana...
bende bu ay halaya girebilenlerden değilim maalesef.
akşam iğne olayını denedim ama paslanmadı.
sabah da test yaptım kocaman bir negatif.
olsun,sağlık olsun.ölmedik ya :) bu ayın birde gelecek ayı var o da olmadı sonraki ayı var.
yumurtlama günüme denk gelmediği için belki olmayabilir diyordum ama test kesin sonuç almamı sağladı saolsun.
şimdi geriye kırmızıları beklemek ve yeni aya yeni umutlarla hazırlanmak kalıyor.
kızlar uyuyacam ya acayip uyku bastı beni keşke evde olsamda yatsam
tubiloshh bendee snei merak ediyodum tatlım yaaaaa neyse hayırlısı olsunnn umutluydum kız ben senden
neyse sen söle bakim tecrübeli hatun belirtiler ne kadar erken başlarrr
canım bende kendimden umutluydum taa ki 2 gün önceye kadar.
2 gündür kasık ağrım sık idrara çıkma felan kalmamıştı.
hamilelik belirtisi olsa geçmez,devam ederdi.
geçtiği için anlamıştım yani.
sadece tek saçma gelen şey,beyaz akıntım yok.test yapmasam ve belirtiler devam etse kesin dicektim ama bu ay zaten bi dengesizlik vardı bende.neyse herşeyin hayırlısı Allah'tan.
canım belirtiler bende hamile kaldıgım 2.haftadan başlamıştı.
ben oğlumda ateş ölçüyordum.yumurtlama dönemini yakalayıp degerlendirdik.ve ardından ateşim sürekli yükseldiği için adetime 6-7 gün kala dedim tamam hamileyim testte de çıktı.kanda 48 çıkmıştı düşün daha 2 haftalık felan.
2 haftalıkken agız tatsızlıgı ve hafif rahatsız edici bulantı olarak başlamıştı canım bende.
canım 28 gunde bır adet oluyorum hiç şaşmaz, en son adet tarıhım 23 ağustostu reglim bitti, 3-4 gun sonra , aşırı yumurta akı gibi akıntım oldu dedim heralde erken yumurtluyorum 30-31-2si ,4ü çalışma devam etti , hesaplayıcılara gore ıse bugun ayın 6sı 15ci gun yani yumutlama gunlerım oluyor devam edicez bakalım artık ama erken yumurtladıysam dıe şüpeleniyorum şuan hıc akıntım yok çünki
ıns. cnm ya moralım bozulmasın dıe test bıle yapmaya cesaret edemıyorum..
ya canım peki oğluşuna ne kadar sürede hamile kaldın?? kaçıncı denemende yani??
kızlar bir bebeğim olsunnn annemden görmediğim sevgiyi ona vereyim içimdeki küçük ben' i , ben kendi sevgimle büyüteyim ki içimdeki bende büyüsün,eksik yanımı yavrumla doldurayım.... öpeyim ,koklayayım, saçını annemin benim saçımı okşamadığı gibi okşayayım istiyorum .. bir miniğim olsun benim olsun, bana ait olsun kimsenin üzerinde hak sahibi olmadığı sağdece benim olsun, benden parça olsun:/ biraz sevdğime benzesin, biraz bana benzesin.canım olsun cananım olsun...........................
kızlar şeker anneler ne yapıyonuz ya ben çok sıkılıyorum kız sena bi ikimiz kalmışız topikte
bende varım amaaa
Arkadaşlar benim bat 23 ü beni de ekler misiniz?
4.ayımız henüz ama ben bekleyemiyorum artık
Allah'ım tez zamanda hayırlı, sağlıklı bebişler verir hepimize
Aminnnnnn
İkinizide ekliyorum kızlarr...tamam o zaman benıde ekleyın ya benım de 22 eylul bat
bende artık bebıs ıstıorm
kızlar şeker anneler ne yapıyonuz ya ben çok sıkılıyorum kız sena bi ikimiz kalmışız topikte
İkinizide ekliyorum kızlarr...
geçmişi oku oku bitmedi çeneniz düşmüş yinesizi boş bırakmaya gelmiyor
kızlar merhaba...
babaannemizi kaybettik ve acilen memlekete gittik dün defnettik ve aynı gün istanmula geir döndük..hem gidiş hem geliş çok yordu bizi...bie selam vereyimde az yatıyım dedim ama maşallah sayfalarca yazmışsınız...o kadar yazı var bir Allahın kuluda yokluqumu farketmemişneyse bebiş heyecanınıza veriyorum annişler
birde memlekte gittiqmiz gece sonderece önemli bir geceydi güm
e gitti..batı beklememe gerek kalmadı bu ay bebiş güme gitti:
başınız sağ olsun canım tatlım tam o önemli gün yumurtlama günümü hangi gün oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?