Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

tubiloshh bendee snei merak ediyodum tatlım yaaaaa neyse hayırlısı olsunnn umutluydum kız ben senden
neyse sen söle bakim tecrübeli hatun belirtiler ne kadar erken başlarrr

kızlar uyuyacam ya acayip uyku bastı beni keşke evde olsamda yatsam

bende şimdilik ayrılıyorum kıslarrrr ama yıne gelecemmm ben gelene kadar herkes hamişş olsunnnyanıı 2 saatee hepinize güzel günler öpüyorummm sizi kaderrrrrr arkadaşlarımmmmmm

tubiloshh bendee snei merak ediyodum tatlım yaaaaa neyse hayırlısı olsunnn umutluydum kız ben senden
neyse sen söle bakim tecrübeli hatun belirtiler ne kadar erken başlarrr

canım bende kendimden umutluydum taa ki 2 gün önceye kadar.
2 gündür kasık ağrım sık idrara çıkma felan kalmamıştı.
hamilelik belirtisi olsa geçmez,devam ederdi.
geçtiği için anlamıştım yani.
sadece tek saçma gelen şey,beyaz akıntım yok.test yapmasam ve belirtiler devam etse kesin dicektim ama bu ay zaten bi dengesizlik vardı bende.neyse herşeyin hayırlısı Allah'tan.

canım belirtiler bende hamile kaldıgım 2.haftadan başlamıştı.
ben oğlumda ateş ölçüyordum.yumurtlama dönemini yakalayıp degerlendirdik.ve ardından ateşim sürekli yükseldiği için adetime 6-7 gün kala dedim tamam hamileyim testte de çıktı.kanda 48 çıkmıştı düşün daha 2 haftalık felan.
2 haftalıkken agız tatsızlıgı ve hafif rahatsız edici bulantı olarak başlamıştı canım bende.

ya canım peki oğluşuna ne kadar sürede hamile kaldın?? kaçıncı denemende yani??

anladım canım o zaman erken ymurtlmaış olabilirsin ama olsun sen yine de boş geçme canım inş. bebeişin sıkıca tutunur sana

kızlar bir bebeğim olsunnn annemden görmediğim sevgiyi ona vereyim içimdeki küçük ben' i , ben kendi sevgimle büyüteyim ki içimdeki bende büyüsün,eksik yanımı yavrumla doldurayım.... öpeyim ,koklayayım, saçını annemin benim saçımı okşamadığı gibi okşayayım istiyorum .. bir miniğim olsun benim olsun, bana ait olsun kimsenin üzerinde hak sahibi olmadığı sağdece benim olsun, benden parça olsun:/ biraz sevdğime benzesin, biraz bana benzesin.canım olsun cananım olsun...........................

ya canım peki oğluşuna ne kadar sürede hamile kaldın?? kaçıncı denemende yani??

benim olay az karışık ya,
biz evlendik ve ilk 3 ay bebiş istemedik.sonra 4.ayda olsun dedik o ay çok şükür hamileydim ama doktor hatasıyla düşükle sonuçlandı
ardından sürekli düşükler olmaya başladı. 5 yılda 6 düşük ve 3 kimyasal gebelik geçirdim.
en son 22 yaşındayken doktor kontrolünde tekrar denemeye karar verdik.
çok stres yaptıgım için 2 ay hamile kalamadım.sonra dedik yurt dışına çıkalım.hamileliği hiç düşünmedim.hatta düşünEmedim desem daha doğru olur.yurt dışı fikri okadar doldurmuşki beynimi o ay hamile oldugumu öğrendim.ama adete 6 gün kala yaptıgım testte çıkmıştı.

şimdilerde oğlum 2 yaşına girmek üzere.
eşim se 2.çocugu çok istediğini söyleyince neden olmasın dedik.
bekliyoruz bakalım...

kızlar şeker anneler ne yapıyonuz ya ben çok sıkılıyorum kız sena bi ikimiz kalmışız topikte

innşallah rabbim en kısa zamanda kucagını doldurur canım.
o küçücük kalp sadece sana ve sevgine muhtaç olucak,sadece senin ve sana ait olucak Rabbimin izniyle...
sadece zamanını beklemek gerekiyor.emin ol ki Rabbim en hayırlı zamanda göndericek yavrunu.

Arkadaşlar benim bat 23 ü beni de ekler misiniz?
4.ayımız henüz ama ben bekleyemiyorum artık
Allah'ım tez zamanda hayırlı, sağlıklı bebişler verir hepimize
Aminnnnnn

tamam o zaman benıde ekleyın ya benım de 22 eylul bat
bende artık bebıs ıstıorm
İkinizide ekliyorum kızlarr...
kızlar şeker anneler ne yapıyonuz ya ben çok sıkılıyorum kız sena bi ikimiz kalmışız topikte

geçmişi oku oku bitmedi çeneniz düşmüş yine sizi boş bırakmaya gelmiyor

kızlar merhaba...
babaannemizi kaybettik ve acilen memlekete gittik dün defnettik ve aynı gün istanBula geRİ döndük..hem gidiş hem geliş çok yordu bizi...bie selam vereyimde az yatıyım dedim ama maşallah sayfalarca yazmışsınız...o kadar yazı var bir Allahın kuluda yokluqumu farketmemiş neyse bebiş heyecanınıza veriyorum annişler
birde memlekte gittiqmiz gece sonderece önemli bir geceydi güme gitti..batı beklememe gerek kalmadı bu ay bebiş güme gitti

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…