Ne kadar zor süreçler geçirmişsin sen öyle. Allah sabrını bol vermiş de daynmışsın. Çok da genç evlendin galiba.İnşallah beklediğin bebek gelirbenim olay az karışık ya,
biz evlendik ve ilk 3 ay bebiş istemedik.sonra 4.ayda olsun dedik o ay çok şükür hamileydim ama doktor hatasıyla düşükle sonuçlandı
ardından sürekli düşükler olmaya başladı. 5 yılda 6 düşük ve 3 kimyasal gebelik geçirdim.
en son 22 yaşındayken doktor kontrolünde tekrar denemeye karar verdik.
çok stres yaptıgım için 2 ay hamile kalamadım.sonra dedik yurt dışına çıkalım.hamileliği hiç düşünmedim.hatta düşünEmedim desem daha doğru olur.yurt dışı fikri okadar doldurmuşki beynimi o ay hamile oldugumu öğrendim.ama adete 6 gün kala yaptıgım testte çıkmıştı.
şimdilerde oğlum 2 yaşına girmek üzere.
eşim se 2.çocugu çok istediğini söyleyince neden olmasın dedik.
bekliyoruz bakalım...
Başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun.kızlar merhaba...
babaannemizi kaybettik ve acilen memlekete gittik dün defnettik ve aynı gün istanBula geRİ döndük..hem gidiş hem geliş çok yordu bizi...bie selam vereyimde az yatıyım dedim ama maşallah sayfalarca yazmışsınız...o kadar yazı var bir Allahın kuluda yokluqumu farketmemişneyse bebiş heyecanınıza veriyorum annişler
birde memlekte gittiqmiz gece sonderece önemli bir geceydi güme gitti..batı beklememe gerek kalmadı bu ay bebiş güme gitti
kızlar merhaba...
babaannemizi kaybettik ve acilen memlekete gittik dün defnettik ve aynı gün istanBula geRİ döndük..hem gidiş hem geliş çok yordu bizi...bie selam vereyimde az yatıyım dedim ama maşallah sayfalarca yazmışsınız...o kadar yazı var bir Allahın kuluda yokluqumu farketmemişneyse bebiş heyecanınıza veriyorum annişler
birde memlekte gittiqmiz gece sonderece önemli bir geceydi güme gitti..batı beklememe gerek kalmadı bu ay bebiş güme gitti
kızlar merhaba...
kızlar testi yaptım ve yine negatif(
hamile değilim ağlamak istiyorum(
adetim 8 gün gecikti
kasıklarım bu ay deli gibi durmadan ağrıdı,yumurtalıklarıma sancı girdi zaman zaman
demek ki başka bir sorun var yada ben üşütmüşüm
çünkü hala sancım var..((((((((((((((
geçen ayda 15 gün gecikmişti adetim
eşimi aradım söyledim
üzülme aşkım,bu ay olmadı gelecek ay olur inşallah dedi
öncelikle dr.a gidicez haftaya adet düzensizliğimin sebebini öğrenicez
bide bakalım şu kist duruyor mu hala belkide odur gebeliğimi engelleyen
yıkılmadım kızlar sonucu görünce çünkü sıkı bir çalışma yapmamıza rağmen hamile olmadığımı hissediyordum öyleymiş de zaten
hayırlısı olsun inşallah bizde en kısa zamanda hamile kalırız..
kızlar merhaba...
günaydın kızlar.nedendir bilinmez ama bu ay hiç bereketli gelmedi bize.
bakınsana hamile sayımız artmıyor.
ama inanıyorum ki gelecek ay herşey çok farklı olucak.
gelelim bana...
bende bu ay halaya girebilenlerden değilim maalesef.
akşam iğne olayını denedim ama paslanmadı.
sabah da test yaptım kocaman bir negatif.
olsun,sağlık olsun.ölmedik ya :) bu ayın birde gelecek ayı var o da olmadı sonraki ayı var.
yumurtlama günüme denk gelmediği için belki olmayabilir diyordum ama test kesin sonuç almamı sağladı saolsun.
şimdi geriye kırmızıları beklemek ve yeni aya yeni umutlarla hazırlanmak kalıyor.
kızlar merhaba...
kızlar avatar resmim güzel mi???????????????
off yaa günler geçmiyo sanki
kızlar avatar resmim güzel mi???????????????
kızlarr bu neyın nesı anlayamadım ben şimdi yaa acayip sivilcelendimm daha reglimede cok var 12gun falan var . ve bende bole sıvılce olmazdı bır ıkı tane olurdu yanaklarımdada cıktı anlımda da 5-6 tane anlayamadım ..?? hamişlikk yaparmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?