benim de az kabarcık çıktı ama çoğunluğu dibe gitti. kolay bişey bu. yarın öbür gün tekrar denerim artık..
hadi bakalım seninki 9 benimki 10 eylül, sen başı çek ben de ardından geleyim..
inşallah tutunmuştur cnm...tatlım benimde beyaz yapışkan gibi akıntım dün itibari ile geçti internetteki hesaplıyıcıya göre de 4 ve 9 günleri önemliydi acaba tuttumu bebiş
kendini dinleme canım benm geçen ay hepsi fos çıktı..senacım psikolojikmi bilmiyorum ama hafif bi baş dönmem var gözüm kararıyor gibi oluyor ve bacaklarım çok ağrıyor bide idrarıımda beyaz beyaz tortu gibi şeyler var
canımmm başınız sağolsunn..dile getirmedik ama yoklugunun farkındayıdkk şekerimm
Başınız sağolsun güzelim, Allah sizlere uzun ömür versin... 1 gün öncesi veya 1 gün sonrası varsa birliktelik şansın tükenmedi, umutsuzluğa kapılma bakalım canım...
Ne kadar zor süreçler geçirmişsin sen öyle. Allah sabrını bol vermiş de daynmışsın. Çok da genç evlendin galiba.İnşallah beklediğin bebek gelir
Başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun.
Başın saolsun canım
başın sağolsun allah sabır versin.Diğer topicten biliyodum oraya ayzmışın o yüzden sormadımYaa boşver belki kaçırdığın bu ay tutar.Ben 2 yıldır hiçbir önemli günü kaçırmadım ama olmadı mı olmuyor işte
erginsena başınız sağolsun cnm şimdi gördümm.....
bu arada kızlar varmı güzel haberler benim bat a daha cok var...
kimseden de ses cıkmamış bu ilk denem ayı stressiz gecer diodum ama bat yaklaştıkça
mızırdanmaya başladım bende
Başınız sağolsun canım,..ayrıca gelecek aya denrsin üzülme..
başınız sağolsun arkadaşım...sen umudunu kaybetme belki erken yumurtlamışsındır da tutmuştur inşallah..
allah rahmet eylesin başınız sağolsun ablacım.birde günlere ve belirtilere takılı kalma bence her fırsatı değerlendir rabbim 'ol' dedikten sonra..
kızlar hepinize çok teşekkür ederimErginsena, başınız sağolsun canım..
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
ekliyorum cnmkızlar 3 yaşında bir oğlum var ve yeni bir bebek için yanıp tutuşuyorum.geçen ay korunmayı bıraktım .ağustos malesef boş geçti.umudumuz eylülden.bat 26 eylül .benide listeye eklermisiniz lütfenn
teşekkür ederim cnm inş.ErginSenacm başın saolsun ya Allah rahmet eylesin..
Ayrıca bebişler umudun olmadığı aylarda geliveriyor.. Bakarsın çıkar gelir kritik güne bakmadan :))
Merhaba, ben de katılabilir miyim aranıza?
bat 10 eylül, pek birşey kalmadı aslında..
7 aydır korunmuyorum. hapı ilk bıraktığımda birkaç ay çok heveslendim ama sonuç hayal kırıklığı oldu. acaba bu ay diyorum??
inşallah bakalım. ben bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı. ilk gebeliğimi de öyle öğrenmiştim ama erken sevinmemek lazım. kaybettim çünkü. sabah gebelik testi yapıcam.hayırlısı
kızlar merhaba...
babaannemizi kaybettik ve acilen memlekete gittik dün defnettik ve aynı gün istanBula geRİ döndük..hem gidiş hem geliş çok yordu bizi...bie selam vereyimde az yatıyım dedim ama maşallah sayfalarca yazmışsınız...o kadar yazı var bir Allahın kuluda yokluqumu farketmemişneyse bebiş heyecanınıza veriyorum annişler
birde memlekte gittiqmiz gece sonderece önemli bir geceydi güme gitti..batı beklememe gerek kalmadı bu ay bebiş güme gitti
senacım psikolojikmi bilmiyorum ama hafif bi baş dönmem var gözüm kararıyor gibi oluyor ve bacaklarım çok ağrıyor bide idrarıımda beyaz beyaz tortu gibi şeyler var
Ne kadar zor süreçler geçirmişsin sen öyle. Allah sabrını bol vermiş de daynmışsın. Çok da genç evlendin galiba.İnşallah beklediğin bebek gelir
başınız saolsun canım.
bir günde gidip geri dönmek yorucu olsa gerek.
karamsar düşünme canım.Rabbim ol derse olur.inşallah bebişin bu ay gelir
canım ben geçenlerde karbonat testi yapmıştım ya birkaç defa?
idrar bardaktayken baktım ve tortu doluydu her defasında.ama hamile oldugumu sanmıyorum :S
inşallah sen hamilesindir canım.
ama sanki diğer belirtiler için erken gibi geliyor ama inşallah bebişin erkenden yerleşmiştir de ondandır
Allah razı olsun canım benim.
evet çok zor zamanlardı çoook. RAbbim kimseye yaşatmasın.
18 de evlendim şu an 24 yaşındayım 7 yılı devirdik yani.
inşallah Rabbim isteyen herkeze en kısa zamanda bebiş nasib eder
canım zaten bende psikolojik diye düşünüyorum ama dün iğne testi vardı ya idrara atıyordun ondan denedim sabah baktım iğne kararmıştı
kızlar az önce test yaptım ve çift çizgi:)
bu iğne testi karbonata göre daha güvenilir canım inşallah hamilesindir
okuduğum yerde kim yaptıysa hamile olanlarınkinde kararmışay gerçekten mi ya resmini de çektim kızlar durun atım da bakın
günaydın kızlarr gece rüyamda sürekli test yapıyodum hepside pozitif çıkıyodu:))umarım tersi çıkmaz gerçi ne görürsem o çıkar genelde ama umarım bunda da öyle olur:)) sabah acayip bir bel ağrısıyla uyandım hayırdır inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?