Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

benim de az kabarcık çıktı ama çoğunluğu dibe gitti. kolay bişey bu. yarın öbür gün tekrar denerim artık..

hadi bakalım seninki 9 benimki 10 eylül, sen başı çek ben de ardından geleyim..

inşallah bakalım. ben bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı. ilk gebeliğimi de öyle öğrenmiştim ama erken sevinmemek lazım. kaybettim çünkü. sabah gebelik testi yapıcam.hayırlısı

tatlım benimde beyaz yapışkan gibi akıntım dün itibari ile geçti internetteki hesaplıyıcıya göre de 4 ve 9 günleri önemliydi acaba tuttumu bebiş
inşallah tutunmuştur cnm...

senacım psikolojikmi bilmiyorum ama hafif bi baş dönmem var gözüm kararıyor gibi oluyor ve bacaklarım çok ağrıyor bide idrarıımda beyaz beyaz tortu gibi şeyler var
kendini dinleme canım benm geçen ay hepsi fos çıktı..
canımmm başınız sağolsunn..dile getirmedik ama yoklugunun farkındayıdkk şekerimm

Başınız sağolsun güzelim, Allah sizlere uzun ömür versin... 1 gün öncesi veya 1 gün sonrası varsa birliktelik şansın tükenmedi, umutsuzluğa kapılma bakalım canım...

Başın saolsun canım

Başınız sağolsun canım,..ayrıca gelecek aya denrsin üzülme..

başınız sağolsun arkadaşım...sen umudunu kaybetme belki erken yumurtlamışsındır da tutmuştur inşallah..

allah rahmet eylesin başınız sağolsun ablacım.birde günlere ve belirtilere takılı kalma bence her fırsatı değerlendir rabbim 'ol' dedikten sonra..

Erginsena, başınız sağolsun canım..
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
kızlar hepinize çok teşekkür ederim
kızlar 3 yaşında bir oğlum var ve yeni bir bebek için yanıp tutuşuyorum.geçen ay korunmayı bıraktım .ağustos malesef boş geçti.umudumuz eylülden.bat 26 eylül .benide listeye eklermisiniz lütfenn
ekliyorum cnm
ErginSenacm başın saolsun ya Allah rahmet eylesin..
Ayrıca bebişler umudun olmadığı aylarda geliveriyor.. Bakarsın çıkar gelir kritik güne bakmadan :))
teşekkür ederim cnm inş.

ekliyorum cnm..

Son düzenleme:
inşallah bakalım. ben bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı. ilk gebeliğimi de öyle öğrenmiştim ama erken sevinmemek lazım. kaybettim çünkü. sabah gebelik testi yapıcam.hayırlısı

ovulasyonda farklı hormon çalışıyor(lh) hamilelikte hcg hormonu,nasıl oluyorda ovulasyon testiyle hamilelik öğreniliyor kızlar anlamadım ya..Ayrıca ben o karbonat testine inanmıyorum,asidik bişey o,asit fazlaysa köpürür,azsa köpürmez.Bende yaptım ama inanmasamda yaptım,çaresizlik herşeyi yaptırıo..Dibe çöktü ayrıca,

Son düzenleme:
Kızlar bu karbonatı birkaç kez yapıp kendimizi takip edebiliriz sanki... Yani şöyle; ben birkaç kez denedim, BAT ıma çok var olmasına rağmen kabaracak mı kabarmayacak mı diye. Hepsinde de dibe çöktü, yani buradan şunu çıkartıyorum, benim idrarım normalde dibe çöktürüyor, BAT ım geldiğinde yaptığımda kabarırsa diyeceğim ki hamile olabilirim çünkü normal idrarımda hep dibe çökmüştü. Yani kendimce böyle bir tez geliştirmiş olacağım, ne bileyim, ümit işte

başınız saolsun canım.
bir günde gidip geri dönmek yorucu olsa gerek.
karamsar düşünme canım.Rabbim ol derse olur.inşallah bebişin bu ay gelir

senacım psikolojikmi bilmiyorum ama hafif bi baş dönmem var gözüm kararıyor gibi oluyor ve bacaklarım çok ağrıyor bide idrarıımda beyaz beyaz tortu gibi şeyler var

canım ben geçenlerde karbonat testi yapmıştım ya birkaç defa?
idrar bardaktayken baktım ve tortu doluydu her defasında.ama hamile oldugumu sanmıyorum :S
inşallah sen hamilesindir canım.
ama sanki diğer belirtiler için erken gibi geliyor ama inşallah bebişin erkenden yerleşmiştir de ondandır

Ne kadar zor süreçler geçirmişsin sen öyle. Allah sabrını bol vermiş de daynmışsın. Çok da genç evlendin galiba.İnşallah beklediğin bebek gelir

Allah razı olsun canım benim.
evet çok zor zamanlardı çoook. RAbbim kimseye yaşatmasın.
18 de evlendim şu an 24 yaşındayım 7 yılı devirdik yani.

inşallah Rabbim isteyen herkeze en kısa zamanda bebiş nasib eder

kızlarrr..ne düşüneceğimi şaşırdım.. 23 ağustosta çatlatma iğnesi vurulmuştum.. bugün iğne vurulalı 17. gün.. test yaptım negatif.. normalde adetim 12 eylül ama iğne vurulunca erken olunuyormuş diye duymuştum.. delilendim burda..

canım zaten bende psikolojik diye düşünüyorum ama dün iğne testi vardı ya idrara atıyordun ondan denedim sabah baktım iğne kararmıştı

günaydın kızlaaar rüyamda millete hava atıyordum normal doğum yaptım diye

günaydın kızlarr gece rüyamda sürekli test yapıyodum hepside pozitif çıkıyodu:))umarım tersi çıkmaz gerçi ne görürsem o çıkar genelde ama umarım bunda da öyle olur:)) sabah acayip bir bel ağrısıyla uyandım hayırdır inşallah:)

ben de normal doğum yaptım diye kasılıyodum hava atıyordum millete

arkadaşlar bizim de 3.ayımız geçen 2 ay maalesef güme gitti. bu aydan umutluyuz bat 17 eylül benıde ekleyebılırmısınız :) şu testlerıde ben ılk defa duydum akşam eve gıdınce ılk hepsını demek bı pet bardak almalıyım öncelikle:) göğüslerımde şişlik oldu ama adetıme 9 gün var ondan mı acaba :) bıde bu aralar bacaklarımda bı ağrı var sanki dizlerimden kırılcakmış gıbı oluyo çıt diye ben mi kuurntu yapıorum accaba..

kızlar iğne testinin resmini atıcam toopiğe ama nasıl yapılır bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…