- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
bence senhamişsin öyle hissediyorum lütfen bi dene canım
ebson tatlım senin durumlar nasıl bakalım??
valla şekerim ne olsa tamam bu bi belirti diyorum dün akşamda eşim artık çocuğumun olmasını çok istiyorum dedi önceden olursa kısmet diyordu daha çok etkilendim bu ay olması gerek gibi hissediyorum
valla şekerim ne olsa tamam bu bi belirti diyorum dün akşamda eşim artık çocuğumun olmasını çok istiyorum dedi önceden olursa kısmet diyordu daha çok etkilendim bu ay olması gerek gibi hissediyorum
evet yapma sakınyine sen iyisin bata 5 gün varmış ya ben daha 13 gün var çatlayacam iyice evde bi tane test var her sabah uyanınca acaba yapsam mı diyorum şimdi varsa bile çıkmaz zaten çok erken
bence senhamişsin öyle hissediyorum lütfen bi dene canım
Anladım canım çok haklısınız doğrusu yapmışsın ben bilemedim valla kusura bakma...
Hayırlısıyla gusel haberlerini alıcaz ben inanıyorum sen içni ferah tut..sağlıkla gelsin inşallah bebişin
ah ah canım keşke bende inansam
ama biliyorum ki cıkmıcak boş yere ümitlendirme kız beniii
yarına kadar beklicem
zaten bugün gelir ....
hem nasıl içine doğdu de bakiyim:)))
ama garip bi karın agrısı varr yaa off hamilemiyim acaba....
kasıklarımda hiç bi agrı yok..
goguslerim adete 10 gün kala şişti ve halen inmedi...
ne bilim işte canım senin adını görünce öyle hissediyorum bak bunu herkese hissetmmem bide tuğra hamile gibi
kız benimkide etkiliyor beni hatta iş yerindekiler bile herkes diyo hamilesinsen yinede kendini kasma çok fazla sende en az onun kadar istiyosun
seninde bat abaya varmış hee ....benimkide sabah iğne testini gödü akşam sölememiştim
anaaa o nee dio dedim öylesine işe denicem hamilmisin yoksa bana mı sölemiyosun dio dedim yok artıkk sırıta sırıta gitii sonra:18:
Anaaaaa kızz Allah mı söyletti nedirrr???
6.hissin falan kuvvetlimidir senin..
ben iğne testini yaptım olduda bilmiyorum tatlım be inşallah senin hislerin doğru çıkar 5 gunum kaldı sonra bi iki gunde öle beklerim herhlde yada bekleyemem bilmiyorum
Hayırlısı neyse o olucakkk dilerim seninde gusel haberlerini alırız cnm
canım kolay kolay öyle şeyler hissetmem bilmiyorum
Ahh keşke inşallahhhhhselam kızlar..
nasılsınız..herkes iyi umarım..:79:
sıkı sıkı takipte edemiyorum..
varmı yeni hamişler? kaç kişi oldu
batlar gelmesin..
.. SAT 'larımızla kalalımmm inşşşş
Merhaba,
4 aydır deniyoruz hormon testi yaptırdım 14 gün önce proklatin 77.9 çıktı dostinex verdi doktor. 2 haftadır içiyorum. korunmuyoruz inşallah bende hamile kalırımmmmmmm Adım eylül bu ay hamiş kalsam ne güzel olur dimi yahh...
ayy ağzından bal damlıyo balll
işallah hislerin doğrudur cnm bennmmm
ve insallah bebişin de seninledir..
yine sen iyisin bata 5 gün varmış ya ben daha 13 gün var çatlayacam iyice evde bi tane test var her sabah uyanınca acaba yapsam mı diyorum şimdi varsa bile çıkmaz zaten çok erken
ne bilim işte canım senin adını görünce öyle hissediyorum bak bunu herkese hissetmmem bide tuğra hamile gibi
Hoşbulduk canım,merhaba canm hoşgeldin umarım bu ay da senin ayın olur bebişin seninle olur
ah ah canım keşke bende inansam
ama biliyorum ki cıkmıcak boş yere ümitlendirme kız beniii
yarına kadar beklicem
zaten bugün gelir ....
hem nasıl içine doğdu de bakiyim:)))
ama garip bi karın agrısı varr yaa off hamilemiyim acaba....
kasıklarımda hiç bi agrı yok..
goguslerim adete 10 gün kala şişti ve halen inmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?