Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

bence sen hamişsin öyle hissediyorum lütfen bi dene canım

ah ah canım keşke bende inansam
ama biliyorum ki cıkmıcak boş yere ümitlendirme kız beniii
yarına kadar beklicem
zaten bugün gelir ....
hem nasıl içine doğdu de bakiyim:)))

ama garip bi karın agrısı varr yaa off hamilemiyim acaba....

kasıklarımda hiç bi agrı yok..
goguslerim adete 10 gün kala şişti ve halen inmedi...

Son düzenleme:
ebson tatlım senin durumlar nasıl bakalım??

valla şekerim ne olsa tamam bu bi belirti diyorum dün akşamda eşim artık çocuğumun olmasını çok istiyorum dedi önceden olursa kısmet diyordu daha çok etkilendim bu ay olması gerek gibi hissediyorum

valla şekerim ne olsa tamam bu bi belirti diyorum dün akşamda eşim artık çocuğumun olmasını çok istiyorum dedi önceden olursa kısmet diyordu daha çok etkilendim bu ay olması gerek gibi hissediyorum

sen yinede kendini kasma çok fazla sende en az onun kadar istiyosun
seninde bat abaya varmış hee ....benimkide sabah iğne testini gödü akşam sölememiştim
anaaa o nee dio dedim öylesine işe denicem hamilmisin yoksa bana mı sölemiyosun dio dedim yok artıkk sırıta sırıta gitii sonra:18:

kizzz benim de esim sanki daha cok istiyor artik.bu ay beraber olacagimiz zaman ben biraz ofladim aman halim yok dedim olmaz dedi cocugumuz icin yapacaz dedi bugunu es gecemeyiz dedi.onceden ben bu sekilde olurdum ama adam bu sefer benimle yer degistirdi sankiiii hakikatten bir azim var benim adamda)

Son düzenleme:
yine sen iyisin bata 5 gün varmış ya ben daha 13 gün var çatlayacam iyice evde bi tane test var her sabah uyanınca acaba yapsam mı diyorum şimdi varsa bile çıkmaz zaten çok erken
evet yapma sakın
ben testlerimi bitirdim çok pişmanımmmm

bence sen hamişsin öyle hissediyorum lütfen bi dene canım

ya ebson valla acayip gaza gelirim bu konuda..
dün akşam karbonat testi yapıcaktım evde karbonat bulamadım
şu igneyi yapmayı da unuttum yaa tühhh

Anladım canım çok haklısınız doğrusu yapmışsın ben bilemedim valla kusura bakma...
Hayırlısıyla gusel haberlerini alıcaz ben inanıyorum sen içni ferah tut..sağlıkla gelsin inşallah bebişin

ah inşallah çok zor beklemek koskoca 1 yıl oldu!!!
ondan önce 1 bucuk yıl da öyle..

Rabbim mükafatımızı en güzel şekilde versin inşallah..

ne bilim işte canım senin adını görünce öyle hissediyorum bak bunu herkese hissetmmem bide tuğra hamile gibi

kızlar yahuuu ne kadar çabuk ilerliyorsunuz hafta sonu misafirlerim vardı rahat giremedima rada kaçamak yapıp okuyabildiğimi okudum.Sabahtan beride kaldığım yerden devam eetim ne var ne yok diye ancak bitti ve ben işteyim((

yaa bu iğne testine ne kadar talep var bende biran gaza geldim ama benim bata daha en erken 8 gün var bu kadar çabuk çıkmaz herhalde(

yaa tubiloshh okudukça ben burada 9 doğurdum sen hala test yapmadın mı yaa oooo ben olsam idrarla tatmin olmayıp kan bile yaptırmıştım

ne bilim işte canım senin adını görünce öyle hissediyorum bak bunu herkese hissetmmem bide tuğra hamile gibi

Anaaaaa kızz Allah mı söyletti nedirrr???
6.hissin falan kuvvetlimidir senin..
ben iğne testini yaptım olduda bilmiyorum tatlım be inşallah senin hislerin doğru çıkar 5 gunum kaldı sonra bi iki gunde öle beklerim herhlde yada bekleyemem bilmiyorum
Hayırlısı neyse o olucakkk dilerim seninde gusel haberlerini alırız cnm

kız benimkide etkiliyor beni hatta iş yerindekiler bile herkes diyo hamilesin

canım kolay kolay öyle şeyler hissetmem bilmiyorum

Merhaba,

4 aydır deniyoruz hormon testi yaptırdım 14 gün önce proklatin 77.9 çıktı dostinex verdi doktor. 2 haftadır içiyorum. korunmuyoruz inşallah bende hamile kalırımmmmmmm Adım eylül bu ay hamiş kalsam ne güzel olur dimi yahh...

selam kızlar..
nasılsınız..herkes iyi umarım..:79:
sıkı sıkı takipte edemiyorum..
varmı yeni hamişler? kaç kişi oldu
batlar gelmesin..
.. SAT 'larımızla kalalımmm inşşşş

merhaba canm hoşgeldin umarım bu ay da senin ayın olur bebişin seninle olur

yine sen iyisin bata 5 gün varmış ya ben daha 13 gün var çatlayacam iyice evde bi tane test var her sabah uyanınca acaba yapsam mı diyorum şimdi varsa bile çıkmaz zaten çok erken

12 günüm var.. benimde evde bitane testim var.kullanmak kısmet olur inşş günler bi geçse

yaa bişey söylüyeyim mi al bendende o ağrılar daha bata en az 8 gün var an geliyor göğüslerimin ağrısından bırak merdiven inmeyi adım bile atamıyorum ama bnm belim ve kasıklarımda çok ağrıyor.Hatta söylemesi ayıporam bile çokk acıyor yaaa((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…