Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

aynen yaaa bi dur bi güzel düşünn belki regl sancısı diildir onlar artık butun belirtileri birbirine karıştırır oldu ona göre dikkat et sen kendini yinede

Canım ben artık ne düşüncem bilemiyorum ya :/ zaten bu ay kendimi dinlememeye çalıştım olur olmaz şeylere belirti gözüyle bakmamak için ...

Kızlar bende tatilden yeni döndüm o yüzden yazamadım...malesef ki tatilin son günü regl oldum ümitliydim aslında bu ay ama napalım nasip kısmet. artık bir dahaki aya kaldı umudumuz...

günaydın herkese

Ben Halen kırmızılanmadım!!!
bat 8 Eylüldüüüü

Bugün gg den test sipariş ettim
yarın gelir heralde

bu süre içinde olmazsam eh o zaman umutlanmaya başlıcam artık

Ben halen adet olcam diye bekliyorum kendimi alıştırmak istemiyorum....

bat günü test yapıp cıkmayan sonraki günlerde 2. cigi cıkan varmı yaaa.....

arkadaşım hoşgeldin moralini hiç bozma ben 2 yıldır bekliyorum.Yalnız değilsin.Bizimde elbet bir gün göbişimiz dolacak

ayy hadi inşallah gusel haberini alırısss
sen yarını nasıl beklicen onun yerine eczaeden gidip alaydınyaaa kızzz

ayy hadi inşallah gusel haberini alırısss
sen yarını nasıl beklicen onun yerine eczaeden gidip alaydınyaaa kızzz

o kadar cok yıkımlar yaşadım ki
biliyorum testten sonra kırmızılancam ne kadar yapmazsam o kadar olmucak gibime geliyooo

verdim bile siparişi yarın elimde olur
aslında dün vercektim de dün olurum diye bekledim bide eşim bi kaç gün daha bekle dedi
iyi oldu yaa yoksa hemen yapıyorum sonra gözlerim şaşı oluyo teste bakmaktan ha cıktı ha cıkıcak diyeee

İnşallah olur ya ama hiç inanmıyorum....

bu ay olmasa bal tarçın çrek otuna başlıcam....

Kızlar bende tatilden yeni döndüm o yüzden yazamadım...malesef ki tatilin son günü regl oldum ümitliydim aslında bu ay ama napalım nasip kısmet. artık bir dahaki aya kaldı umudumuz...

hayırlısı canım
umut bitti derken yeniden başlıyo..
sende bal tarçın çörek otuna başlasana!!!

kız öğle yemeğinde git al testi yarına kadar bekleme

valla ne yalan söyliyim cıkmıcanı bildiğim için 4-5 tl vermek istemiyorum bi teste..

beklicem zaten gelirse gelir bugün ondan rahatımm

Çokk fenaa kafaları dağıtmak lazım benim bat 5 gun va 5 kere doğurcam gibime gelio böyle zman nasıl gecicek bilmiyorum

yine sen iyisin bata 5 gün varmış ya ben daha 13 gün var çatlayacam iyice evde bi tane test var her sabah uyanınca acaba yapsam mı diyorum şimdi varsa bile çıkmaz zaten çok erken

bence sen hamişsin öyle hissediyorum lütfen bi dene canım

Anladım canım çok haklısınız doğrusu yapmışsın ben bilemedim valla kusura bakma...
Hayırlısıyla gusel haberlerini alıcaz ben inanıyorum sen içni ferah tut..sağlıkla gelsin inşallah bebişin

yine sen iyisin bata 5 gün varmış ya ben daha 13 gün var çatlayacam iyice evde bi tane test var her sabah uyanınca acaba yapsam mı diyorum şimdi varsa bile çıkmaz zaten çok erken

canimmm bende ayni senin gibiyim diyorum keske simdi gunum gelseydi de soyle 3 5 gun gecseydii de test yapsaydim:))
benim de daha 10 gun varrr koskoca bir 10 gunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…