baktım canm gunluk 150-200mcg folik asit alınması gerekiyomuş benim tabletimde 3 lü kullanırsam 400 oluyo :26:
ben bidaha mı sorsam yaa
[COLOR="#0000FF"]Canım bir tabletteki oran o kadar, olması gereken 400 işte. Bak sana prospektus yolluyorum FOLIC PLUS 400 MCG 90 TABLET - Multivitamins with minerals - atc - fiyat - barkod - prospektüs - ilacabak[/COLOR]
Phia cım diosunki 3 lü kullanman gerek dimi aldığım tek tablet düşük kalıyo bu hesaba göre
şimcik anladım saol tatlım dikkat edip beni aydınlattığın için..
Evet canım benim, 1 tane yutarsan az olur, senin ilacının normali günde 3 tablet. Rica ederim ayrıca, önceden kullanmış olmam işe yaradı, ama ben yine de senin için tekrar baktım internetten. Ne demişler "Önce Sağlık"
aynen önce sağlık tekrar tesekkurler cnm
hadi ben kaçtım kzılar herkese iyi geceler
yarına kararmayann iğne kalmasınnnn diorum ve gidiyoummm
sabah sonuçla beraber burdayımmm ...
çok teşekkür ederiz cnm Rabbim sanada hayırlı ve saqlıklı doqumlar nasip etsin saqlıcakla al bebeqini kucaqınaHerkese merhaba,
3 ay öncesine kadar bebeği olmasını çok isteyen bir kadın olarak dayanamadım,okudum biraz
Dua ettim,çok ağladım,eşime de kendime de zindan ettim dünyayı.
Ama şükür olsun Rabbime ki dualarım kabul oldu,şimdi inşaallah martta alacağım kuzumu kucağıma
Herkes hamilelerin duası kabul oluyormuş diyor,
Sırf topiğinizin başlığına amin demek için girdim bile denebilir.
Beklediğiniz o güzel haber hemen gelsin inşaallah..
Başka bir forum da doğum hikayelerimizi paylaşırız inşaallah
Bebek müjdelerinizi okumak dileğiyle..
İyi geceler..
tatlım bebeqi bekle diyerek seni ümitlendirmek istemiyorum çünkü sonu hüsran oluyor.. hem idrar testinde hem kan tahlilinde negatif çıktıysa (reqlin geçmesine raqmen) bebek yoktur cnm...mide bulantında psikolojik çünkü bebek rahime yerleşmeden bulantı olmaz..bebek rahime yerleşmiş olsa idrar testini geçtim ama mutlaka kanda çıkar... kendini ümitlendirmeki üzülmeyesin bebiş varsada süpriz olsun ttalım sanaİyi Geceler,
Durumumu özetleyeyim hemen;
cumartesi iğne testini yaptım iğne karardı,
pazar gebelik testi yaptım tek çizgide kaldım,
pazartesi evden çıkınca kan testi yaptırsam mı diye düşünüyordum, çıkarken parfüm sıktım, kokusu geldikçe öğürmekten geberdim. koşa koşa hastaneye gittim. kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı..
bu saat oldu hala regl olmadım, akıntıda dahi renk değişmesi yok. neredeyse mikroskopla bakacam akıntıya. o derece takmışım bu ay.
şimdi ben kırmızıları mı beklesem, inatla bebişimi mi beklesem bilemedim yani...
günaydın kızlar bugün ilk ben geldiim :)
misafirlerim gelicek de hazırlık felan yapıcam ondan erkenciyim.
hemde ilk iğne testi sonucunu ben paylaşayım dedim.
bu 3. yapmam ve ilk defa folyoyla kapattım.diğerlerinde bezle kapatmıştım.
veee iğnem karardı yinee...
şimdi ben umutlanayımmı umutlanmayayımmı bilemedim :44:
ve halen gelen giden yok.
bir belirti de yok.ara ara kasık agrıları dışında.
5.günüm geçiyor bugün.
sizin iğneleri merakla bekliyoruuuuuuummmmmm
günaydın kızlar evet bu iğneyi 2. denemem ve yine karardı ayyyy fena taktık biz bu iğneye
Günaydın kızlar
Taydin malesef kan çok net sonuç veriyor. Üstelik regl günün de geçmiş. Geç döllenme de olsa mutlaka çıkardı kanda. Bulantılar da bir buçuk iki aylık hamileyken başlıyor genelde
İğneyle falan uğraşmayın bence kızlar. Tubilosh madem 5 gün geçti test yapsana, çıkar sanırım net olarak. En azından silik görürsün.
Bu ayı yarılıyoruz neredeyse. İnşallah daha çok hamile çıkar bu ay
Benim yumurtalar faaliyette bol bol kasık ağrım ve batmam var. Değerlendiriyoruz biz de bunu. Benim BATa daha çoook var. O yüzden henüz heyecan stres yok. Bekliyorum bakalım.günaydın cnm...
sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar?
dün gece reql sancılarım başladı bnm...bata 5 gün var...yinede insan ümidini koruyor...yaşama sevinci böyle bişey olsa gerek
günaydın kızlarr
saat 9.30 oldu nerdesinzi anniş adaylarıı
yoksa çalışmamı yapıyosunuz
günaydın cnm
ben iqne testine inanmıyorum ama senden bu ay ümitliyim...inşallah mucizen seninledir tatlım
Günaydın güzel topiğimizin güpgüzel anne adaylarııı
gün bugündür nihayet bat günüme ulaştımama benim ümidim yok regl sancıları günler öncesinden başladı malesef
Günaydın güzel topiğimizin güpgüzel anne adaylarııı
gün bugündür nihayet bat günüme ulaştımama benim ümidim yok regl sancıları günler öncesinden başladı malesef
rdur bakalım cnm kırmızıları görmeden ümidimizi kesmek yok...inşallah gelmez kırmızılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?