- Konu Sahibi Omur kagan
-
HOŞ GELDİN ARAMIZA CANIM BENİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN RABBİM BİR NEFESTE DOĞURMAYI NASİP ETSİN TÜMÜMÜZE BENİMLE AYNI HEMEN HEMEN BENİMDE 21+6 OLDU AŞILARINA BAŞLADIN MI SEN CANIM BENİMHerkese merhaba:)
Ben aranıza yeni katıldım. 21+2 haftalık hamileyim, bebişim erkek. Herkes inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah..
aşılardan kastın nedir canımHOŞ GELDİN ARAMIZA CANIM BENİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN RABBİM BİR NEFESTE DOĞURMAYI NASİP ETSİN TÜMÜMÜZE BENİMLE AYNI HEMEN HEMEN BENİMDE 21+6 OLDU AŞILARINA BAŞLADIN MI SEN CANIM BENİM
GÜNLERİMİZ AYNI HEMEN HEMEN KUZUM SEN SAĞLIK OCAĞINA KAYDINI HİÇ YAPTIRDIN MI PEKİ ONLAR YÖNLENDİRİYORLAR ZATEN BİDE BEN ÇOK GEÇİKTİĞİMİ SÖYLEDİ DOKTOR 2 AY FİLAN AMA İLK AŞI TETENOZ OLDUĞU İÇİN SORUN DEĞİLMİŞ ONU BUGÜN YAPTIMaşılardan kastın nedir canım
evet evet canım tetanoz bende vuruldum bu hafta ben aşılar deyince başka şeylerde mi var dedim acaba sağlık ocağından haberdar ediyorlar tetanoz aşısı zaten 20. haftadan sonra yapılıyorGÜNLERİMİZ AYNI HEMEN HEMEN KUZUM SEN SAĞLIK OCAĞINA KAYDINI HİÇ YAPTIRDIN MI PEKİ ONLAR YÖNLENDİRİYORLAR ZATEN BİDE BEN ÇOK GEÇİKTİĞİMİ SÖYLEDİ DOKTOR 2 AY FİLAN AMA İLK AŞI TETENOZ OLDUĞU İÇİN SORUN DEĞİLMİŞ ONU BUGÜN YAPTIM
bana demediler kendi doktorum 20. haftadan sonra oluyor dedi 2. dozuda 1 ay sonra yapacaklarEWET AMA DOKTOR BANA ÇOK GEÇ KALMIŞSIN DEDİ ŞİMDİ BENİM GİBİ OLAN ARKADAŞLAR VAR ONLAR İKİNCİ DOZLARINIDA YAPMIŞLAR
BEN 23 HAFTAYA GİRECEM NERDEYSE ONDAN GALİBA:)bana demediler kendi doktorum 20. haftadan sonra oluyor dedi 2. dozuda 1 ay sonra yapacaklar
bende canım bu hafta sonu 23 haftalık olucaz :)BEN 23 HAFTAYA GİRECEM NERDEYSE ONDAN GALİBA:)
KAFAM KARIŞTI VALLAH:)):bende canım bu hafta sonu 23 haftalık olucaz :)
neyse vardır bi bildikleri diyelim ben hastanede çalışıyorum olsaydı söylerdi bi sıkıntı olmaz zaten canım takma kafana :)BİLEMİYORUM Kİ NEDEN BANA ÖYLE DEDİ
SENİN SON ADET TARİHİN 10 ARALIK MI:)neyse vardır bi bildikleri diyelim ben hastanede çalışıyorum olsaydı söylerdi bi sıkıntı olmaz zaten canım takma kafana :)
evet canımSENİN SON ADET TARİHİN 10 ARALIK MI:)
1 ARALIK SEN HERHANGİ BİR İLAÇ KULLANDIN MI BEBİŞ OLMASI İÇİN YOKSA NORMAL ŞEKİLDE Mİ OLDUevet canım
yok canım kullanmadım hiç bir şey kendiliğinden olduBENİMDE 1
1 ARALIK SEN HERHANGİ BİR İLAÇ KULLANDIN MI BEBİŞ OLMASI İÇİN YOKSA NORMAL ŞEKİLDE Mİ OLDU
BEN AŞILAMA İÇİN GİTMİŞTİM DOKTORA İĞNE YAPTIM 1 HAFTAYA YAKIN SONRA ÇOK SAYIDA YUMURTAM BÜYÜDÜĞÜ İÇİN AŞILAMAYI DEVAM EDEMEMİŞTİ DOKTOR BİR SONRAKİ AY TEKRAR EDERİZ DEMİŞTİ 30 ARALIKTA KONTROLE GİTTİĞİMDE YUMURTALARINDAN BİRİ ÇATLAMIŞTI KENDİNDEN SIK İLİŞKİ ÖNERMİŞTİ O ZAMANLARDA SONRA BEBİŞ TUTTTU DOKTOR BİLE ŞAŞIRMIŞTI DEMİŞTİ AŞILAMAYI DEVAM ETMEDEN NASIL TUTTTU DİYE:)yok canım kullanmadım hiç bir şey kendiliğinden oldu
Amin canım darısı tüm hamilelerin başına inşallah. Başladım 2 Mayısta tetanoz aşısı oldum, 1 ay sonra ikinci dozunu olucam. Sen başladım mı? Bunun dışında başka aşın var mı?HOŞ GELDİN ARAMIZA CANIM BENİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN RABBİM BİR NEFESTE DOĞURMAYI NASİP ETSİN TÜMÜMÜZE BENİMLE AYNI HEMEN HEMEN BENİMDE 21+6 OLDU AŞILARINA BAŞLADIN MI SEN CANIM BENİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?