- 20 Mart 2015
- 103
- 29
- 48
- 32
- Konu Sahibi Omur kagan
-
teşekkürler canımmmmmmmHayırlı olsun canim
VALLAH KUZUM BENİM OĞLUŞUM ÇOK YARAMAZ HİÇ DURMUYOR YERİNDE SAHURA KALKIP KOÇİŞİME BİŞEYLER HAZIRLIYOM BAKIYOM O DA UYANIK BİTANEM BENİM TAKİ UYUYANA KADAR SABAHTA ERKENDEN TEKMELERLE UYANIYOM:)huhuuuuuuu eylül anneleri ufaklıklar nasılll hareketleri arttımı sizindee
ahaha benmkide yatağa yattığımda hiç durmuyor sağolsun uyutmuyoır beni geceleri bişi oluyor oğluşumaaVALLAH KUZUM BENİM OĞLUŞUM ÇOK YARAMAZ HİÇ DURMUYOR YERİNDE SAHURA KALKIP KOÇİŞİME BİŞEYLER HAZIRLIYOM BAKIYOM O DA UYANIK BİTANEM BENİM TAKİ UYUYANA KADAR SABAHTA ERKENDEN TEKMELERLE UYANIYOM:)
BU OĞLANLAR VALLAH ÇOK FIRLAMALAR KUZUM SABAHIN KÖRÜNDEDE UYANDIRIR BENİ ZATEN BU GECE HİÇ UYUYTMADI BENİahaha benmkide yatağa yattığımda hiç durmuyor sağolsun uyutmuyoır beni geceleri bişi oluyor oğluşumaa
ahahahBU OĞLANLAR VALLAH ÇOK FIRLAMALAR KUZUM SABAHIN KÖRÜNDEDE UYANDIRIR BENİ ZATEN BU GECE HİÇ UYUYTMADI BENİ
vallah öyle olacak gibi gözüküyor:) işimiz yaş:)ahahahbizimkiler çok fena olcak sanırım
olsun napalım artıkkvallah öyle olacak gibi gözüküyor:) işimiz yaş:)
benim koçişte diyor siz ikiniz çok yaramazlık yaparsınız artık beni köşeye atarsınız:)olsun napalım artıkk
AHAHAH eşimde bana diyo iyice unutursun beni sen diyebenim koçişte diyor siz ikiniz çok yaramazlık yaparsınız artık beni köşeye atarsınız:)
KUZUM ARAMIZDA 1 GÜN VAR SENİN DURUMUN NASIL BEBİŞİN NASIL KUZUM
İyi çok şükür şuan bi sıkıntımız yok cumartesi 32. haftaya girmiş olucaz ve o gün kontrolümüz var bakalım miniğim ne kadar büyümüş görücemKUZUM ARAMIZDA 1 GÜN VAR SENİN DURUMUN NASIL BEBİŞİN NASIL KUZUM
ayrıntılı ultrasona 20. haftada girdim ben canım sen yeni mi gireceksinbenimde bu ayın 13 de yani bu çarşamba randevum var 3 boyutlu ultrasyona girecez bebişimizi görecez büyük olduğu için daha iyi görünecek çok heycanlıyım şimdiden bu takvimdekini bile görünce çok heycanlı oluyom artık asıl bebişimi görünce ne kadar güzel olacak:) sen ayrıntılı ultrasyona girdin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?