eylülde doğum yapacaklar:)

huhuuuuuuu eylül anneleri ufaklıklar nasılll hareketleri arttımı sizindee
VALLAH KUZUM BENİM OĞLUŞUM ÇOK YARAMAZ HİÇ DURMUYOR YERİNDE SAHURA KALKIP KOÇİŞİME BİŞEYLER HAZIRLIYOM BAKIYOM O DA UYANIK BİTANEM BENİM TAKİ UYUYANA KADAR SABAHTA ERKENDEN TEKMELERLE UYANIYOM:)

VALLAH KUZUM BENİM OĞLUŞUM ÇOK YARAMAZ HİÇ DURMUYOR YERİNDE SAHURA KALKIP KOÇİŞİME BİŞEYLER HAZIRLIYOM BAKIYOM O DA UYANIK BİTANEM BENİM TAKİ UYUYANA KADAR SABAHTA ERKENDEN TEKMELERLE UYANIYOM:)
ahaha benmkide yatağa yattığımda hiç durmuyor sağolsun uyutmuyoır beni geceleri bişi oluyor oğluşumaa

Kizlar 31 haftalik olduk sizdede varmi aknin alt tarafinda adet sancisi gibi ama aniden giren sancilar normal mi bu tedirgin oluyorum her olmasinda zaten normal bir gebelik gecirmiyorum birde bu olunca baya endiseleniyorum yani gunde 6 veya 7 defa falan giriyor bu sanci

benimde bu ayın 13 de yani bu çarşamba randevum var 3 boyutlu ultrasyona girecez bebişimizi görecez büyük olduğu için daha iyi görünecek çok heycanlıyım şimdiden bu takvimdekini bile görünce çok heycanlı oluyom artık asıl bebişimi görünce ne kadar güzel olacak:) sen ayrıntılı ultrasyona girdin mi canım

ayrıntılı ultrasona 20. haftada girdim ben canım sen yeni mi gireceksin

benim ilk aylarda bebişte sorun vardı girdim perinotolojiye ordan ayrıntılı baktı bebişimde kist çıkmıştı o geçti çok şükür şimdi istek üzerine öylecene bakacam video yaptıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…