eylülde doğum yapacaklar:)

H.geldin canm hamilesin demek cok sevindim allah anali babali buyutsun tamamna erdirsin butun arkadaşlarımızı sukruyem burda diger arkadaslar ben hepimiz birbirimzle konuşuruz sorun yok bende yeni uyeyim 1 hafta oldu olmadi

14 haftalik hamileyim ogrenmedim.canm.daha

Kizlar 14 haftama girdim ama hala bebegimin kimildamasini onu hissedemiyorum buna bi yorum yapacak varmi

Kizlar 14 haftama girdim ama hala bebegimin kimildamasini onu hissedemiyorum buna bi yorum yapacak varmi
KUZUCUM BENDE 16 haftama girdim ama daha hiç bişey hissetmiyorum zaten bulantılarda azaldı artık sadece gece kasılmaları tek var artık sık sık idrarada çıkmıyorum bende hiç hissetmiyorum valla kuzum ama sen git bi cinsiyetini öğren bence ben 12 haftada öğrendim inşallah gönlünden geçen olur

Canim ayin 15 de kontrolum var ozmn ins ogrenicem 16 haftam dolsun istiyorum sonra dmesin doktor kizdi erkek oldu falan bende idrara cok çıkmıyorum artık seninki kac haftalikti cnm eylul kac dogum demislerdi unuttum

Canim ayin 15 de kontrolum var ozmn ins ogrenicem 16 haftam dolsun istiyorum sonra dmesin doktor kizdi erkek oldu falan bende idrara cok çıkmıyorum artık seninki kac haftalikti cnm eylul kac dogum demislerdi unuttum
23 eylül doğum olacak ALLAH IN izniyle öyle demişti doktorum bakalım hayırlısı::)

hoş geldin
Bizde varız :) sizler ne güzel cinsiyetini öğrenmişsiniz bizimki göstermiyor
canım benim sende öğrenirsin inş.en yakın zamanda sağlığı yerinde olsun cinsiyetinin pek önemi yok şimdi ilk aylarda da zaten bişey alınmaz:)

seninkisi t
Bizde varız :) sizler ne güzel cinsiyetini öğrenmişsiniz bizimki göstermiyor
erbiyeli göstermiyor kendini bizimki rastgele tütüsünü :)gösterdi :)erkek ya utanmıyor:) kerata:)

tahmini doğum tarihi 29 eylül .. Bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı arkadaşlar ... 16 nisan da gideceğim doktorum o zaman kesin anlarız dedi ama merak etmeye başladım :)) ona göre alışverişlere başlayacağım artık :)

ben 12 haftada öğrendim cinsiyetini canım benim benim oğlusum olacak ALLAHIN İZNİYLE inşallah sende hayırlısıyla istediğin sonucu alırsın ilk çocuk mu yoksa:)

ben 12 haftada öğrendim cinsiyetini canım benim benim oğlusum olacak ALLAHIN İZNİYLE inşallah sende hayırlısıyla istediğin sonucu alırsın ilk çocuk mu yoksa:)

teşekkür ederim :) evet ilk bebek o yüzden de sabırsızlanıyorum belki de ... bu zamana kadar hiç düşünmemiştim cinsiyet hakkında. ama doktora gitmeme 15 gün gibi bir süre kaldığı için merak etmeye başladım.. :) en önemlisi Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ...

hakında hayırlısı olur inş. canım benim benimde ilk çocuk onun için çok merek ediyoreum nasıl olacak kime benzeyecek diye ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…