Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

Canım benim de aynıydı...12.gün 50, 14.gün 120 çıktı sonra dr.18.gün 600e kadar bekliyeceğiz dedi bana...Benim 947 çıktı 18.gün....Senin değerler de gayet iyi....

inşallah kızlar,bişey daha sorucam beta hcg olumlu sonuç aldıktan sonra nelere dikkat ettiniz?yemek içmek?yada dikkat edilmesi gerekn davranışlar gibi.

Canım bugün mi doktora gidecektin sen? Eğer gittiysen keseyi gördün mü, kalp atışalrını duydun mu? Dr'un ne dedi?

c.tesi gittim doktora
iki tane kese gördük
2 tane miniğim var
büyük olan bebeğiminki derin duyuluyordu
2 gün sonra tutunanki birazdaha net duyuuluyordu
doktorum çok güzel dedi
daha küçük oldukları için net duyulmuyormuş
2,5 hafta sonra yine kontrolüm var........

sen ne durumdasın cnm.......

xbaharr cım çok sevindim senin adına. bişey sorucam dr gittiğinizde kaç haftalıktı bebişler. benim cuma kontrolum var sanırım 5hft 4 günlük tahminimce. kese ve kalp atışları gözükür mü sence?

canım ne mutlu sana.kaydirigubbakcemile
allah tamamına erdirsinkaydirigubbakcemile5

xbahar Allah tamamına erdirsin.

Aynı ilaçları progesteron, östrojen kullanmaya devam ediyormusun, doktorun ne dedi ?

Canım benim ne mutlu sana..Eminim keseleri görüp de az da olsa kalp atışlarını duyunca rahatlamışsındır....Çok sevindim...Bebişlerin sağlıklı gelişip sağlıklı doğsunlar inşallah...
Ben hala bekliyorum işte...Cuma günü (30 Ekim) gideceğim dr'a...

Bu arada kızlar ya bu domuz gribi aşısıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?

slm kızlar ben gamze benim yumurta toplama perşembe günü korku var hemde çok şaşkınım ve korkuyorum dr bana sağda 7-8 yumurta olduğunu soldada 4-5 olduğünü söyledi iyimi sizce

slm kızlar ben gamze benim yumurta toplama perşembe günü korku var hemde çok şaşkınım ve korkuyorum dr bana sağda 7-8 yumurta olduğunu soldada 4-5 olduğünü söyledi iyimi sizce

Gamze'cim korkacak hiçbir şey yok inan bana...Ayrıca yumurta sayın da gayet iyi...Benden sadece 4 yumurta toplanmıştı...Hem önemli olan yumurtaların çokluğu değil kalitesi...Rahat ol..Eminim her şey çok güzel olacaktır...

kızlar dr dan geldik şimdi ve keseleri gördük...ikiz miş....heyecandan yerimde duramıyorum. Allahım sağlıkla kucağımıza Almayı ve isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...

kızlar dr dan geldik şimdi ve keseleri gördük...ikiz miş....heyecandan yerimde duramıyorum. Allahım sağlıkla kucağımıza Almayı ve isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...

tebrik ederim arkadaşım.Benimde transferim dün yapıldı.Umarım aynı duyguları bende yaşarım.

tebrik ederim.canım beta hcg sonuçların kaç çıkmıştı?gün gün yazarmısın rica etsem

ROKOKO bugün yaptıracaktın değil mi kan testini....UMarım güzel haberler almışsındır......

Ben de gördüm bugün bebişimi...Kalp atışalrını da duydum...6+5 dedi dr...Tanrım isteyn bekleyen herkese bu duyguyu tattırsın....

sonuç hiç iyi değil arkadaşım
test sonucu 8 çıktı sınır bi değer
pztsi tekrar yapılacak ama benim ümidim yok canım
geçen cmtesi adet olacaktım hala olmadım
bana kimyasal gibi geliyo ama inşallah değildir

xbahar Allah tamamına erdirsin.

Aynı ilaçları progesteron, östrojen kullanmaya devam ediyormusun, doktorun ne dedi ?

proynex die iğnem var transferimden son 12 gün boyunca sabah akşam vuruuldum sonuç pozitif olduğunu öğrenince günde 1 tane vurulmaya hala devam ediorum
rahim kalınlaşsın miniklerim düşmesin die sanırım uan 6+5 günlüğünüz çok fena mide bulantılarım var...........

Kötü düşünme canım yaa...Bak hala ümit var....Ne kadar çok insan var bu şekilde değeri sınırda çıkıp sonrasında 2'ye katlayan ve hamile olan....Olumlu düşün...Pazartesi de mutlu haberi ver bize inşallah.....

merhaba
aranıza yeni katıldım inşaallah hepimizin yüzü güler
benimde 21 Ekimde transferim oldu yarın test yaptırıcam ama umudum yok çünkü hiç belirtim yok
göğüslerim falan hiç acımıyor acaba bunlar olmadanda pozitif sonuç alan varmıdır? moralim çok bozuk test yaptırmaya bile gitmek istemiyorum

adfa hiç takma kafana canım aynı şeyleri bende yaşadım hiç belirtim yoktu hiç umudumda yoktu ama Allahıma şükürler olsunki hamileyim yanı belirti arama ve umudunuda yitirme Allahtan umut kesilmez hiç birzaman bol dua et ve test yaptırmaya gitmeden önce kuran okumayı biliyorsan eger yasin oku git inşallah hamilesindir canım

sürekli okuma halindeyim zaten Allah hayırlısını versin artık ilk denemem inşaallah emeklerimizin karşılığını verir Allah...umarım yarın hamile olduğum haberimi veririm sizlere...

11.gün kan testi sonucum 18.2 , hamilelik gözüküyor ama değer çok düşük yarın tekrarlıycam testi sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum

tebrik ederim.canım beta hcg sonuçların kaç çıkmıştı?gün gün yazarmısın rica etsem

tabi cnm 11. gün ilk testim 357 , 13 gün 687 çıkmıştı. tam bir hft sonra da keseleri gördük. Darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…