Canım benim de aynıydı...12.gün 50, 14.gün 120 çıktı sonra dr.18.gün 600e kadar bekliyeceğiz dedi bana...Benim 947 çıktı 18.gün....Senin değerler de gayet iyi....
Canım bugün mi doktora gidecektin sen? Eğer gittiysen keseyi gördün mü, kalp atışalrını duydun mu? Dr'un ne dedi?
c.tesi gittim doktora
iki tane kese gördük
2 tane miniğim var
büyük olan bebeğiminki derin duyuluyordu
2 gün sonra tutunanki birazdaha net duyuuluyordu
doktorum çok güzel dedi
daha küçük oldukları için net duyulmuyormuş
2,5 hafta sonra yine kontrolüm var.......
sen ne durumdasın cnm.......
c.tesi gittim doktora
iki tane kese gördük
2 tane miniğim var
büyük olan bebeğiminki derin duyuluyordu
2 gün sonra tutunanki birazdaha net duyuuluyordu
doktorum çok güzel dedi
daha küçük oldukları için net duyulmuyormuş
2,5 hafta sonra yine kontrolüm var........
sen ne durumdasın cnm.......
slm kızlar ben gamze benim yumurta toplama perşembe günü korku var hemde çok şaşkınım ve korkuyorum dr bana sağda 7-8 yumurta olduğunu soldada 4-5 olduğünü söyledi iyimi sizce
kızlar dr dan geldik şimdi ve keseleri gördük...ikiz miş....heyecandan yerimde duramıyorum. Allahım sağlıkla kucağımıza Almayı ve isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...
kızlar dr dan geldik şimdi ve keseleri gördük...ikiz miş....heyecandan yerimde duramıyorum. Allahım sağlıkla kucağımıza Almayı ve isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...
ROKOKO bugün yaptıracaktın değil mi kan testini....UMarım güzel haberler almışsındır......
Ben de gördüm bugün bebişimi...Kalp atışalrını da duydum...6+5 dedi dr...Tanrım isteyn bekleyen herkese bu duyguyu tattırsın....
xbahar Allah tamamına erdirsin.
Aynı ilaçları progesteron, östrojen kullanmaya devam ediyormusun, doktorun ne dedi ?
sonuç hiç iyi değil arkadaşım
test sonucu 8 çıktı sınır bi değer
pztsi tekrar yapılacak ama benim ümidim yok canım
geçen cmtesi adet olacaktım hala olmadım
bana kimyasal gibi geliyo ama inşallah değildir
merhaba
aranıza yeni katıldım inşaallah hepimizin yüzü güler
benimde 21 Ekimde transferim oldu yarın test yaptırıcam ama umudum yok çünkü hiç belirtim yok
göğüslerim falan hiç acımıyor acaba bunlar olmadanda pozitif sonuç alan varmıdır? moralim çok bozuk test yaptırmaya bile gitmek istemiyorum
tebrik ederim.canım beta hcg sonuçların kaç çıkmıştı?gün gün yazarmısın rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?