önemli olan 2 ye katlaması benim ilk gebelikte 74dü ama ikiye katlanamadıİlk değer 53 çıktı...2 gün sonra 120...6 gün sonra 947'ye yükseldi...Şimdi bekliyoruz...Teşekkür ederim canım...Darısı bekleyen herkesin başına
Allah söyletti inşallahcnm 30 ekimde nekadarlık oluyor bebeğinn ilk ulturasyonmu olacak.........
cnm 30 ekimde nekadarlık oluyor bebeğinn ilk ulturasyonmu olacak.........
Canım benim hesabıma göre(geçmiş adetin ilk gününden itibaren) şu an 5+2..30 ekimde de 6+4 olmuş olacak...İlk ultrasonum olacak benim...Hep kan değerlerine bakıldı şu ana kadar yükselecek mi diye..Neyse ki yükseldi....Yani hem ilk kez kese göreceğiz hem de umarım kalp atışlarını da duyarız...Bazılarının 8. haftada duyuluyormuş..Bazılarının daha erken..Bakalım 30 ekim'de göreceğiz...Bir sorun olmasın da.....
Senin nasıl gidiyor hamilelik Xbaharr'cım....ULtrasona girdin mi? Biraz anlatsana.....
kızlar selam bugün sonuç aldım inanamıyorum ama şuan oldu.beta hcg 90 çıktı.pzt günü tekrar bakıcak doktor kızalr dua edin lütfen katlasın benimle kalsın bebeklerim yada bebeğim.
Çokkk sevindim canım.inşallahh değerlerin katlanarak artar.darısı da bizim başımıza....
kızlar selam bugün sonuç aldım inanamıyorum ama şuan oldu.beta hcg 90 çıktı.pzt günü tekrar bakıcak doktor kızalr dua edin lütfen katlasın benimle kalsın bebeklerim yada bebeğim.[/QUOT
Gözün aydın:lepi:Allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallahgamyoncuiremsu
kızlar selam bugün sonuç aldım inanamıyorum ama şuan oldu.beta hcg 90 çıktı.pzt günü tekrar bakıcak doktor kızalr dua edin lütfen katlasın benimle kalsın bebeklerim yada bebeğim.
senin adına çok sevindim canımkızlar bugün 2. test yapıldı. kan sonucum 687 olmuş. hftyada keseye bakılacak ...çok heyecanlıyım..Allahım herkese nasip etsin arkadaşlar....
canım transfer sonrası neler yaptın sürekli yattınmıkızlar bugün 2. test yapıldı. kan sonucum 687 olmuş. hftyada keseye bakılacak ...çok heyecanlıyım..Allahım herkese nasip etsin arkadaşlar....
ya hamile kalmakla bitmiyomuş iş onları kucağımıza alna kadar üç buçuk atacaz galiba kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?