arkadaşlar merhaba.yaklaşık bir yıldır sitenin sessiz takipçisi oldum.Buradakilerinin sevinçlerini,üzüntülerini içimde hissettim.onlarla birlikte sabırla bekledim test sonuçlarını..
Artık sıra bana geldi.Tüp bebek tedavisine başladık.henüz yanlızca antibiyotik ve folbiol kullanıyorum.Ekim başında işlem yapılacak...Umarım hakkımızda hayırlısı olur...
merhaba canım iyiyim sen nasılsınmerhaba rokokocum ne haber
merhaba canım iyiyim sen nasılsın
Malatyaya gittinmi hemşocum
merhaba arkadaşlar 10 eylülde başladım tedaviye ilk denemem yarın ilk kontrolum var hepimizin allah yardımcısı olsun
merhaba canım beraber baslamısız senınle benımki uzun protokol inşallah hayırlı haberlerını alırızopuyorumnanaktan
hoş geldin tubissmerhaba arkadaşlar 10 eylülde başladım tedaviye ilk denemem yarın ilk kontrolum var hepimizin allah yardımcısı olsun
kızlar biz mart ayında eşimin sayısının az olduğunu öğrendik
ürologa gitmeden vakit katbetmeyelim deyip ilk mikro denememizi yaptık
19 yumurtam oluştu neyse 6. güne 8 tanesi hayattaydı .
2 tane transfer edildi 1 tanesi tuttu ama boş ggebeliklten dolayı temmuz 11de kürtaj oldum
eşimi geçen hafta zar zor ikna ettim ürologa gitti orta dereceli varikosel demiş
ilaç yazmak istememiş sizdede aynı sorunu olan varmı
şimdi dondurulmuş 6 bebişimizi denicez hayırlısıyla
merhaba rokoko, Benim eşimdede varikosel var eşimin üroloğu bir takım ilaç ve çeşitli vitaminler vermişti. Pek işe yaramadı.Sonra Ameliyat dendi ona olsada işe yaramaya bilir demişlerdi bununla vakit kaybetmeyelim deyip microyu önerdiler bize Gerisini biliyorsun konuşmuştuk ilk deneme ilk bebek ilk kayıp. ha bu arada ne kadar benzerlik var bendede 19 yumurtada 8 tane iyi kalite emriyo oluşmuştu. blast yapılmıştı. Sanırım bu ameliyata kesin gözüyle bakılmıyor anladığım kadarıyla zaten ilaçtan çok vitamin vermişlerdi hep de fazla işe yaramayacağını belirterek.Tedavin hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin.
arkadaşlar...Günaydınlar.Mutlu,umutlu bir hafta diliyorum hepinize.
bende dün tedaviye başladım inş.ekimde güzel haberler vermek nasip olur
Rabbim hiç bir yuvayı evlatsız bırakmasın inş.......
arkadaşlar benim merak ettiğim konu benim doktorum ilaçların hepsini aldırdı biranda
tedavide kullanıcağımız ilaçları sizlerdede öylemi oldu acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?