patricia canım ilk denemen son denemen olur inşallah Rabbim ikiz ikiz verirdew bir daha tedavıye gerek kalmaz inşallah canım puregonu gecen denememde kendım vurdum bu seferde aynı ben yapıcam inşallah
amın canım hepimiz için :) bak ne dıcem hanı bende oyle kasık ağrıları falan yok gercı bu gun ıkıncı vurulusumduda ama ne bıleyım hanı kasıklarda ağrı falan olması gerekmıyormukı?
günaydın Türkiyem günaydın güzel ülkem
bugün 10 da merkezde kontrole gidecem
lucrin iğnemize başlanacak Allahın izniyle
eşimin test sonucunuda alacaz bakalım 2 aydır keçiboynozu kaynatıyordum l-arjinin,evikap,selenyum,çinko içiyordu allahım sayımız fırlamıştır inşallah:teytey::teytey::teytey:
merhaba kızlar tedavileriniz hayırlı uğurlu olsun bu topik hepinize uğur getirsin sizler gebe kalınki bize moral olsun umarım şu mübarek günlerde dualarımız kabül olur hepimiz meleklerimize kavuşuruzopuyorumnanaktan
kıslarr merhaba, yasdığım tüm olumsuz sonuçlar sonrası bugün ilk ( ve inşallah son olur )tüp bebek denemesi için start verdik.. pcos'um.. puregon 150 mg ile başladık..3gün snra ilk kontrole gitcem. inşallah ekimde meleklerimizin güzel haberleri alırızz :)))
hoş geldin anemis
tedavin hayırlı olsun
galiba ilk senin hamişliğini duyuracağız
listeye ekledim
canım inşallah güzel haberler verirsin bizeTeşekkür ederim Rokoko, bugün 5 tane yumurtam alındı, eşimde de testis'de sper hücresi bulundu, malum, bizde erkek faktörü var, azoospermi, insallah yarın bize güzel bir haber verirler. Senin durumun nasıl? Nezaman transfer yapıldı veya nezaman yapılacak? Ayrıca, beni de eklediğin için çok teşekkürler. Bütün kızlara hayırlı haberler diliyorum ! Bu arada Anadolu da bir hastane de yaptırdım, çok memnunum, isteyenler olursa tavsiye ederim...
kızlar inanamıyorum total sayımız 38 milyona fırlamış.
ama morfolojimiz %0 da sayıyoruz.
diğer testlerde en fazla 3 millyonu görmüştük
sağol canımcanım yaa senın adına cok sevındım umarım morfolojıdede duzelme olur sen ıcını ferah tut hayırlısı olsun bakalım sayı cok güzel olmus bu arada senınde ramazan bayramın kutlu olsun ınsallah bebıssız gecırdıgımız son bayramımız olur hepimizin:lepi:
sağol canım
sizin sorunda morfolojimiydi?eski topiklerden öyle hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?