- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Hayırlı olsun bende birşey yok çok şükür eşimin spermi yavaş ileri hızlı yok ameliyat oldu ama iyice düştü bir sürü kür ilaç kullandık düzelme olmadıHormon testi bizdende istendi kam testleri verildi ama gerisi istenmedi probleminiz ne bende 4 haftalik hamileyim
Size tek embriyo mu konuldu bide kaçıncı denemeniz nerde yaptırdınız?Hormon testi bizdende istendi kam testleri verildi ama gerisi istenmedi probleminiz ne bende 4 haftalik hamileyim
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ..Kızlar hastaneden aradılar 12yumurta toplanmisti 10tanesi canlanmis salı sabah 11de trasferim var dualarda bana da yer verin canlarrr
Aman canimm inşallahAllah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ..
9.gün bugün bakalım nasipten ötesi yok canım hayırlısı neyse o olacak. Murat Erdemir benim Dr um.
Kan tahsilini ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun canım belirtin oldu muKizlar bende ayin 7detrasfer yaptirdim beklemedeyim rabbim hangimizin gonlun de ne barsa onu nasip etsin dualarinizi bekliyorum dualarim hepimiz icin
Kanda ne zaman öğrendin canım yarın 10. Günüm kan bitireyim diyorum ama erken mi idrarda çıkmadı malesefKan ver canm ben 10ncu gun idrar yaptm bildigin silikti
benim 9.gün idrarda silik çıktı, kan testinde 12 . gün yaptırdımKanda ne zaman öğrendin canım yarın 10. Günüm kan bitireyim diyorum ama erken mi idrarda çıkmadı malesef
Benim negatif canım çoktan belli oldu. Hayırlısı olsun tedaviniz benim de 5.tedavimdi. Nasipten ötesi yok. Umarım siz güzel haberlerle gelinİdrar testi falan yaptın mı canım benim de 9. Günüm idrar yaptım ama malesef negatif. Bu 3. Denemem. İlk başlarda ayaklarım çok üşüdü gögüslerim şişti 6-7. Günler adet sancısı gibi sancı çektim iğne gibi batmalarım oldu ama idrarda negatif yarn 10. Gün kan vereyim diyorum ama Dr un dediği tarih de çarşamba en değilim
Sonucunuz nedirKanda ne zaman öğrendin canım yarın 10. Günüm kan bitireyim diyorum ama erken mi idrarda çıkmadı malesef
Sonucunuz nedirKizlar bende ayin 7detrasfer yaptirdim beklemedeyim rabbim hangimizin gonlun de ne barsa onu nasip etsin dualarinizi bekliyorum dualarim hepimiz icin
Sonucunuz nedirTeşekkür ederim inşallah cuma belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?