Eylül'de Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba, benim de 7. günüm ben de merakla bekliyorum...ilk deneyimim 2 tane 3.gün embriyosu yerleştirildi kalan 3 yumurta da sağlıklı değildi dondurulmadı. Ben de farklı olarak sağ karın boşluğumda kramplar oluyor. Adet olucakmışım hissi transferden 3 gün sonra başladı hala da var,ayaklarım üşüyor 2 gündür, memelerde şişlik var ama ilaçlardan sanırım transfer gününden önce de vardı. Bir iki kere de su gibi akıntım oldu. Uyku halim açıkçası dünden beri yok, sık idrara çıkıyorum. Öksürdüğümde sağ kasığımda batma oluyor ama bilmiyorum bir belirti midir? umarım hamileyimdir =)

Bebek tutundu ozaman bendede aynisi vaardi beta hcg 100.cikti yarin bidaha test yaptrcm 11 gunde bu deger

Bende de aynı belirtiler vardı ve bayada devam ediyo sanki adet olacakmış gibi kasık ağrıları akıntı bunlar iyiye işaret İnşallah bebişleriniz tutunur size :)

İnşallsh tatlım ya

Bezmi alemde yaptırıyorum raporum cıktıgı için 4000Küsür artı ilaçlar ödedik dondurulmus embriyolarım var 3 tane. Bahçeci neresi özel bir Yermi. Dondurulmuş olan embriyolarım oldugu için ikinci transferde sadece 750 ödemem yeterliymiş bunu duyumca şaşırdım aynı zamandada sevindim cunkı maddi açıdan zorlandım. Bugun dr ile görüştük eşimle beraber. “Hazır vucudunda hormanlar yanıt vermişken sıcagı sıcagına ikinci transferi yapalım bu siklusta dedi. Suan düşünüyoruz karar veremedik.

Hanımlar sizce hamilelik var mı kendimi kandırmak istemedim size sundum bugün transferimin8.günü

Eklentiler

• IMG_5366.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 201
Kizlar ya yardim edin lutfen bir tane 3.gun dindurulmus embriyom var bir tane transfer yaptirucaz ama bugun kintrole gittim dr cok olumsuz konustu tek embriyola cok dusuk sans dedi tekrar tedavi yapalim yumurta toplayalim iki tane transfer yapalim dedi dondurulmusla beraber maddi yinden hazir degiliz bu tedavi cok yordu bizi tahmin edersiniz sizlerde sizce tutarmi 3.gun embriyosu yada sizler yaptirdunizmi tuttumu cok kotuyum ya

Yani allah yazdimi oluyo doktorlar ne kadar olumsuz konussada simdi ne kadarlim hamilesin

Senin adina kendimin ki gibi gercekten cok sevindim inan allah kucagina almayi nasip etsin insallah darisi benim basima insallah benimkide tutar peki bisey daha sorucam ben dindurdum yani bir ay olacak yaklasik iki aya yakin bir sure sinra transfer olacak inssallah transferden once ozellikle dondurlumuslarda igne oluyormussun kalcadan dogrumu neden bu igneler gerekli

Benim dondurulmuş degildi ilk.tup tuttu igneler neden olduğunu bilmiyorum hangi hastaneye gidiosun

Izmir medimalpark ya ben cok tedirginim ya tutmazssa diye morelim okadar bozuk ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…