merhaba, benim de 7. günüm ben de merakla bekliyorum...ilk deneyimim 2 tane 3.gün embriyosu yerleştirildi kalan 3 yumurta da sağlıklı değildi dondurulmadı. Ben de farklı olarak sağ karın boşluğumda kramplar oluyor. Adet olucakmışım hissi transferden 3 gün sonra başladı hala da var,ayaklarım üşüyor 2 gündür, memelerde şişlik var ama ilaçlardan sanırım transfer gününden önce de vardı. Bir iki kere de su gibi akıntım oldu. Uyku halim açıkçası dünden beri yok, sık idrara çıkıyorum. Öksürdüğümde sağ kasığımda batma oluyor ama bilmiyorum bir belirti midir? umarım hamileyimdir =)Merhaba benim kader arkadaşlarım yoldaşlarım.benim de transferimin 7.günü bugün.hamile kalan arkadaşlardan ricam hamilelik belirtilerinizi yada transferden sonra yaşadığınız farklılıkları yazabilirimisiniz lütfen.bende adet sancısı bel ağrısı ve sol kasık batmam var başka hiçbir değişiklik hissetmiyorum
Allahtan ümit kesmicez denemeye devam edicez. Bugunlerde daha iyiyim eşimden allah razı olsun moralimin düzelmesi için hafta sonu sehir dısı seyahatine cıkardı şimdi daha iim. Reglim basladı ama cok siddetli geliyor normalde hiç agrı hissetmezdim. Yarında kontrole dr ye gidicez konusmak için bir sınraki tedavı nasıl ve ne zaman hangi ilaçlarla olur diye. Bakalım hayırlısı buarada kızlar ikinci denemede dondurulmus embriyo varsa ücreti nasıl oluyor bi bilginiz varmı
İnşallsh tatlım yamerhaba, benim de 7. günüm ben de merakla bekliyorum...ilk deneyimim 2 tane 3.gün embriyosu yerleştirildi kalan 3 yumurta da sağlıklı değildi dondurulmadı. Ben de farklı olarak sağ karın boşluğumda kramplar oluyor. Adet olucakmışım hissi transferden 3 gün sonra başladı hala da var,ayaklarım üşüyor 2 gündür, memelerde şişlik var ama ilaçlardan sanırım transfer gününden önce de vardı. Bir iki kere de su gibi akıntım oldu. Uyku halim açıkçası dünden beri yok, sık idrara çıkıyorum. Öksürdüğümde sağ kasığımda batma oluyor ama bilmiyorum bir belirti midir? umarım hamileyimdir =)
Bezmi alemde yaptırıyorum raporum cıktıgı için 4000Küsür artı ilaçlar ödedik dondurulmus embriyolarım var 3 tane. Bahçeci neresi özel bir Yermi. Dondurulmuş olan embriyolarım oldugu için ikinci transferde sadece 750 ödemem yeterliymiş bunu duyumca şaşırdım aynı zamandada sevindim cunkı maddi açıdan zorlandım. Bugun dr ile görüştük eşimle beraber. “Hazır vucudunda hormanlar yanıt vermişken sıcagı sıcagına ikinci transferi yapalım bu siklusta dedi. Suan düşünüyoruz karar veremedik.Raporlu yada özel mi yaptırıyorsun bilmiyorum ama ikincide de fiyat çok düşmüyor sanırım mesela benim ilk tedavim 6750+ilaçlardı. Bide nerde yaptırdığın önemli istersen bu sefer yer değiştir istanbuldaysan bahçeçiye git derim bu konuda en iyi merkez orası cidden
Hanımlar sizce hamilelik var mı kendimi kandırmak istemedim size sundum bugün transferimin8.günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?